• Reklam

Armor King hikayesi

Armor King Karakterinin Tekken 6 Bilgileri, Hikayesi, Stratejileri

Armor King hikayesi

Mesajgönderen dilpo909090 » 02 Tem 2010 Cum, 4:22 pm

ilk öncelikle siteden ve Zafina nın hikayesini çeviren arkadaştan çok özür diliyorum.Yeni konu açmam yanlış bir davranış oldu umarım affedersiniz.Alıntı değildir.

Resim

Armor king amerikan güreşçisidir ve kendine bir rakip arıyordur.Meksikalı güreşçi olan king'i bulur ve rakip olurlar.King bir maçta Armor King'in gözünü patlatır(armor kingin bir gözü kırmızı o parçalanmış gözü yada parçalanmamış gözü olsa gerek).King güreşmeyi bırakıp yetimhane açtığında tekken 2 yi kazanarak alacağı paranın yetimhaneye faydası olacağını düşünür fakat yetimhaneden bir çocuk bu sebepten dolayı ölür.King kendini içkiye verir ve armor king ona yardım eli uzatır.Onu tekken 3 e davet eder fakat King tekken 3 te Ogre onu öldürür.Yetimhaneden king'in dövüş yeteneklerini çok seven onun büyük hayranı olan çocuk onun yerini doldurmak ister.Armor king bunu duyar ve o çocuğu eğiterek yeni King oluşur.Armor king'in kardeşi Tekken 4'te(tam emin değilim tekken 4 mü diye ama öyle olsa gerek) Marduk tarafından öldürülür sebebi ise yaptığı bir maçta Marduk Armor king in kardeşine yenilir fakat armor king in kardeşi yarlanıp hapishaneye düşer Marduk hapishanede Armor King'in kardeşini öldürür.Marduk Armor King'i öldüğünü sanır ve normal Armor King'in tekken 5 te Marduk'tan intikam almak için hazırlanır.Marduk king'e armor king'in maskesiyle meydan okur ve ustası olan Armor King'i öldürdüğü haberini alınca Tekken5'te Marduk'u katleder.Buna ramen King Marduk'a dost eli uzatır.Tekken 5 DR'de normal Armor King Marduk'tan intikam almak için tekrar ortaya çıkar ve Tekken 5 DR da Marduk'la karşılaşamaz.Tekken 6 yada aynı sebepten yani Marduk'tan intikam almak için katılır.Marduk Tekken 6 da Armor King'in sağ olduğunu görür ve Armor King'İn mezarlığına gider.Bu sırada Armor king'de kardeşinin mezarlığındadır ve Marduk mezarı kazarak Armor King'in kardeşinin mezarını görür ve şöyle bir diyalog geçer:

MARDUK:Ben Armor King'i kendi ellerimle öldürdüm işte.
MARDUK:(tabutu açarak)Ow.O ölü.Öyleyse sen kimsin!

Bu diyalogda King Armor King'in fotoğrafına bakarken çerçeveyi düşürür ve başka bir fotoğraf daha çıkar.Bu fotoğrafta 2 Armor King vardır ve King mezarlığa gider orda Marduk ve Armor King ile karşılaşır.Şöyle bir diyalog olur.

KİNG:Tamda düşündüğüm gibi.Sen de kimsin?
ARMOR KİNG:Ben Armor King'im, başka kimse değil.
MARDUK:Benimle dalga geçme!Onu kendi ellerimle öldürdüm ben!
ARMOR KİNG:Ben Armor King'im fakat Armor King sadece ben değilim...
MARDUK:Ne olu...
ARMOR KİNG:Ben Armor King'im fakat kardeşim öldü.2 yıl önceydi.Senin ellerinle Marduk!Seni asla affetmeyeceğim!
En son dilpo909090 tarafından 03 Tem 2010 Cmt, 8:08 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Bu mesaj için dilpo909090 kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
jinemre
Kullanıcı avatarı
dilpo909090
5.kyu
5.kyu

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Reklam

Dön Armor King

Kimler çevrimiçi