Baek öğrencisi Hwo ile birlikte Tekken5 e girmişti. Ama, Baek , Hwoarangın Jine yenilip,ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı öğrenince turnuvadan çekildi. Hwoarang ziyaret etmek için hastaneye koştu. Tedaviden sonra Hwoarang'ın durumu çok kötü sayılmasada, Hwo uyanmadı, Baekte de yetersiz bir hoca olduğu için kendini suçlamaya başladı.
Hwoarang'ın kendine gelmesi 3 gün aldı. Ayrıntıları konuştular ve Hwoarang Baek'e sadece iyileşmesi değil, aynı zamanda kendini daha güçlendirmesi gerektiğini söyledi.
Baek onun güçlü isteğini ve eşi görülmemiş alçakgönüllüğünü hissetti ve ona bildiği herşeyi öğretmeye karar verdi. Baek ve Hwo Koreyr döndü ve yoğun şekilde çalışmaya başladı. Bu sırada, Mishima Zaibatsu , King of Iron Fist Tournament 6 yı duyurdu ve Baek kişisel deneyim kolleksiyonunu artırmak için son bir kez turnuvaya girmeye karar verdi.
Diğer Karakterlerle Bağlantıları:
- Hwoarang ın eğitmeni.
- Marshall Law ın rakibi.
- İsmi bilinmeyen ve antreman esnasında kazara öldürdüğü babasının öğrencisi
Customisationlar:
Özel eşya ile yapılan hareketi:
Gerekli Eşya: Bere
Tuşlar: 1+2+3
Etkisi: Bombda atıyor,can götürüyor.
orjinal metin:
Baek entered The King of Iron Fist Tournament 5, along with his disciple, Hwoarang. However, Baek withdrew from the tournament when he found out that Hwoarang lost to his rival, Jin, and he was seriously injured. Baek then rushed to the hospital to visit Hwoarang. Although Hwoarang's condition wasn't considered as something serious after his treatment, Hwoarang wouldn't wake up, and Baek started blaming himself for being an inadequate instructor.
It took Hwoarang three days to regain consciousness. They discussed the details, and Hwoarang told Baek that he not only has to recover, but he has to strengthen himself even further.
Baek sensed his strong will and his unprecedented modesty, and hence he decided to teach him everything he knows. Baek and Hwoarang returned to Korea, and endeavoured to practice intensely. Eventually, the announcement of The King of Iron Fist Tournament 6 came from the Mishima Zaibatsu, and Baek decides to enter the tournament one last time to widen his personal experience-collection.
kaynak : http://www.tekkenpedia.com/wiki/Baek
edit (DeadlyAssassin: +10 eklenmiştir.

















