Arkadaşlar oyunun başında eğitim bölümünde kafalarında vazo taşıyorlar ve vazoları düşürünce failed oluyo orayı bi türlü geçemedim en ufak dokununca düşürüyorlar vazoyu Bu arada ben Xbox'da oynuyorum tuşları Xbox'a göre söylerseniz sevinirim
En son koray_devil_jin tarafından 20 Şub 2009 Cum, 3:56 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dostum Aynı oyunu ben yarısına kadar oynadım karakteri yani Altair'i shifte basılı tutarak yavaş yavaş yürüyerek geçeceksin ileriki bölümlerde göç eden türkleri türk bayraklarını görünce şaşma
başka sorunun olursa her zaman yardım edebilirim
Dostum az çok anladım ben Xbox'da oynadığım için tuşları bilgisayara göre düşünürsek sanırım şu yana itme adamları
ona basarak yürümeyi denicem teşekürler.Ben başa bir yerde takılırsam ilk danışcağım kişi sen olursun
Ya şimdi ben ilerledim baya gittim bütün şehirlere sonra ilerde sen seçiyosun hangi şehire gideceğini ben Jarusalem'i seçtim oraya gittim hiçbir görev yok bütün kuş simgelerine gittim tırmandım hepsini yaptım yine görev yok ne yapcam bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
O şehirdeki kuş resmi olan yere çıkınca bir tuşa basıyon bilgisayarda heralde e idi ama işte o tuşa basınca kamera etrafında dönüyor o zaman haritada bir yer çıkıyor oraya gidiyon
o senin dediğine yukarı sol click ile oluyor adıda ''syincronize''gibi bir şey ben o oyunu bitirdim adamlar türkçe konuşuyor falan her türlü yardımı yapabilirim
En son can7007 tarafından 29 Nis 2009 Çrş, 10:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Saolun.Ben bişey daha sorcam şimdi Jin-Eddy'nin dediği gibi kuşu açtım sonra bir adam görevi çıktı sana 2 dakika veriyor haritada iki birader çıkıyor.Ne yap diyor anlayamadım birini gidiyorum öldürüyorum failed oluyor.Bana yardımcı olursanız sevinirim
Adında da gördüğümüz gibi Assassin's Creed den bahsediyoruz(oynamadıysan çok tavsiye ediyorum).Oyun cidden zor bir oyun.Geçemediğimiz yerleri anlatıyoruz ve saolsun arkadaşlar da elinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar.Sanırım yeni bir üyesin iyi forumlar
Yok adam sürekli aynı yerde yürüyüp duruyor hiçbir şey yapmıyor küçük bir halı mı kilim mi ne satan yer var orda 5-10 saniye dikiliyor sonra aynı yolda yürümeye devam ediyor adamın arkasına geçince de hiçbir şey olmuyor işte böyle...