• Reklam

Need For Speed:Hot Pursuit

Dövüş oyunları dışındaki popüler oyunlarla ilgili konular

Need For Speed:Hot Pursuit

Mesajgönderen dilpo909090 » 02 Tem 2010 Cum, 7:35 pm

Resim

Need For Speed'in son çıkan oyunu olan Shiftten sonra E3 te yeni oyunu olan Need For Speed:Hot Pursuit 16 kasım 2010 da geliyor.E3 de göründüğü kadarıyla çok ilgi çeken hızlara ulaşan otomobiller aynı bir şeklinde karşılık veren polislerin kovalama sahnesini içeren videoyla başldı..Daha sonra sahneye çıkan Craig Sullivan,yapmak istedikleri tek şeyin bizi serinin köklerine geri döndürmek olduğunu söyledi.Yeni oyunda egzotik otomobilleri kullanacak ve polis ya da yarışçı olarak sık sık kovalamaca sahnelerine dahil olacağız.Oyuna entegre edildiği belirtilen yeni Autolog sistemi,oyuna sahip olan oyuncular arasında iletişime ve karşılaştırma yapma şansına olanak sağlarken, Need For Speed ile tüm haberlere satın alınabilecek ekstra materyallere de köprü niteliği taşıyacak.Oyunun sunumu,yapımcıların karşılıklı kapışmasıyla sona erdi ve bize de oyunun çıkış tarihini beklemek kaldı:)

Malesef oyun hakkında pek bilgi verilmemiş yani hangi arabalar mevcut olacak,hangi modlar olacak gibi bilgiler şu anda netlik kazanmış değil.

TRAİLER

YouTube Link

GAMEPLAY 1

YouTube Link

GAMEPLAY 2

YouTube Link

ALINTI DEĞİLDİR.
En son dilpo909090 tarafından 02 Tem 2010 Cum, 7:39 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
dilpo909090
5.kyu
5.kyu

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Reklam

Re: Need For Speed:Hot Pursuit

Mesajgönderen jinemre » 02 Tem 2010 Cum, 11:47 pm

Bana göre EA'in en iyi oyunu kesinlikle NFS'dir. NFS hot pursuit 2 PS2 ilk çıktığı zamanlarda vazgeçilmezim olmuştu. Oyunu hem Polis hem hırsız olarak 2 kez bitirdim :)
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 03 Tem 2010 Cmt, 12:20 am

Bana NFS serisini oynatan tek şey modifiyedir :D bu oyundada olmadığına göre benden uzak Emre'ye yakın olsun ne diyim :D Ayrıca Simülatör oyunları ( GT ve FORZA ) harici oynadığım en iyi oyun Midnight Club L.A. dir benim :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen dilpo909090 » 03 Tem 2010 Cmt, 8:04 am

Belirttiğim gibi araba çeşitleri,modlar,araba modifiyeleri gibi oyun içi özellikler daha belirtilmedi.Araba modifiyesi varmı bilmiyorum ama olma ihtimali var gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
dilpo909090
5.kyu
5.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Dön Diğer Popüler Oyunlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir