• Reklam

The God Father 2

Dövüş oyunları dışındaki popüler oyunlarla ilgili konular

The God Father 2

Mesajgönderen DevilBerkay » 07 Eyl 2008 Pzr, 5:06 pm

The God Father'ın yeni oyunu geliyor...

Oyun hakkında şu an hiç bir bilgi verilmemiştir. Sizi bu güzel oyunun trailer'ı ile başbaşa bırakıyorum.

http://www.gamersyde.com/stream_8615_en.html
Kullanıcı avatarı
DevilBerkay
Asura
Asura

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Reklam

Re: The God Father 2

Mesajgönderen koray_devil_jin » 26 Ara 2008 Cum, 11:06 pm

Cidden çok güzel olmuş trailer çok hoşuma gitti 1. oyununu bitirmiştim.Eğer Godfather 2 filmine bakarsak bu oyunda Don Vito Corleone yok doğru mu?
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror

Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 10 Oca 2009 Cmt, 7:08 pm

kazuyaburak yazdı:tekken 5 dark resurrection severleri için büyük haber hepimizin bildiği tekken 5 dark resurrection ps3'te çıktı bildiğimiz tekken 5 dark resurrection psp'yede çıktı ve adı değiştirildi. herkese iyi g :balon: ünler.

Biraz geç kalınmış bi mesaj. Ayrıca yanlış yerde :)
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 105 kez

Mesajgönderen MaNiaX555 » 10 Oca 2009 Cmt, 8:03 pm

hemde bayaa geç kalınmış bi mesaj
Resim
Tekken isn't a game it is a life style.
Kullanıcı avatarı
MaNiaX555
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen koray_devil_jin » 07 Nis 2009 Sal, 1:24 pm

Evet arkadaşlar Godfather 2 çıktı...Ben aldım oynadım gerçekten güzel bir oyun kendi ailemizi yapıyoruz falan,ama ben daha başlardayım.Herkese tavsiye ediyorum
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror

Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen koray_devil_jin » 01 Ağu 2009 Cmt, 8:56 pm

Daha ayrıntılı bilgi vermek isterim.
Hikayemiz Küba’da başlıyor, Dominic adlı kişi kontrol edeceğimiz karakter. Mafya ailelerinin toplantı yaptığı bir gece Küba’da devrimin gerçekleşmesi, tüm planları değiştirir ve apar topar New York’a kaçarız. Michael Carleone kendi ailemizi kurmamız için bize fırsat verir, artık patron olduğumuzu söyler.Oyunun en sevdiğim özelliklerinden biride bu.Ailenize katacak adamları seçerken dikkatli olmanız gerekir. Her adamın bir hikayesi ve bir özelliği var. Kimisi bomba işlerinde iyiyken, kimisi sağlık konusunda size yardım edebilecek kapasiteye sahip. Her mafyanın iş bitirici bir adamı da olmalı güçlü kuvvetli. Seçebileceğiniz adamların üstünde dolar işareti oluyor, o adamı ailenize dahil ettiğiniz zaman ise, size ait bir logo oluşuyor kafasının üstünde. İlk başta sadece bir kişiyi çetenize dahil edebiliyorsunuz, daha sonra oyunda ilerledikçe ailenizi genişliyor.Bizim adam toplamamızın sebebi New York şehrinde düşman ailelere karşı başlatacağımız savaşta, adamlarımızın da yardımıyla gerekli mücadeleyi vermeliyiz. İşe düşman ailelerin haraç topladığı mekanlara çökerek başlıyoruz. Ne kadar çok mekana çökersek o kadar çok gelir elde ederiz. Bu mekanları korumak için de adam tutmamız gerekecek, bu da daha çok para demek. Nasıl siz bir mekana çökebiliyorsanız, düşmanlarınız da sizin mekanınıza çökebilirler. Bu nedenle bunları elde tutabilmeniz için korumalara önem vermeniz gerekecek. Hatta bazen korumalarınız saldırılar karşısında yetersiz kalacak ve siz kendi has adamlarınızı göndermek zorunda olacaksınız, veya bizzat kendiniz müdahale edeceksiniz.Genelde oyunlarda iyi adamları kontrol ederiz, mesela Mafia’da karakterimiz Tommy; mafyaya katıldığı halde içinde iyiliği hep barındırmış, kendisine kötülük yapmayanlara zarar vermemiştir, otel bölümünde vurmadığı kadını hatırlayalım. Fakat The Godfather 2’de işler değişiyor. Kendi ekmeğini kazanmaya çalışan esnaftan haraç toplamak belki size gaddarca geliyordur, ama ayakta kalmanız için biraz olsun kötü adam rolüne bürünmeniz gerekmekte.Oyunda çok güzel bir haritamız var.Bu haritada hangi mafya nereye sahip,o yerde kaç adamı var,hangi mafya nereye saldırıyor vs. bilgilere ulaşabiliyoruz.Düşman koruma sayısını öğrendikten sonra ona göre hazırlıklı gidin. Onları etkisiz hale getirdikten sonra dükkan sahibine odaklanın. Mekanın sahiplerinin üstlerinde oyunun logosu olan kukla tahtası bulunuyor. Bu adamların yanına gidip usulce onları korkutmanız gerekmekte. Sağ üstte bulunan kutucukta belli bir eşik var, bu korku eşiğini geçtiğiniz zaman, zavallı adam size haraç vermeyi kabul ediyor. Ancak dikkat edin, ikinci eşiği geçerseniz adam ya ölür, ya da size karşı koyar. Bu yüzden adamın damarına fazla basmayın, paranızı uslu uslu alın ve işinize bakın.Mekanlara çökmekten yorulursanız, sizi bu zahmetten kurtaracak temiz işler de mevcut. Bu mekanları adamlarınızı kullanarak da kendi bünyenize katabilirsiniz. Ancak bunun için aile üyelerinizin yeteneklerinin yeterli seviyede olması gerekir. Onların yeteneklerini para ile geliştirebilirsiniz, ancak bu iş size biraz pahalıya patlayabilir. Eğer mekana çöküp bir de onu korumak ile uğraşmak istemiyorsanız, oraya adamınızı göndererek patlatmasını da isteyebilirsiniz. Bu sayede düşünmeniz gereken bir dükkan olmayacak.Sadece dükkan sahibi olmak yetmiyor oyunda, zaten yetseydi mafya değil esnaf olurduk. Şehirde bazı insanların üstünde işaretler oluyor. Anahtar işareti olanlar sizi düşman ailelerinin kilit adamlarına götürecek bilgilere sahip. Rakip mafyaların kilit isimlerini ortadan kaldırarak onları zayıflatmanız gerekecek. Kafalarının üstünde para işareti olanlar ise, sizden yardım isteyen kişiler, tabii para verip yardım isteyen kişiler. Bu insanların dertlerine çözüm bulduğunuz zaman paranızı alıyorsunuz. Bunların yanında banka soymak gibi büyük suçların yanında araba çalmak gibi ufak işleri de görüyorsunuz.Suç dünyasında adım adım tepeye ilerlerken polislerle karşı karşıya gelmemeniz düşünülemez. Bir yerde çatışmaya girdiğiniz zaman bir anda polis sirenlerini duyuverebilirsiniz. Sokakta bir araba çalarken görgü tanıkları yüzünden peşinize aynasızlar takılabilir. Böyle durumlarda görgü tanıklarını öldürebilir, para verebilir yada oradan derhal uzaklaşabilirsiniz ki, ben size bunu tavsiye ederim. Polislerin arama sistemi GTA 4’e benziyor. Harita üzerinde belli bir bölge oluyor ve buradan çıktığımız zaman onlardan kurtuluyoruz.İşin bir diğer kötü yanı da karşımıza çıkan videoları ve diyalogları izlemek zorunda olmamız. Hiçbir şekilde bu kısımları atlayamıyoruz. Diyaloglar esnasında bazen cevapları biz seçiyoruz böylece senaryonunda bir kısmını biz yönetmiş oluyoruz.Dominic’in suç hayatına gelelim. Punisher’ı oynayanlar bilir, birçok şekilde adam öldürebiliyorduk. Göze matkap sokma, testere ile boyun kesme ve bunun gibi yeterince iğrenç şeyler.Dominic, Punisher kadar olmasa da bazen oldukça cani olabiliyor. Bir düşmanınızı yaraladığınız zaman yere çömelirse ‘F’ tuşuna basıp onu acımasızca öldürebilirsiniz. Elinizde bir tabanca varsa, Dominic kurbanının kafasına sıkıyor, makineli tüfeğiniz varsa karakterimiz karşısındakinin ağzına onlarca mermi bırakıyor.Oyunun patlama efektleri çok başarılı patlamada etrafa parçalar uçuşabiliyor ve etraf sarsılıyor.Yakında bir patlama olduğu zaman Dominic yere düşebiliyor etraf bulanıyor detaylı ve güzel bir yenilik.Patlamanın sesleride çok güzel ve gerçekci yapılmış.Araçlarda radyo bulunması çok hoş eski tarz müzikler dinliyebiliyorsunuz.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

• İşletim Sistemi : Windows XP SP2 or Windows Vista
• İşlemci : 2.8 GHz (Pentium 4, A64 300+, all A64 X2 or Core 2)
• RAM : 1 GB (XP) / 2 GB (Vista)
• Grafik Kartı : 256 MB and Shader Model 3.0 / Geforce 6800 or better / Radeon X1600 or better
• Sabit Sürücü : 8 GB

Oyundan Görüntüler:

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror