• Reklam

Qudans ile röportaj

Tekken dünyasındaki güncel haberlere ve site ile ilgili duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

Qudans ile röportaj

Mesajgönderen bigmania » 20 Tem 2008 Pzr, 3:48 pm

Qudans ile Röportaj:Hazırlayan Timsozai, Max(Jinkyo) ve Cheng-Türkçe Çeviri:Bigmania

Bugün dünyanın en iyi tekken oyuncularından biri olan "Qudans" ile konuşma fırsatı bulduk,ciddi anlamda tekken oynayan çoğu kişi onun ismini biliyor.

-Merhaba röportajımıza hoşgeldin Qudans...

-Qudans: Sizinle buluştuğuma sevindim,bunun için geç kaldım üzgünüm ancak boş vakitlerimde arkadaşlarımla buluşuyorum,pek fazla boş vaktim yoktu.

-Bize kendinden biraz bahsedermisin ?

-Qudans: İsmim "Byeong mun Son",22 yaşındayım,Koreliyim.Dışarıda dolaşmayı ve oyun oynamayı severim ve ayrıca herkes gibi kızlarıda severim :D haha...

-İlk dövüş oyununuz hangisi ? Street Fighter mı yoksa başka bir oyunmu ?

-Qudans: İlk dövüş oyunum Fatal Fury 2,o zaman 5 yaşındaydım.kardeşlerim sayesinde bu oyunla karşılaştım.

-İlk tekken oyununuz hangisi ???

-Qudans: Tekken 1

-Ne kadar süredir tekken oynuyorsunuz ?

-Qudans: ciddi anlamda tekken tag itibarı ile oynamaya başladım,2004 de "battle team" a katıldım,2006 ya kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

-Tekken 5 Dr için hergün kaç saat harcıyorsun ?

-qudans: Hergün 12 saat.

-Sizce en iyi dövüş oyunu tekken mi ? Tekken e benzer bir oyun warmı ?

-qudans: Bu kişiye göre değişir aslında.Bazıları KOF bazıları TEKKEN der.Ben tekken i cok severim ama diğer oyunlarda güzel.

-Sizi deviljin kullanmaya iten sebep nedir ? kullanması çok zor bi karakter bence.

-qudans: DJ ile TT ( jin ) den bu yana oynuyorum.Kullanması bana ayrı bir tat veriyor,hemde kendi stilimi ve kişiliğimi gösteriyorum.

-tüm zamanlar için DJ tekken serisi dışındaki karakterler içinde favori olan karakterinizmi ?

-sadece tekken de

-Sevdiğiniz diğer karakterler hangileri ?

-genel anlamda "mishima" lar

-Herzaman turnuvalara gidermisiniz ?

-eğer bir turnuva warsa oraya gitmeyiliyim.turnuvalara beni heycanlandır aynı zamanda asabi yapar ki bu yüzden seviyorum.Turnuvalara katılan herkes
hevesli kişilier oluyor

-2007 de MS.ryu ile yaptığınız karşılaşmaların skoru ne oldu ???

-MS.ryu ya karşı kazandım.ancak skoru söylemiyeceğime ona söz verdim.skorlar ile pek ilgilenmiyorum cok iyi vakit geçirdik.

-"dajung love" ile hiç karşılaştınızmı ? onun hakkında ne düşünüyorsunuz.

-daha önce hiç oynamadım onunla.pek bilgim yok ama hakkında cok iyi oldğu yorumları war.

-Peki ya "Knee" ve onun bryan ı hakkında ne düşünüyorsunuz

-O en iyi rakipdi.onunla iken kendimi iyi hissettim.DR nin sonunda,ellerim yaralıydı,bir kayıp hissettim ve iyi oynıyamadım.

-"Ryan Hart" hakkında en iyi tekken oyuncu deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz ?

-Bence o kadar iyi değil.Kore li mishima oyuncuları ile karşılaştırın.ama genede iyi bi oyuncu.

-MS. Ryu and MS.Ryu 2nd bana göre iyi oyuncular siz ne düşünüyorsunuz ?

-ikiside iyi oyuncular."MS.Ryu 2nd" kendini geliştirme kabiliyeti war ve ilerde japon yanın en iyisi olacak.

-diğer ülke oyuncuları ile oynamaktan memnunmusunuz ???

-tabiki mutluyum.aynı hobiye sahip olmak bizi yakınlaştırıyor.

-sizin kalbinizdeki 1 numaralı tekken oyuncusu kim ?? sizce diğer dövüş oyunlarını en iyi oynayanlar kimler ?

-bence hepsi için aynı seş geçerli,bazı şeyler değişti.no1 olmak isteyen herhangi birisi,fazla uzun sürmeyecek pratik ve severek oynama ile no1 olabilir.

-hiç tekken 6 oynadınızmı ne düşünüyorsunuz ?

-çok az oynadım,yeterli bir oyun.

-tekken 6 nın rage sitemi iyimi kötümü ?

-benim için iyi bir sistem.

-bir cok insan tekken 6 nın combolardan ibaret olduğunu söylüyor sizce ?

-bunun hakkında düşündüm ama bence oyuncular bunu değiştirebilir.

-tekken 6 boss ları hakkında ne düşünüyorsunuz ( azazel ve nancy )

-bir kez gördüm çok güçlüler :D haha

-sizce tekken 6 da kötüleşmiş karakter warmı ?

-zayıf yada güçlü karakter bence anlamsız,önemli olan nasıl iyi oynayacağını düşünmek.

-tekken 6 daki yeni karakterler hakkındaki düşünceniz nedir özellikle bob ???

-bob ile oynamadım ancak tekken 6 da zayıf karakter yok.

-askerliğiniz bitince tekken 6 oynıcakmısın ?

-emin değilim sadece eğlence için,eğer bi amaç edinirsem geri dönücem.

-gelecekteki kariyerinizde oyun oynamayı düşündünüzmü ???

-eğer kore de bir starcraft ligi olursa o zaman progamer olurum.

-şu ana kadar hangi turnuvadan en çok ödülü aldınız ve hangi turnuavaydı ???

-electric cancel 6 turnuvası 2000$ kazandım.o gün 4 turnuva wardı ve 4 ünüde kazandım.

-son soru , sizce mishimalar ucuz karaktermi ???

-kişiye göre değişir,insanların stilleri karakterlerini yaratır,sadece mishimalar değil diğerleri içinde.

-umarım bir an once elleriniz iyileşir ve gücenli bi şekilde askerliğinizi bitirir tekken oynamaya devam edersiniz.teşekkürler.

Ms ryu 2nd ,hahahaha!!!
Resim
200won, Tissuemon(enjoying?:D), Qudans, Ji3moon Ace
Resim
(@3@),Qudans,Ms ryu 2nd,Jiro
Resim
Electric Cancel 6
Resim
Rain, Leedy, 200won, Qudans, Ji3moon ace
In Tougeki Tournament 2007
Resim
Qudans With 2nd Qudans
Resim
Qudans Latest Pics(No hair TT,haha!)
Resim
Electric Cancel Winner!!!
Resim
Justin,Qudans,Kane
Resim
Qudans With Ms Ryu
Resim
Qudans And Supperdduk
Resim

orjinal yazı:

http://timmydummy.blogspot.com/
En son bigmania tarafından 20 Tem 2008 Pzr, 3:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Reklam

Re: QUDANS ile röportaj

Mesajgönderen bigmania » 20 Tem 2008 Pzr, 3:58 pm

bu adamlar tekken i hem severek oynuyolar hem sonuna kadar eğleniyolar sürekli ilgililer oyunla,dünyanın her yerine turnuvalara gidiyorlar,organizasyonlara katılıyorlar,bence hepsini sonuna kadar hak ediyorlar.keşke ülkemizdede bu tip şeyler olabilse...
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 20 Tem 2008 Pzr, 4:09 pm

Çok profesyonel ve bir profesyonelden beklenen cevapların olduğu bi röportaj.
Bence herkes Qudans kadar iyi oynayamasada onun düşündüğü gibi oynamalı.

Skorlarla işi olmaması, severek oynaması, bu işden ve bulunduğu ortamdan gerçekden zevk aldığını söylemesi aslında ne için oynadığını çok iyi açıklıyor.

Zaten böyle düşünmeyen biri hakkında böyle bi röportajda olmazdı.

Ellerinin yarası konusunda 2 ihtimal var sanıyorum. :)

Birincisi fazla tekken oynamak

İkincisi de birçok oyuncunun yaptığı gibi reelde hareketleri denemek olabilir.

Haber ve çeviri için Teşekkürler Bigmania ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Teşekkür aldı: 105 kez

Mesajgönderen sc--sz » 20 Tem 2008 Pzr, 10:08 pm

reelde hareketi ne oluyor emre abi
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 21 Tem 2008 Pzt, 12:07 am

sc--sz yazdı:reelde hareketi ne oluyor emre abi
Gerçek hayatta demek oluyor. :D

Bu arada Emre değil ibrahim ben ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen fato » 21 Tem 2008 Pzt, 2:21 am

ya ne saçma bi röpörtaj bu!adam artistin teki!sorularda çok saçma ayrıca.ayrıca bn hergün tekken oynarım çok da seviyorum ama bu adamın ismini hiç duymadım.yani gerçekten komik yaa soruya bak :)ilk dövüş oyununuz tekken mi?:D:D:D:D :lol:
Kullanıcı avatarı
fato
6.kyu
6.kyu

Mesajgönderen sc--sz » 21 Tem 2008 Pzt, 11:50 am

_Dream_Man_ yazdı:
sc--sz yazdı:reelde hareketi ne oluyor emre abi
Gerçek hayatta demek oluyor. :D

Bu arada Emre değil ibrahim ben ;)

pardon ibrahim abi :oops: biraz acele ile yazmıştım birden avatara bakmadan attığım için senin jinemre ile karıştırdım kusura bakmayın :roll:
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Mesajgönderen bigmania » 21 Tem 2008 Pzt, 5:05 pm

fato yazdı:ya ne saçma bi röpörtaj bu!adam artistin teki!sorularda çok saçma ayrıca.ayrıca bn hergün tekken oynarım çok da seviyorum ama bu adamın ismini hiç duymadım.yani gerçekten komik yaa soruya bak :)ilk dövüş oyununuz tekken mi?:D:D:D:D :lol:

yani şu yaptığın yorumla ne kadar tekkenle ilgili olduğunu zaten göstermiş oldun.mesajlarına dikkat edersen iyi olur ... ayrıca benim ilk dövüş oyunum street fighter 5-6 yaşlardaydım !!! saçmalık neresinde onu anlamadım.
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen Shinsengumi » 22 Tem 2008 Sal, 6:27 am

fato yazdı:ayrıca bn hergün tekken oynarım çok da seviyorum ama bu adamın ismini hiç duymadım

hergün oynamanla ve oyunu sevmenle adamın adını duymanın ne alakası var acep?oyundan kafanı kaldırıp internete girersen,turnuvaları bulup izlersen istemediğin kadar duyarsın ;)
Kullanıcı avatarı
Shinsengumi
Conqueror
Conqueror

Teşekkür etti: 1 kez

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 22 Tem 2008 Sal, 6:32 am

fato yazdı:ya ne saçma bi röpörtaj bu!adam artistin teki!sorularda çok saçma ayrıca.ayrıca bn hergün tekken oynarım çok da seviyorum ama bu adamın ismini hiç duymadım.yani gerçekten komik yaa soruya bak :)ilk dövüş oyununuz tekken mi?:D:D:D:D :lol:

Hiçde saçma değil. Ayrıca adını duymamışda olabilrsiniz.Kendi tanıdığınız isimleri birde qudans ı google da aratarak kim olduğu hakkında çıkan sonuçlara göre fazlasıyla bilgi edinebilirsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen leealex » 23 Tem 2008 Çrş, 11:15 pm

metinde adı geçen isimlerin sadece knee 200won leedy qudans ı tanıyorum bence dünyanın en iyi oyuncuları. bunların yanında bu arkadaşlarla birçok maçı olan mist tetsuo ve noukinghu çok iyi oyuncular qudans ın maçlarından izlediğim kadarıyla şunu söyleyebilirim o tam bir tach trap adamı rakiplerni birçok kez tuzak kuruyo ve başarılı oluyor deviljini de bu şekilde oyuna çok uygun yani
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen fato » 23 Tem 2008 Çrş, 11:31 pm

bigmania yazdı:

yani şu yaptığın yorumla ne kadar tekkenle ilgili olduğunu zaten göstermiş oldun.mesajlarına dikkat edersen iyi olur ... ayrıca benim ilk dövüş oyunum street fighter 5-6 yaşlardaydım !!! saçmalık neresinde onu anlamadım.

ben ona saçmalık demedim ki street fighter olabilir tabii ona bişey demedim.bnm demek istediğim tekken oynayan yüzlerce kişi war.ii oynayan da çok kişi war.birini alıp böyle bi röpörtaj yapmaları saçma geldi!!ayrıca bu bnm düşüncem herkesin düşünceleri farklıdır.bence saçma
Kullanıcı avatarı
fato
6.kyu
6.kyu

Mesajgönderen bigmania » 24 Tem 2008 Prş, 10:45 am

holywood starlarından biri ile röportaj = tekken dünyasından qudans ile röportaj ... bencede böle aynı mantık
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen tolstoy_ » 24 Tem 2008 Prş, 5:59 pm

bigmania yazdı:holywood starlarından biri ile röportaj = tekken dünyasından qudans ile röportaj ... bencede böle aynı mantık
Ropartajda eğitici bilgiler var emek harcayarak o yazıyı buraya koyana sağol diyorum..fakat şöyle bir durumda var. bu koreli eleman nın maddi durumu iyiki turnuva turnuva gidiyor bence bu dünyada bu koreliyi duman edecek çok tekkenci vardır ama turnuvalara katılamaz o başka mesela türkiyede çok iyi tekken oynayan biri olsun bu adam yurt dışına turnuvaya katılabilirmi çok zor belki gitse bu koreliyi yenecek değilmi.. bu durumda maddi olanakları yüzünden isim yapmış böyle yabancı tekkencileri gözümüzde büyütmek bence anlamsız..
Kullanıcı avatarı
tolstoy_
7.kyu
7.kyu

Mesajgönderen bigmania » 24 Tem 2008 Prş, 7:59 pm

elinde imkanı olmayan birisi qudans gibi adamların karşısına çıkabilecek kadar zaten kendini geliştiremez ne yani evinde oturup makineyi yene yene mi geliştirecek pratik yapa yapamı yada internette oturup vidyo izleyerekmi.farklı kişilerle oynamak tecrube kazanmak gerekli.haa elbetteki qudans ile oynayıp ta yenebilen çıkar ama öyle çok tekkenci falan değil sayılı.burdaki asıl sorun şu bence ülkemizdede çok örneği war insanların bişeyleri kabullenmek istememesi.yani bu bir oyun bu adam beni yener her imkanı zaten war dünyanın turnuvasına katılıyor karşılaşmak ondan bi kaç bişey öğrenmek isterim gibi şeyleri sanki bir zayıflık bir yedirememzlik gibi algılıyor çoğu kişi senelerdir biliyorum artık bu böyle yani.herkez tekken kralı kimse beni yenemez havalarında yada seni şu yener o bir numara gibi :D
isteyen gözünde büyütmeyebilir herkesin yorumu bakış açısı tabi,qudans bence bir tekken prof. u,boyle bi roportajı da hakenden birisi onun gibi daha bi çok kişide war , knee,leedy,tetsuo,nin,ve isimlerini bilmediğim ama maçlarını izleyip hayran kaldığım bi çok kişiye imreniyorum doğrusu gözümdede büyütüyorum neden büyütmeyim her zaman böle adamlarla oynamak isterim.çıksın türkiyeden biri onuda büyütelim onunlada biz röportaj yapalım görsün herkez bizimde bu oyuncumuz war...ama yok türkiyede onemli olan eğlenmek oyun oynayıp bişiler yapmak değil hatta bu işler daha da aştı bizim ülkemizde gruplaşmalar falan oluştu şaka gibi ya.yada 1 kere yener ben seni yendim ya tamam iş bitmiştir :D bunlar benim görüşleri saygılar...
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Sonraki

Dön Haberler-Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir