Bugün dünyanın en iyi tekken oyuncularından biri olan "Qudans" ile konuşma fırsatı bulduk,ciddi anlamda tekken oynayan çoğu kişi onun ismini biliyor.
-Merhaba röportajımıza hoşgeldin Qudans...
-Qudans: Sizinle buluştuğuma sevindim,bunun için geç kaldım üzgünüm ancak boş vakitlerimde arkadaşlarımla buluşuyorum,pek fazla boş vaktim yoktu.
-Bize kendinden biraz bahsedermisin ?
-Qudans: İsmim "Byeong mun Son",22 yaşındayım,Koreliyim.Dışarıda dolaşmayı ve oyun oynamayı severim ve ayrıca herkes gibi kızlarıda severim
-İlk dövüş oyununuz hangisi ? Street Fighter mı yoksa başka bir oyunmu ?
-Qudans: İlk dövüş oyunum Fatal Fury 2,o zaman 5 yaşındaydım.kardeşlerim sayesinde bu oyunla karşılaştım.
-İlk tekken oyununuz hangisi ???
-Qudans: Tekken 1
-Ne kadar süredir tekken oynuyorsunuz ?
-Qudans: ciddi anlamda tekken tag itibarı ile oynamaya başladım,2004 de "battle team" a katıldım,2006 ya kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.
-Tekken 5 Dr için hergün kaç saat harcıyorsun ?
-qudans: Hergün 12 saat.
-Sizce en iyi dövüş oyunu tekken mi ? Tekken e benzer bir oyun warmı ?
-qudans: Bu kişiye göre değişir aslında.Bazıları KOF bazıları TEKKEN der.Ben tekken i cok severim ama diğer oyunlarda güzel.
-Sizi deviljin kullanmaya iten sebep nedir ? kullanması çok zor bi karakter bence.
-qudans: DJ ile TT ( jin ) den bu yana oynuyorum.Kullanması bana ayrı bir tat veriyor,hemde kendi stilimi ve kişiliğimi gösteriyorum.
-tüm zamanlar için DJ tekken serisi dışındaki karakterler içinde favori olan karakterinizmi ?
-sadece tekken de
-Sevdiğiniz diğer karakterler hangileri ?
-genel anlamda "mishima" lar
-Herzaman turnuvalara gidermisiniz ?
-eğer bir turnuva warsa oraya gitmeyiliyim.turnuvalara beni heycanlandır aynı zamanda asabi yapar ki bu yüzden seviyorum.Turnuvalara katılan herkes
hevesli kişilier oluyor
-2007 de MS.ryu ile yaptığınız karşılaşmaların skoru ne oldu ???
-MS.ryu ya karşı kazandım.ancak skoru söylemiyeceğime ona söz verdim.skorlar ile pek ilgilenmiyorum cok iyi vakit geçirdik.
-"dajung love" ile hiç karşılaştınızmı ? onun hakkında ne düşünüyorsunuz.
-daha önce hiç oynamadım onunla.pek bilgim yok ama hakkında cok iyi oldğu yorumları war.
-Peki ya "Knee" ve onun bryan ı hakkında ne düşünüyorsunuz
-O en iyi rakipdi.onunla iken kendimi iyi hissettim.DR nin sonunda,ellerim yaralıydı,bir kayıp hissettim ve iyi oynıyamadım.
-"Ryan Hart" hakkında en iyi tekken oyuncu deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz ?
-Bence o kadar iyi değil.Kore li mishima oyuncuları ile karşılaştırın.ama genede iyi bi oyuncu.
-MS. Ryu and MS.Ryu 2nd bana göre iyi oyuncular siz ne düşünüyorsunuz ?
-ikiside iyi oyuncular."MS.Ryu 2nd" kendini geliştirme kabiliyeti war ve ilerde japon yanın en iyisi olacak.
-diğer ülke oyuncuları ile oynamaktan memnunmusunuz ???
-tabiki mutluyum.aynı hobiye sahip olmak bizi yakınlaştırıyor.
-sizin kalbinizdeki 1 numaralı tekken oyuncusu kim ?? sizce diğer dövüş oyunlarını en iyi oynayanlar kimler ?
-bence hepsi için aynı seş geçerli,bazı şeyler değişti.no1 olmak isteyen herhangi birisi,fazla uzun sürmeyecek pratik ve severek oynama ile no1 olabilir.
-hiç tekken 6 oynadınızmı ne düşünüyorsunuz ?
-çok az oynadım,yeterli bir oyun.
-tekken 6 nın rage sitemi iyimi kötümü ?
-benim için iyi bir sistem.
-bir cok insan tekken 6 nın combolardan ibaret olduğunu söylüyor sizce ?
-bunun hakkında düşündüm ama bence oyuncular bunu değiştirebilir.
-tekken 6 boss ları hakkında ne düşünüyorsunuz ( azazel ve nancy )
-bir kez gördüm çok güçlüler
-sizce tekken 6 da kötüleşmiş karakter warmı ?
-zayıf yada güçlü karakter bence anlamsız,önemli olan nasıl iyi oynayacağını düşünmek.
-tekken 6 daki yeni karakterler hakkındaki düşünceniz nedir özellikle bob ???
-bob ile oynamadım ancak tekken 6 da zayıf karakter yok.
-askerliğiniz bitince tekken 6 oynıcakmısın ?
-emin değilim sadece eğlence için,eğer bi amaç edinirsem geri dönücem.
-gelecekteki kariyerinizde oyun oynamayı düşündünüzmü ???
-eğer kore de bir starcraft ligi olursa o zaman progamer olurum.
-şu ana kadar hangi turnuvadan en çok ödülü aldınız ve hangi turnuavaydı ???
-electric cancel 6 turnuvası 2000$ kazandım.o gün 4 turnuva wardı ve 4 ünüde kazandım.
-son soru , sizce mishimalar ucuz karaktermi ???
-kişiye göre değişir,insanların stilleri karakterlerini yaratır,sadece mishimalar değil diğerleri içinde.
-umarım bir an once elleriniz iyileşir ve gücenli bi şekilde askerliğinizi bitirir tekken oynamaya devam edersiniz.teşekkürler.
Ms ryu 2nd ,hahahaha!!!

200won, Tissuemon(enjoying?:D), Qudans, Ji3moon Ace

(@3@),Qudans,Ms ryu 2nd,Jiro

Electric Cancel 6

Rain, Leedy, 200won, Qudans, Ji3moon ace
In Tougeki Tournament 2007

Qudans With 2nd Qudans

Qudans Latest Pics(No hair TT,haha!)

Electric Cancel Winner!!!

Justin,Qudans,Kane

Qudans With Ms Ryu

Qudans And Supperdduk