• Reklam

Street Fighter X Tekken

Tekken dünyasındaki güncel haberlere ve site ile ilgili duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

Street Fighter X Tekken

Mesajgönderen TekkenAsuka » 24 Tem 2010 Cmt, 11:22 pm

Street Fighter X Tekken resmen duyuruldu işte adresi

http://www.streetfighter.com/sfxtk/

hayırlı uğurlu olsun :D :D :D
En son jinemre tarafından 21 Ağu 2010 Cmt, 1:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Mesaj sabitlendi

Bu mesaj için TekkenAsuka kullanıcısına 4 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
bigmania, DeadlyAssassin, jinemre, tekken1sever
Kullanıcı avatarı
TekkenAsuka
Avenger
Avenger

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 9 kez

Reklam

Re: Street Fighter X Tekken

Mesajgönderen bigmania » 24 Tem 2010 Cmt, 11:44 pm

sf4 tarzı işte :D kazuya nın süperine bayıldım nina gelip pataklıyo sonra kazuya süper giriyo :D

YouTube Link
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 25 Tem 2010 Pzr, 6:58 am

Ekran görüntüleri için;
TIKLAYIN !! [nina]

Gameplay videosu (ekrandan direkt çekim)

http://gamevideos.1up.com/video/id/30596

Logo çok güzel olmuş bence 8)
Resim
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen jinemre » 25 Tem 2010 Pzr, 8:26 am

Grafikler beklentilerimin bile üzerinde :eek: Tekken 3 dönemlerimdeyken hep Tekken Karakterleriyle SF karakterlerini dövmek isterdim :twisted: Nancy'i farkettiniz mi :?: Acaba Kazuya, Nancy yüzünden mi dalıyor Ryu'ya :lol: ''Benim robotumu nasıl parçalarsın huleyn :evil: '' Kazuya direk Kazuya olmuş daha nasıl çizilebilirdiki. Ayrıca Kazuya Ryu'nun Adu'suna (bomba,ateş vs.) SS'le karşılık verdi ben orda bittim... Muhteşem olmuş Capcom, Namco :!: Teşekkürler Capcom ve Harada San :china:
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen player » 25 Tem 2010 Pzr, 9:19 am

hahahahahah.. hehh bi bu eksıktı tam oldu gıtgıde sacmalıyorlar sımdı bunun yuzunde fantazıde stf we tekkencıler arasında kawgalar cıkıcak :lol: yanı sımdı tekkencı olarak mecburen stf cılere kafa tutacas bu ısın sonu pek hayırlı degıl :twisted:
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 25 Tem 2010 Pzr, 9:41 am

Grafikler oynanış tarz her şey süper duruyo zaten capcom oyunların sanat kısmını müthiş yapıyo bide Kazuya nın hareketleri çok akıcı ve esnek olmuş cuk oturtuşmuşlar hiç sırıtmıyo :D Bende Kazuya dorya ile Ryu nun büyüsünü kesiyodu oraya bittim :D Ama asıl olarak Tekken X Street Fighter ı merak ediyorum Tekken i 2d ye oturtmak kolay ama bildiğiniz üzre 2d oyunlar 3d ye geçince çok sırıtıyo ve genelde kötü oluyo ayrıca o kadar hareket bolluğu Tekken in frame leri duvar komboları ceza sistemi ve 10 hareketi olan karakterleri nasıl 60 70 e çıkarcaklar hadi bakalım :D

player yazdı:stf we tekkencıler arasında kawgalar cıkıcak :lol: yanı sımdı tekkencı olarak mecburen stf cılere kafa tutacas bu ısın sonu pek hayırlı degıl :twisted:

Bunu dert etme ya :D SF x Tekkende sf ciler Tekken x Sf dede biz kazanırız sorun çıkmaz :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen metin » 25 Tem 2010 Pzr, 10:42 am

off çok güzel bu oyun kaçmaz kazuya'nın ninayla veraber Ryu ya yaptığı o son hareket dehşet tam bi takım oyunu olacak grafiklerde harika, dikkat ederseniz bu street fighter yapımcıları hiç boş durmuyor çok kısa sürede yenilikler çıkarıyolar adamlar çalışıyo helal olsun bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum
En son metin tarafından 13 Haz 2011 Pzt, 3:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
metin
Berserker
Berserker

Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen ybo_75 » 25 Tem 2010 Pzr, 12:27 pm

videoyu izledim,gerçekten harika bir oyun
KAZUYA MİSHİMA/TEKKEN TAG 2\JİN KAZAMA
Kullanıcı avatarı
ybo_75
Avenger
Avenger

Teşekkür etti: 8 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen jinemre » 25 Tem 2010 Pzr, 12:52 pm

Oyunun bir de Tekken veritabani uyarlanmis versiyonun cikartilacagini dusunmuyorum bence en fazla bununla oynariz ki sahsen beni yeterince tatmin edecege benziyor :up:

player yazdı:hahahahahah.. hehh bi bu eksıktı tam oldu gıtgıde sacmalıyorlar sımdı bunun yuzunde fantazıde stf we tekkencıler arasında kawgalar cıkıcak :lol:

T6BR yi getiremeyen fantasyi bu oyun mu getirecek? :lol: Fantasye bu oyun gelmez boylelikle kavga da cikmaz.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen player » 25 Tem 2010 Pzr, 1:27 pm

hahahaha bak bunu dusunmemıstım :D adamlar hala eskı stf 4 u ıkı jetonlu oynuyolar yuuhh yaa!! bıde bu oyunumu getırcekler dogru walla :lol:
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 25 Tem 2010 Pzr, 1:56 pm

Birsey sorucam zaten Namco x Capcom diye bir oyun yok mu ?? :|
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Mesajgönderen TekkenAsuka » 25 Tem 2010 Pzr, 2:13 pm

chocolategirl yazdı:Birsey sorucam zaten Namco x Capcom diye bir oyun yok mu ?? :|

var ama hem eski hemde sırf tekken ve sf karakterleri değil daha başka bir çok karakter var birazda saçma ve kötü bir oyun :?
Kullanıcı avatarı
TekkenAsuka
Avenger
Avenger

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 9 kez

Mesajgönderen bigmania » 25 Tem 2010 Pzr, 2:24 pm

bu oyun fantasy e kesin gelicek abi benim ondan şüpem yok akıllı fantasy yönetimi hala street fighter 4 ü 2 jeton dan oynatıyor,bu oyunu da getirsinler 1 hafta içinde bütün makineleri kırarlar ayrıca orda kan gövdeyi götürür.sf oyuncuları yüzünden değil tekken oyuncuları yenilir artislik yapar zaten yenme gibi bi ihtimalleri cok az.fantasy bitti artık sadece buluşma noktası bizim için :D

neyse

ya şimdi aklıma geldi şu sf4 de ki kapma olayını aynı şekilde yapmasınlar arkadaş kapma yapıldığı zaman bi açma süresi olsun tekken deki gibi sf4 ü sırf bu yüzden bıraktım iyi kötü oynuyorduk.oyun cok artiztik olucak ama haaa artık 2 sene sonramı oynarız 3 senemi bilmiyom ama dur capcom yapıyo belki biraz erken yapar 1 buçuk sene falan :ma:
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 25 Tem 2010 Pzr, 4:09 pm

jinemre yazdı:Oyunun bir de Tekken veritabani uyarlanmis versiyonun cikartilacagini dusunmuyorum bence en fazla bununla oynariz ki sahsen beni yeterince tatmin edecege benziyor

Emre düşünce deil bu resmi açıklama arenalar 3D olcak varsayım deil benimki yani bak buda gamespot dan alıntı :D
Harada says Street Fighter x Tekken is being developed by Ono, but he has a Tekken x Street Fighter game he'll develop at Namco.

chocolategirl yazdı:Birsey sorucam zaten Namco x Capcom diye bir oyun yok mu ?? :|

Namco X Capcom sadece japonyada çıkmış ingilizceye fanları tarafından patch ile dönüştürülmüş bir oyun ancak dövüş oyunu deil bir Rpg oyunu yani strateji gibi ayrıca minik minik adamlar o oyunda yani bu oyunla alakasız bir role play oyunu :D

Bu oyunuda çok bekletmeseler bari :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen orochi-x » 25 Tem 2010 Pzr, 5:18 pm

İşte sonunda Tekken benim için çok manidar bir oyuna dönüşüyor :lol:

İlk izlenim olarak oyun gerçekten çok güzel görünmekte. 2D oyun mantığı üzerinden Tekken karakterleriyle oynamak mükemmel bir deneyim olacak. Tekken'e yeteri kadar ısınamamamda ki en büyük etkenlerden olan özel hareketlerin buffersızlığının ortadan kalkacak olmasını düşünmek bile bu oyuna olan ilgimi zirveye çıkarıyor :D Açık konuşmak gerekirse oyun içi videoları izledikten sonra, son dönem beni en çok heycanlandıran ve merakla beklediğim oyun: SF X Tekken.
Kullanıcı avatarı
orochi-x
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 7 kez
Teşekkür aldı: 18 kez

Sonraki

Dön Haberler-Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir