• Reklam

Tekken 6 BR İstanbul Cevahir Atlantis' de !!!

Tekken dünyasındaki güncel haberlere ve site ile ilgili duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

Re: Tekken 6 BR İstanbul Cevahir Atlantis' de !!!

Mesajgönderen doree » 07 Eki 2009 Çrş, 1:09 pm

volkana yazdı:Evet sonunda istanbul a geldi ama gitmicem şurada 20 gün sonra oyun çıkıyor o kadar sabrettim oyunu ilk evimde görücem :lol: Tekken 6 nın istanbul a gelmesinden daha güzel bişe varsa oda oyunu getirdikten sonra gidip bakmamak :lol:
Şaka bi yana arkadaşlarımı izledim onlarda benim gibi arcade pek aşina değiller herhalde özellikle Doree arkadaşım Kazuya ile Doree çekemedi hiç :D birde dikkatimi çeken bir sürü yeni hareket vardı çoğu hareketi bilmedikleri için yiyip durdular bizde öle olucaz bu kadar yeni adam hareket animasyonlar filan bakalım nasıl alışıcaz oyuna :)

ya aşina değilde hiç kullanamıyorum stick :( ama öğrenmek gerek mutlaka :!: ps de alışmak kolay olucak gibi. zaten harika bir oyun gelde alışma.
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Reklam

Mesajgönderen doree » 07 Eki 2009 Çrş, 1:14 pm

orochi-x yazdı:Bu harika bir haber, bugün ilk iş Cevahir'e gitmek olacak bu durumda :mrgreen:
Fotoğraf ve video çekimi mutlaka yapıp eklerim buraya :mrgreen:

Abi siz stick kullanıyorsunuz,şöyle harika maçlar seyrettirin bize :D iyi oyunlar. pataklayın şu Azazeli
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen king_171 » 07 Eki 2009 Çrş, 1:36 pm

İbrahim abi çok güzel oynamışşın tebrikler :) bende stick iyi oynayamıyorum ama klavye ile mükemmel 27 ekime az kaldı beklemek lazım 8)
Kullanıcı avatarı
king_171
5.kyu
5.kyu

Teşekkür etti: 3 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 07 Eki 2009 Çrş, 3:25 pm

doree yazdı:ya aşina değilde hiç kullanamıyorum stick :( ama öğrenmek gerek mutlaka :!: ps de alışmak kolay olucak gibi. zaten harika bir oyun gelde alışma.

Biliyorum kardeşim merak etme bende aynı durumdayım dikkat ettim hep aparkat çekmeye çalışıyosun eğilip yumruk atıyo :lol: sen online da lag varken bile çatır çatır yapıyordun bi stick farkına bak gelsem bende aynı durumda olurum merak etme :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen orochi-x » 07 Eki 2009 Çrş, 7:23 pm

doree yazdı:
orochi-x yazdı:Bu harika bir haber, bugün ilk iş Cevahir'e gitmek olacak bu durumda :mrgreen:
Fotoğraf ve video çekimi mutlaka yapıp eklerim buraya :mrgreen:

Abi siz stick kullanıyorsunuz,şöyle harika maçlar seyrettirin bize :D iyi oyunlar. pataklayın şu Azazeli

Sonunda bi Tekken serisini Sanwa kollarla oynayabileceğim için çok mutluyum. Ancak gerek klasik gerekse J-Style kollara fazlasıyla alışık olmama rağmen sorun şu ki ben daha Tekken'e alışık değilim. Yılda bi kaç kez buluşma görüşmede oynuyorum, o da hüsran oluyor zaten benim için :mrgreen: Bakalım bi şansımızı deniycez Azazel'e karşı ama adam şimdiden 1-0 önde : Jeton başı 3 TL :cry:
Kullanıcı avatarı
orochi-x
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 7 kez
Teşekkür aldı: 18 kez

Mesajgönderen orochi-x » 08 Eki 2009 Prş, 11:13 pm

Ve sonunda.. Yarım saatliğine de olsa bugün Atlantis oyun salonuna uğrayıp Tekken 6:BR oyununu ve Namco'nun orijinal arkeyd kabinini görme şansı yakalayabildim. Oyun ve kabin hakkındaki detaylı izlenimlerimi daha sonraya bırakıp, kaydettiğim resimler ve videolardan 1-2 tanesini paylaşıyorum ::D

Resim

Resim

Resim

Video o anda şans eseri orada bulunan iki kafadarın oyununu sergiliyor, bu nedenle özellikle birinci koldaki arkadaşın kolu sallayıp tuşlara rasgele basıyor olmasına aldırmayın ::D

YouTube Link

Bu mesaj için orochi-x kullanıcısına 4 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
_Dream_Man_, DeadlyAssassin, jinemre, leealex
Kullanıcı avatarı
orochi-x
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 7 kez
Teşekkür aldı: 18 kez

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 09 Eki 2009 Cum, 10:51 am

orochi-x teşekkürler abi... Oynayan birilerini yine iyi bulmuşsun. (Şöyle bir girin 2 kapışalım dimi ama...)

Bu oyunu arcade de oynamak büyük deneyim. Herkes bir kere dahi olsa oynamalı. Biz kartla oynamak istemiştik. Kart yuvaları var ama kartlar yok. Kartlarda olsaydı tadından yenmez. Tabi onada bir sürü para vermek gerekebilir oda ayrı konu. :)

volkana yazdı:Evet sonunda istanbul a geldi ama gitmicem şurada 20 gün sonra oyun çıkıyor o kadar sabrettim oyunu ilk evimde görücem :lol: Tekken 6 nın istanbul a gelmesinden daha güzel bişe varsa oda oyunu getirdikten sonra gidip bakmamak :lol:
Şaka bi yana arkadaşlarımı izledim onlarda benim gibi arcade pek aşina değiller herhalde özellikle Doree arkadaşım Kazuya ile Doree çekemedi hiç :D birde dikkatimi çeken bir sürü yeni hareket vardı çoğu hareketi bilmedikleri için yiyip durdular bizde öle olucaz bu kadar yeni adam hareket animasyonlar filan bakalım nasıl alışıcaz oyuna :)

Abi Arcade e aşinalığım var ama dediğin gibi bir sürü yeni hareket var. Eski hareketlerin animasyonlaırda epey bir değişik. Bu anlamda hareket çıkarmada değilde korunmada zorlandığımı söyleyebilirim. Çıkmasına az kaldı falan deme bence bir gidip oyna. :)

king_171 yazdı:azazel zormu? ki inş okul bu senede atlantise götürür :roll:

Evet biraz zor. Jinpachi de ilk zamanlarda zordu ve çözmüştük. Bu da öyle olur. Bence bu kadar abartılı olmasına gerek yoktu. Atlantise topluca gitmek için facebookda örgütlenen okul grupları var. Bence siz de bir tane açın. Bir zamanların Tatilyası :)

DeadlyAssassin yazdı:Türkiye'deki Tekken6 BR makinelerinden ilk maç videoları _Dream_Man_ ve Doree'den geliyor :D

Ne diyelim. Yakışır :)

king_171 yazdı:İbrahim abi çok güzel oynamışşın tebrikler :) bende stick iyi oynayamıyorum ama klavye ile mükemmel 27 ekime az kaldı beklemek lazım 8)

O kadar da iyi değiliz canım... :) Şimdi şöyle; her stick aynı değil. Her türün kendince farklı hassasiyetleri var. Orjinal stickler apayrı. Ben kendi adıma kara düzen sticklerle :D oynamaya alışığım. Urfada oxfort vardıda biz mi gitmedik gibi... :)
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 105 kez

Mesajgönderen revenge_girl » 09 Eki 2009 Cum, 2:55 pm

ya hayla tekken 6 oynucağıma inanamıyorumilk christieylen oynıcam :)
Resim
Alisa_Lars
Kullanıcı avatarı
revenge_girl
3.kyu
3.kyu

Teşekkür etti: 4 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 09 Eki 2009 Cum, 8:56 pm

_Dream_Man_ yazdı:Abi Arcade e aşinalığım var ama dediğin gibi bir sürü yeni hareket var. Eski hareketlerin animasyonlaırda epey bir değişik. Bu anlamda hareket çıkarmada değilde korunmada zorlandığımı söyleyebilirim. Çıkmasına az kaldı falan deme bence bir gidip oyna. :)

Sen öyleysen ben mahvoldum arcadede desene :lol: ikinci adama yenilip rezil olmayalım bide bir soru Tekken 5 taktikleri tutuyormu lazım olursa kullanırız :lol: ( Paul un Balyoz taktiği gibi aptal CPU hep ikinciyi yiyodu denedinmi hiç )
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 20 Eki 2009 Sal, 12:39 pm

Eveet ben de dün yolumu zorla cevahir'e düşürttürüp oyunu oynamaya hak kazandım :lol:

Resmen ilk aldığım karakter Alisa oldu :D ve kesinlikle çok sevdim.
2. olarak Lili aldım kapanışı da Nina ile yaptım.

Oyunun T6 versiyonunu da oynayan biri olarak BR kesinlikle aşmış her yönden.
Bana göre Tekken serisinin en iyi oyunu olmuş ^^

Tahminimce oyun en erken cuma en geç pazartesi çıkmış olur biz de evlerimizde oynarız.
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen KoalaX » 20 Eki 2009 Sal, 6:46 pm

Benim EyePet çıkışına 3 gün kala kargoya çıktı. Çok şeker hayvan yaw. Bütün gün onla oynarım valla. :D

Tekken 6'nın çıkışına aldığım yere göre 10 gün daha var (30.10.2009) Ama tahminim onuda 1 hafta içinde kargolarlar. Yani 2 haftaya kadar PS3'de tam anlamıyla Tekken 6 oynuyor olacağız ama tabi PS3 versiyonu elime geçene kadar XBOX360 versiyonu ile takılıcam. :D
TEKKEN 6
Kullanıcı avatarı
KoalaX
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 6 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen hulk24 » 01 Kas 2009 Pzr, 2:26 am

ben 3 gün önce oradaydım video çekimi yaptım bütün atarilerin nedense tekken 6 yı çekerken görevli CAHİL KIZLAR çekim yapmamı engellemeye çalıştı neymiş yasakmış dedim demosunu çekiyorum açılış videosunu bir kız gitti başkas kızcık! geldi yasak herhalde o kız öbürüne söylemiş bende çekimi bitirdim öbür atarileri çektim sonra orada çalışan erkek elemanlardan birine sordum video,resim çekmek serbestmi dediki evet bende çekime devam dedim kızlar boşuna duruyorlar bir sürü turist geliyor oraya onlarada çekim yasak deseler ya biraz sıkar türkler olunca yasak,sansür allahın turisti (özellikle arabı çünkü oraya en çok onlar geliyor) çekim yapacak ben yapmayacağım varmı böyle saçmalık kaldıki tekken 6 elmas yada altından konsol değil ps3ve xbox lardada var yada önemli bilgilerder taşımıyor ne o zaman bu yasak HARBİ SAÇMALIK ZATİ JETONLAR KAZIK FİAT 3,4 LİRA BÖYLE YAPARLARSA MÜŞTERİ KAYBEDERLER çekimimi yakında eklerim :x
En son hulk24 tarafından 22 Şub 2010 Pzt, 9:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
hulk24
7.kyu
7.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 1 kez

Mesajgönderen jinemre » 01 Kas 2009 Pzr, 8:57 pm

@hulk24

Boşver sen o artizleri :D Yapabildiğin çekimleri bizle paylaşmaya devam ;) İnsanlarımız çok ilginç, asla ileriye gitme politikası güdemiyor hiçkimse. Hep aşağılama hep en büyük benim havaları... Ülkemizde 5 farklı tekken sitesi var daha nediyim :D :D :D :D :D
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen KoalaX » 02 Kas 2009 Pzt, 10:50 am

Tekken 6'yı XBOX360'a çıktığı günden beri oynuyorum hem single hem online. PS3 için de siparişim TR'de gözüküyor şuan. Bu hafta içi elime geçer Tekken 6'nın PS3 versiyonu. Çok sevindirik oldum. :lol:
TEKKEN 6
Kullanıcı avatarı
KoalaX
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 6 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen NinaForever » 08 Kas 2009 Pzr, 7:16 pm

Bende gittiiiiim.Tekken 6 coşmuş.Önce Nina yı aldım.6.stage yenilince babam dayanamadı 2 oyun daha aldı.Ben Zafina yla oynadım.Oynarken babamın gözler Zafina da kaldı :lol: :lol: Nina ile Miguel e gelince annem.Vaayyyy bu adam yakışıklıymış bayaa dedi.Tabi Azazel e gelirdim ama kola alışamadım kombo falan yapamadım :lol: :lol: Yani NinaForever Tekken6 oynadıı :D Darısı oynamayanların başına.Yani oyun sırası:
1-Nina
2-Zafina
3-Nina ydi ve Nina nın yeni kıyafetine bayıldım!!!!!!!!!
En son NinaForever tarafından 08 Kas 2009 Pzr, 7:17 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
NinaForever
Raijin
Raijin

Teşekkür etti: 17 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

ÖncekiSonraki

Dön Haberler-Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir