orochi-x teşekkürler abi... Oynayan birilerini yine iyi bulmuşsun. (Şöyle bir girin 2 kapışalım dimi ama...)
Bu oyunu arcade de oynamak büyük deneyim. Herkes bir kere dahi olsa oynamalı. Biz kartla oynamak istemiştik. Kart yuvaları var ama kartlar yok. Kartlarda olsaydı tadından yenmez. Tabi onada bir sürü para vermek gerekebilir oda ayrı konu. :)
volkana yazdı:Evet sonunda istanbul a geldi ama gitmicem şurada 20 gün sonra oyun çıkıyor o kadar sabrettim oyunu ilk evimde görücem :lol: Tekken 6 nın istanbul a gelmesinden daha güzel bişe varsa oda oyunu getirdikten sonra gidip bakmamak :lol:
Şaka bi yana arkadaşlarımı izledim onlarda benim gibi arcade pek aşina değiller herhalde özellikle Doree arkadaşım Kazuya ile Doree çekemedi hiç :D birde dikkatimi çeken bir sürü yeni hareket vardı çoğu hareketi bilmedikleri için yiyip durdular bizde öle olucaz bu kadar yeni adam hareket animasyonlar filan bakalım nasıl alışıcaz oyuna :)
Abi Arcade e aşinalığım var ama dediğin gibi bir sürü yeni hareket var. Eski hareketlerin animasyonlaırda epey bir değişik. Bu anlamda hareket çıkarmada değilde korunmada zorlandığımı söyleyebilirim. Çıkmasına az kaldı falan deme bence bir gidip oyna. :)
king_171 yazdı:azazel zormu? ki inş okul bu senede atlantise götürür :roll:
Evet biraz zor. Jinpachi de ilk zamanlarda zordu ve çözmüştük. Bu da öyle olur. Bence bu kadar abartılı olmasına gerek yoktu. Atlantise topluca gitmek için facebookda örgütlenen okul grupları var. Bence siz de bir tane açın. Bir zamanların Tatilyası :)
DeadlyAssassin yazdı:Türkiye'deki Tekken6 BR makinelerinden ilk maç videoları _Dream_Man_ ve Doree'den geliyor :D
Ne diyelim. Yakışır :)
king_171 yazdı:İbrahim abi çok güzel oynamışşın tebrikler :) bende stick iyi oynayamıyorum ama klavye ile mükemmel 27 ekime az kaldı beklemek lazım 8)
O kadar da iyi değiliz canım... :) Şimdi şöyle; her stick aynı değil. Her türün kendince farklı hassasiyetleri var. Orjinal stickler apayrı. Ben kendi adıma kara düzen sticklerle :D oynamaya alışığım. Urfada oxfort vardıda biz mi gitmedik gibi... :)