Tekken 6 Bloodline Rebellion; Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Cevahir AVM'deki Atlantis Eğlence Merkezinde.
Tamamı orjinal 2 kabinin kullanım ücreti 3 TL olarak belirlenmiştir. Fiyatı pahalı olsa da; ülkemizde arcade platformu ve oyuncuları için iyi bir gelişme diyebiliriz.
-Cevahir AVM nerede?
-Büyükdere Caddesi No:22 Şişli/İstanbul
-Oyunlar Atlantis Eğlence Merkezinde Nerede?
-Eğlence merkezine giriş, en alt kat, 25-30 metre ileri sağ taraf. (Gişelerin ilerisi sağ taraf)
-Eğlence Merkezi Hangi Saatler de Açık?
-Pazartesi günleri 1. kat dışında kapalı, diğer günler 11:00-22:00 arasında açık.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır.TekkenTR.compaylaşımlarınızıbekliyor.
Bu mesaj için jinemre kullanıcısına 2 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
Mekanla ilgili... Öncelikle Atlantiste Jeton ve benzeri şeyler kullanılmıyor. Oyun oynamak ve diğer eğlence imkanlarından faydalanmak için özel bir kredi kartına sahip olmamız gerekiyor. Bu kartı gişeden 2 tl depozito karşılığında temin edebiliyoruz. Aldığımız karta yine gişeden yüklettiğimiz kredilerle oyunu oynayabiliyoruz. Daha önceden söylediğimiz gibi Bloodline Rebellion tek bir oyun başına 3TL kredi istiyor. (Gerçekten çok pahalı.) Atlantis ortamı gayet hoş, güvenlikli ve konforlu. Tekken dışında birçok güncel oyun mevcut.
Oyun ile ilgili... Tek kelime ile SÜPER!!! Kabinlerin orjinal olması tabiki çok büyük bir etken. Bound sistemi ve kombo çeşitliliği mükemmel. Grafikler muhteşem. Yanlız arkaplana odaklandığımızda kaplamada bazı kırılmalar göze çarpıyor. Kabinin configürasyonu ile de alakalı olabilir. İlk kez oynuyorsanız birkaç maç vidyosu da seyretmişseniz pek fazla zorlanmıyorsunuz. Daha ne olsun
Detaylar... Daha önceden ben farketmemiş olabilirim Azazelden önce jin kazama maçında jin direct rage olarak başlıyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Vidyolar da kısa sürede eklenecek. Kaliteli çekimler yapamadığımız için şimdiden özür dileriz.
Ankara FantasyLand'dan sonra demek İstanbul'a da Tekken 6 BR geldi. Geç haberim oldu ona üzüldüm. (siteye girmiyordum o yüzden) Ama artık bu saatten sonra gidip görmek istemiyorum. Direk evimde oynamak istiyorum Tekken 6 BR'ı. Heyecan olmak istiyorum daha çok. Birebir görürsem şimdi o kadar beklediğim 2 senenin heyecanı bi anda sönüp gidecek. Evimde de 42'' Full HDTV'de bu heyecanı birebir yaşamak istiyorum.
Evet sonunda istanbul a geldi ama gitmicem şurada 20 gün sonra oyun çıkıyor o kadar sabrettim oyunu ilk evimde görücem Tekken 6 nın istanbul a gelmesinden daha güzel bişe varsa oda oyunu getirdikten sonra gidip bakmamak Şaka bi yana arkadaşlarımı izledim onlarda benim gibi arcade pek aşina değiller herhalde özellikle Doree arkadaşım Kazuya ile Doree çekemedi hiç birde dikkatimi çeken bir sürü yeni hareket vardı çoğu hareketi bilmedikleri için yiyip durdular bizde öle olucaz bu kadar yeni adam hareket animasyonlar filan bakalım nasıl alışıcaz oyuna
TEKKEN hepimizin icinde yer etmistir. Eh nede olsa TEKKEN'ciyiz, Katiyen suphelenmeyiz, Kaba olarak baslasakda, En sonunda beceririz. Nihayetinde dostum, TEKKEN'ciyiz.