• Reklam

Tekken Movie

Tekken dünyasındaki güncel haberlere ve site ile ilgili duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

Re:

Mesajgönderen chocolategirl » 25 Şub 2009 Çrş, 10:50 pm

Steve_2 yazdı:http://www.youtube.com/watch?v=_vfcihZ6AFs&feature=related

Beyler bunların doğruluğu nedir.Eğer doğruysa ben bu filmi izlemicem.Baksanıza Bryan'a falan...

-Beyler mi??? :?
-Jin le Anna iyi olmuş! :)
-daha çok benzetirler ;)

Arkadaşlar Tekken cast ı için başka bir video buldum ;)

http://www.youtube.com/watch?v=7g4RgW8oxM0&feature=related
-Nina yı oynayan insan Christie ye, Christie yi oynatan insan Nina ya benziyo dikkat! :mrgreen:
En son chocolategirl tarafından 29 Haz 2011 Çrş, 5:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Reklam

Re: Tekken Movie

Mesajgönderen Steve_2 » 21 Nis 2009 Sal, 7:03 pm

Beyler halk arasında bir lafın ağızdan çıkışında herhangi cinsiyet,ırk,dil ve kültür ayrımı yapmadan ortamı belirtmesi anlamına gelir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Tekken God
Tekken God

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen leealex » 06 May 2009 Çrş, 1:31 am

turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen quadraxas » 06 May 2009 Çrş, 9:25 am

leealex yazdı:http://www.youtube.com/watch?v=AQjgGDgcyf4
arkadaşlar bu nedir :roll:

açıklamayı okursan, kendi çektikleri amatör filmmiş, mayıs sonunda çıkcakmış

ayrıca tüm cast, isimlerine tıklayarak profillerine/resimlerine filan bakabilirsiniz oyuncuların
http://www.imdb.com/title/tt0411951/
Resim
Kullanıcı avatarı
quadraxas
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen TIGERKARAKAAN » 06 May 2009 Çrş, 12:39 pm

Dostlar;
TEKKEN'i bizim gibi oynayan butun fan arkadaslar bilirlerki TEKKEN karakterleri sonucta gercek birer insan degil bilgisayar [kelimem yanlissa duzeltirmisiniz admin dostlarim :arrow: ] simulasyonudur.
Bundan dolayi tipi tipine aktor yada aktrist bulmasi hem yonetmene hemde yapimciya zor gelebilir.
Ama sunuda kabul edelim; adamlar madem boyle bir is yapmaya kalkismis en azindan TEKKEN karakterlerini secmeden once oyunu cok iyi analiz [ozellikle karakterleri] edip ona gore begenseler daha iyi olurdu tabiki.
Ben de bazi arkadaslarimiz gibi howarang,bruce,vs. karakterlerin olmamasindan dolayi uzgun olmakla birlikte :cry: tahminimce, TEKKEN oyunun MISHIMA ve KAZAMA ailelerinin arasindaki problemler uzerine kurulu olmasindan dolayi [film konu olarak JIN uzerine anladigim kadariyla] diger karakterleri filme dahil etmemis olabilirler diye dusunuyorum.
Mantikli dusunursek kizgin dovuscu yada diger adini hatirliyamadigim taninmayan uyduruk karakterler yerine bildigimiz karakterleri filme dahil etseler daha iyi olurmus.
Fakat film henuz bitmis degil.
Film sinemada gosterildikten sonra asil yorumlarimizi yapacagiz [INSAALLAH].
Ne diyelim :?:
"BAKALIM MEVLAM NE EYLER
NE EYLERSE GUZEL EYLER."
TEKKEN'DEN SASMA KARDES...
Resim
Kullanıcı avatarı
TIGERKARAKAAN
Sage
Sage

Ülke: Netherlands (nl)
Teşekkür etti: 42 kez
Teşekkür aldı: 26 kez

Re:

Mesajgönderen Lars_Sweden » 06 May 2009 Çrş, 4:53 pm

JinMimKazama yazdı:YAWWW NE BILIM , NE DIM . :( OKUDUM FENA DEGIL HIKAYESI . JIN´IN BÜYÜK ESRAR PROBLEMI VARMISH. ICINDEKI DEMONU BASTIRMAK ICIN GALIBA . VE BIR RAHIB ONA YARDIM EDIYORUMUSH . ( DEVAM OKUMAK ISTEMIYORUM )
YA DEAD OR ALIVE GIBI SACMA OLACAK . YADA BOMBA GIBI PATLICAK . JET LI VE JACKIE CHAN DA ROL DE IMISH .60$ DOLLARA OLCAK MI$ . BEKLIYELIM BAKALIM .1998 DEN BERI MOVIE YAPILACAKTI VE 2008 VEEEEE HAAALLLAAAA YAPILACAK :( BLEHH !!! NEYSE BEKLIYELIM .

YALLAH CIAO !!

VE ESAS INSANLARLA DA YAPILIYORSA UNUTUM GITTI !!!;_; KIMSE JIN OLAMAZ !!! FU** IT !ISTEMEM BIRI JIN ROLUNE GIRSIN :(

AMMAANNNN ... :down:

hic bise anlamadım. önce jin'i esrarkeş yaptın, Jin'in içinde dolaşan şeytan genine "Demon" dedin. Alla alla bunu Devilman filmine çevirdiniz Demon Memon falan... ayrıca 1998 yılında yapılması karar alınan ve yapılan filmde de Tekken çizgifilm versiyonu...
Resim
Hayatım Tekken Ulan!
Kullanıcı avatarı
Lars_Sweden
Rogue
Rogue

Teşekkür etti: 4 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 06 May 2009 Çrş, 5:18 pm

1. Film'in konusu Jin'le alakalı ve evet filmde Jin'in esrar problemi olduğu doğru.

2. "Demon" Şeytan demektir. Ortada Devilman'e benzetme falan yok. Demon'un ne anlama geldiğini bilen herkes ne demek istediğini anlar!! ÖRNEKLE:
"ICINDEKI DEMONU BASTIRMAK ICIN..." cümlesinde Demon yerine şeytan da yazılabilir yani.

3. Dediği doğrudur. 1998'den beri Tekken'e film çıkarılacağından bahsediyorlardı. 10 yıl geçti ancak yapımına başladılar.

4. Tekken çizgi film versiyonu dediğin film de sanırım "Tekken: The Motion Picture".
Anime olarak yapılmıştır. 97 de yapımı başlanıp 98'de resmi çıkışını yapmıştır.

Kesinlikle bir yanlış anlaşılma olmasın, yazdığı mesajı anlamadım demişsin ben de açıkladım.
Neden İngilizce - Türkçe karışık yazdığını merak ediyorsan da mesajı yazan arkadaşımız Almanya'da yaşayan bir Türk olduğu için bazen Türkçe yazarken sorun yaşıyor, bilginize.
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 110 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 10 May 2009 Pzr, 7:24 pm

asuka_manyağı yazdı:ASUKA YOK MU OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ [asuka] [asuka] [asuka]

bende üzüldüm öğrendiğim zaman :cry: ama beni en çok sinirlendiren hwoarang ın yokluğu :annoy: :cry:
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 10 May 2009 Pzr, 9:32 pm

Filme dragunovu bile koymuşlar asıl adamlar eksik saçma sapan iş yapıyorlar ey ahali soruyorum size hangi oyun filmi bişeye benzediki tekken benzesin batırcaklar filmi karakterler rezil olmuş zaten oyunun adını lekelicekler madem yapıyonuz advent children gibi ( Final Fantasy 7 'nin Animasyon filmi ) animasyon yapında sağlam bir yapıt olsun
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 10 May 2009 Pzr, 9:36 pm

volkana yazdı:animasyon yapında sağlam bir yapıt olsun

Katılıyorum. Animasyon olsaydı hem sağlam bir yapıt olurdu hem oyuncu bulma derdi falan ortadan kalkardı ama olmuyor :( inadına gerçek film çıkaracaklar :evil: umarım bu haliylede güzel olur :roll:
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 10 May 2009 Pzr, 9:51 pm

hiç sanmıyorum örnekleri çok hiç bir oyun filmi güzel olmamıştır son izlediğim max payne de hayal kırıklığıydı
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen jinemre » 10 May 2009 Pzr, 10:28 pm

volkana yazdı:hiç sanmıyorum örnekleri çok hiç bir oyun filmi güzel olmamıştır son izlediğim max payne de hayal kırıklığıydı

Mortal Combat, Tomb Raider, Silent Hill için seninle aynı görüşte değilim.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 11 May 2009 Pzt, 3:29 pm

kardeş o 3 filmi sen beğenmişsin aralarında en iyisi silent hill gene imdb de filan araştrırsan o filmlerin bir hayli kötü olduğunu anlarsın bende Resident evil serisini severim bu filmlerin kaliteli oldukları anlamına gelmez ben genel konuşuyorum olaya gönül gözüyle bakmıyorum zaten kendi görüşün olduğunu belirtmişsin ama inan genel olarak tek başarılı olan silent hill olması lazım tekkende öle olcak belki biz severiz ( E nede olsa tekken hastasıyız ) ama film büyük ihtimalle başarısız olcak ( Çok karamasar olduğumu biliyorum ama umut bağlayıp kötü çıkmasındansa kötüleyip iyi çıkması daha iyidir )
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen TIGERKARAKAAN » 11 May 2009 Pzt, 11:29 pm

volkana yazdı:kardeş o 3 filmi sen beğenmişsin aralarında en iyisi silent hill gene imdb de filan araştrırsan o filmlerin bir hayli kötü olduğunu anlarsın bende Resident evil serisini severim bu filmlerin kaliteli oldukları anlamına gelmez ben genel konuşuyorum olaya gönül gözüyle bakmıyorum zaten kendi görüşün olduğunu belirtmişsin ama inan genel olarak tek başarılı olan silent hill olması lazım tekkende öle olcak belki biz severiz ( E nede olsa tekken hastasıyız ) ama film büyük ihtimalle başarısız olcak ( Çok karamasar olduğumu biliyorum ama umut bağlayıp kötü çıkmasındansa kötüleyip iyi çıkması daha iyidir )

Kalbini ferah tut kardesim, hayirlisi ALLAH'tan artik.
Bu arada animasyon [veya similasyon yahutta digital karakter] fikrine kesinlikle katiliyorum.
Orjinal tadinda TEKKEN filmi oldugunu ozaman anlardi izleyicilerin hepsi. :D
TEKKEN'DEN SASMA KARDES...
Resim
Kullanıcı avatarı
TIGERKARAKAAN
Sage
Sage

Ülke: Netherlands (nl)
Teşekkür etti: 42 kez
Teşekkür aldı: 26 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 13 May 2009 Çrş, 8:17 pm

Gerçi biz yorum yapıyoruzda senelerdir filmi yapılıyor sözde bir iki oyuncu dışında filmin fragmanı bile çıkmadı . Birde chun li nin filmini yapıyorlar fragmanı rezildi büyük ihtimal filmde rezil olcak
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

ÖncekiSonraki

Dön Haberler-Duyurular

Kimler çevrimiçi