• Reklam

Tekken Movie

Tekken dünyasındaki güncel haberlere ve site ile ilgili duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

Re: Tekken The Movie

Mesajgönderen Steve_2 » 29 Ara 2009 Sal, 6:29 pm

Üzülerek söylüyorum.Bu filme pek önem vermiyorlar.Ya Tekkenseverleri pek umursamıyorlar yapımcılar,yada gecikmeler işlerini bozuyor.Namco uzak durdu bu işten.Pekte iyi olmadı.
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Dark Lord
Dark Lord

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Reklam

Mesajgönderen jinemre » 31 Ara 2009 Prş, 2:37 pm

Tekken'in filmi bana göre herkesin beklentilerinin aksine çok üst düzey bir film olacak. Neden mi?

1- Filmin yazarı öyle boş bir isim değil. Zamanında çok olmasa da ses getiren fantazi filmlerine büyük katkıda bulunan Alan B. McElroy. Spawn, Wrong Way 1-2-3, Ballistic gibi tekrar altını çizerek söylüyorum sinema dünyasında o dönemde ses getirmiş filmlerde imzası bulunmaktadır.

2- Yönetmenimiz çok kalite bir isim. Prison Break severler bu isme hiç de yabancı değiller aslında Dwight H. Little... Ben bir Prison Break hayranı olarak yönetmene de güveniyorum açıkcası. Prison Break dışında; 24, The X Fİles ve DollHouse gibi televizyon dünyasında çok popüler olan dizilerin; Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid ve "Freddy's Nightmares" gibi çok ünlü filmlerin yönetmenliğini üstlenerek kariyerinde güzel izler bırakmıştır kendisi.

Ayrıca Filmimizin yazarı ve yönetmeni 1988 yılından beri birlikte çalışmışlıkları var bu da benim gözümde büyük bir artıdır uyum açısından. Halloween 4: The Return of Michael Myers Filminde yine senarist ve yönetmen olarak ortak bir işe imza atmışlar.

3- Oyuncu kadrosu çok sağlam olmakla birlikte aralarında bir isim varki hepimizin de Blade 2 den bildiği Nomak karakterini başarıyla oynayan oyuncu Luke Goss. Steve Fox rolünü üstlenecek olan bu karakterden çok ümitliyim.

Cary-Hiroyuki Tagawa. Heihachi Mishima rolünü üstlenecek olan bu oyuncumuzun sinema kariyeri oldukça iyi. Daha önce oynadığı filmler; Elektra, Heroes dizisinde 2 bölüm, Pearl Harbor gibi yıldızı çok parlamış filmlerde oldukça üst seviye rol almıştır.

Gary Daniels. Bu oyuncunun geçmişi ve gelecekteki bütün projelerinin neredeyse tamamı sadece dövüş üzerine... Uzakdoğu filmlerinde dövüş rollerinde vazgeçilmeyen bir isme benziyor... Bryan Furry rolünü üstlenecek.

Chiaki Kuriyama. Kill Bill'den Gogo Yubari rolünü üstlendiğini yine birçok sinema sever hatırlayacaktır eminim.

Darrin Dewitt Henson. Bu adama diyecek tek bir söz bile bulamıyorum adeta Tekken'in içinden çıkıp filmde rol alıyor :D

Ayrıca Hwoarang severler müjdemi isterim sonunda filme Hwoarang'da eklendi. Hyun-kyoon Lee adındaki Kore'li oyuncu üstlenecek Hwoarang rolünü. Bana göre çok iyi seçilmiş bir oyuncu Hwoarang için.

Film erteleniyorsa emin olun bildikleri birşeyler var, sadece sakin olun sabredin ve bekleyin :D
Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 82 kez
Teşekkür aldı: 54 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 31 Ara 2009 Prş, 2:53 pm

Mart 2010 da film çıkıyor. Haydi gözümüz aydın :)
Zaten adamlar filmi önemsemiyorsa ben hiç önemsemem. Zaten beni ilgilendiren film değil oyun. Ama yönetmen bayaa iyiye benziyor Prison Break ı seyredemesemde az duymadım :)
Gene de pek umutlu olmamakla birlikte sabırsızlıkla bekliyorum ama çok bekleyemem özellikle bu sene önce derslerin gelmesi lazım. Nedeni ise SBS :roll:
chocolatté ^^
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

I’m your truth, telling lies
I’m your reasoned alibis
I’m inside open your eyes
I’m you
(Sad But True - Metallica)
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Dark Lord
Dark Lord

Teşekkür etti: 49 kez
Teşekkür aldı: 21 kez

Mesajgönderen Nin@Z » 31 Ara 2009 Prş, 4:39 pm

SBS yine insanın başnı vurmuş anlaşılan :D
Hwonunda olmasına sevindim filmde.. Kendisini pek sevmem ama çok hoşuma gitti filmde olması..
jinemre yazdı:2- Yönetmenimiz çok kalite bir isim. Prison Break severler bu isme hiç de yabancı değiller aslında Dwight H. Little... .

Hadi yaa!! :o
Bende severek izlerdim o diziyi.. Bitince kaldık ortada :(

:!: Ha gayret!! :!: Biraz daha dayanmalıyııııııız :( :!:
Günde Bir Kere , Yıka Bulaşıkları Makinede
Kullanıcı avatarı
Nin@Z
Virtuoso
Virtuoso

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Tekken filmi

Mesajgönderen eren01 » 09 Oca 2010 Cmt, 10:05 am

Arkadaşlar Tekken'in filmi ilk olarak 2009 yazı dediler ama yaz geçti yeni yaz geliyor daha yok.Son olarak Mart'ta çıkacağını duydum.Hangi ayda çıkacak 2010'un hangi ayı bilen warmı acaba? :?
Kullanıcı avatarı
eren01
8.kyu
8.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Re: Tekken filmi

Mesajgönderen jinemre » 09 Oca 2010 Cmt, 10:43 am

eren01 yazdı:Arkadaşlar Tekken'in filmi ilk olarak 2009 yazı dediler ama yaz geçti yeni yaz geliyor daha yok.Son olarak Mart'ta çıkacağını duydum.Hangi ayda çıkacak 2010'un hangi ayı bilen warmı acaba? :?

Başlık açmadan önce sitenin sağ üst kısmında bulunan ''Ara...'' yazan site içi arama motorunu kullanabilirsiniz.

Sorunuzun yanıtına gelince bu başlık altında defalarca cevaplanmış

_Dream_Man_ yazdı:Filmin posteri. 2010 Mart ayında Japonya'da gösterime girecekmiş.

Resim

DeadlyAssassin yazdı:Bu arada fim 6 mart 2010'da Japonya'da vizyona giriyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 82 kez
Teşekkür aldı: 54 kez

Re: Tekken Movie

Mesajgönderen koray_devil_jin » 09 Oca 2010 Cmt, 7:44 pm

Desenize Mart oyunların filmleri ayı olacak diye :D Prince Of Persia'nın filmide Mart'da çıkıyor hadi bakalım hayırlısı.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Dragon Lord
Dragon Lord

Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen bigmania » 15 Oca 2010 Cum, 10:16 am

YouTube Link

arkadaşlar buyrun trailer daha önce verilmemiştir umarım :D beğendim ve çok fena gaza geldim umarım biran önce izliyebiliriz :D
Elbet bir gün ... Kapışacağız.Korean-Japanese-Chinese.14 yıl oldu,İsterse bi 14 daha geçsin. "BigMania"
Resim

Bu mesaj için bigmania kullanıcısına 3 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
BryanFuryMurat, chocolategirl, NinaForever
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Ülke: Korea, Republic of (kr)
Teşekkür etti: 19 kez
Teşekkür aldı: 74 kez

Mesajgönderen BryanFuryMurat » 15 Oca 2010 Cum, 12:31 pm

amaneyyy süperdi vallaha bende heyecanlandım sağol video için
Resim
Kullanıcı avatarı
BryanFuryMurat
Master
Master

Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 15 Oca 2010 Cum, 4:46 pm

Haaaarika bir film olacak gibi bir his var içimde :D ama Jin kazanmasın çok sıkıcı olur. Kim kazansın: Eddy :lol: (salladım :D )
chocolatté ^^
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

I’m your truth, telling lies
I’m your reasoned alibis
I’m inside open your eyes
I’m you
(Sad But True - Metallica)

Bu mesaj için chocolategirl kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
BryanFuryMurat
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Dark Lord
Dark Lord

Teşekkür etti: 49 kez
Teşekkür aldı: 21 kez

Mesajgönderen leealex » 15 Oca 2010 Cum, 6:18 pm

herkesin izleyeceği türden bir film olacağı kesin ben şahsen sahneleri beğendim ama ne olursa olsun tekken severlerin bir kısmını tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.bir çok karakter filmde yok en azından küçük sahnelerde bulunmalıydılar illa ki adam başrol oynasın demiyoruz turnuva bünyesinde bulunsunlar ve hikaye başrol oyuncularının etrafında dönsün neyse
filmde en çok jin ve bryanın çok iyi olacağını düşünüyorum
kaybettiğim zaman sinir oluyorum napiim yapım bu
ama asla karşındakimin kalbini kıracak kadar değil

Bu mesaj için leealex kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
BryanFuryMurat
Kullanıcı avatarı
leealex
Dark Lord
Dark Lord

Teşekkür etti: 44 kez
Teşekkür aldı: 42 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 15 Oca 2010 Cum, 7:25 pm

Evet bende fragmanı izledim film beklentimin dışında Vandamme ın kan sporu filmi gibi ring etrafında geçen bir film olmuş.Dövüş sahneleri etkileyici duruyor ama karakterleri benzetmeyi bırakın benzetmeye çalışmamışlar bile bazılarınız hatırlar tekken fanları kısa bir trailer çekmişlerdi onda bile saçları yapmışlardı filimde Kazuya topsakallı düz geriye doğru taranmış bi saçı var Jin in kişiliği uymamış fırlama üniversite öğrencileri gibi ve saçlar düz en çok içerlediğimde Steve neden kel :lol: benim düşüncelerim dövüş bazında güzel şeyler çıkabilir ama hikaye ve karakterlerden pek emin değilim bence başarısız bir oyun filmi çıkıcak
En son DevilNeverCryy tarafından 15 Oca 2010 Cum, 7:31 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 22 kez
Teşekkür aldı: 57 kez

Mesajgönderen scorpion » 16 Oca 2010 Cmt, 6:45 pm

bryana ne diyeceksin vücudundaki yara izlerine falan helede jin'i bir kızı öperken görmek saçlarını yapmak o kadarda zor değildir ya birde kafes dövüşlerine benzemiş kostümler falan iyi değil allahım streed fighter gibi olmasın dedik ama başımıza geldi birde bryan da bıyıkmı vardı bu gözlerim yanlış görmediyse
Kullanıcı avatarı
scorpion
Dark Lord
Dark Lord

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen koray_devil_jin » 17 Oca 2010 Pzr, 8:00 pm

Ya inşallah film full kafeste veya çoğu yeri kafeste geçmesi gibi bir durum olmaz.Sürekli dövüş yerine karakterlerin hikayeleri, hayatları falan olsaymış böyle full dövüşceklerse o hoo hoo boks maçına gidelim daha iyi :D Belki trailer'a sadece dövüş sahnelerini koymuşlardır yani umarım öyledir.Karakter benzeme deseniz harbiden 0 .Hiçbir karakter benzemiyor oyundakine ya Jin'in o saçlar ne öyle bi oyundaki gibi taramayı çok mu zor görmüşler :D Neyse yine Trailer gaz verici dövüş sahneleri falan hadi bakalım umarım güzel bi film olur.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Dragon Lord
Dragon Lord

Teşekkür etti: 13 kez

Mesajgönderen TIGERKARAKAAN » 18 Oca 2010 Pzt, 2:49 pm

Baslangic olarak sunu kabul edelim.
Biliyoruzki bu gosterilen filmin belirli [bana gore en etkileyici action] sahnelerinden hazirlanmis gorsel bir sunumdur.
Yapimcilarin amaci zaten ortaya oyunun fan kitlesinden ziyade , kendilerine para kazandirabilecek yada en azindan gisede is yapabilecek bir eser cikarmaktir.
Fragman icin ise Bigmania dostumuzun da dedigi gibi [cakmada olsalar] '' GAZA " getiriyorlar.
Action film izlemek isteyen herkesin bakacagini tahmin etmek zor olmasa gerek.
Karakterlerin mesela jin [fragmanda gordugum kadariyla JON WOO[kendisi cin asillidir.] japon bir karakter [JIN KAZAMA] olmasi gerekirken [VUCUT yapisindan bahsetmiyorum bile] dovus stili olarakta cok farkli [herif , wing chun ve wus-hu kung fu] yapiyor.
JIN ise hepimizin bildigi gibi TRADINATIONAL KARATE yapmaktadir.
FRAGMANDAN izledigim kadariyla EDDY biraz benzemis [capoera tutmus adamin kendiside latin amerikali galiba?].
:lol:
TEKKEN'DEN SASMA KARDES...
Resim
Kullanıcı avatarı
TIGERKARAKAAN
Lord Of War
Lord Of War

Ülke: Netherlands (nl)
Teşekkür etti: 8 kez

ÖncekiSonraki

Dön Haberler-Duyurular