• Reklam

Tekken Movie

Tekken dünyasındaki güncel haberlere ve site ile ilgili duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

Re: Tekken Movie

Mesajgönderen SUBTROPİKAL » 01 Eyl 2010 Çrş, 11:32 pm

arkadaşlar sadece fragmanı var başkadabşr şey yok amaben bırkac tekken fragmanı seyrettım fake gıbıgorunuyolar ama bı tanesınde paul ve sanırım marshall law kapışıyolar tam osırada tekken force gelıyo orası bayagı benzemıs buyrun bakın..tekken movei live jin kazama real people action trailer 2010 dıye bır arayın bakın nasıl bır sey youtubede arayın :)yalnız paul ve leı wulong cok benzemıs :)amafake:)))
Kullanıcı avatarı
SUBTROPİKAL
9.kyu
9.kyu

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Mesajgönderen SUBTROPİKAL » 01 Eyl 2010 Çrş, 11:40 pm

haberınız olsun mortal kombat devastatıon süper olmus tekken de oynayan eddy gordu yu canladıran lateef crowder da kazuya mıshıma ıan anthony dale de var lateef crowder dr.baraka/ıan anthony dale scorpıon
Kullanıcı avatarı
SUBTROPİKAL
9.kyu
9.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Re:

Mesajgönderen aslanyurek » 02 Eyl 2010 Prş, 2:37 am

aslanyurek yazdı:Arkadaşlar malesef ben tekken filminden pek umutlu değilim :( Yani şimdiye kadar yapılan oyun filmlerini görüyoruz (doa, resident evil, street fighter... ) hepside fiyasko ve oyunla hiç alakaları yok :aptal: bence bi oyuna en sadık kalınarak yapılmış film silent hill, ama ondada 2. filme uysun diye ana karakter değiştirilmişti ve biz tekken gibi içinde bir çok karakter bulunan ve 6 serisi çıkmış bi oyunun filminden bahsediyoruz... bir buçuk saatlik bir filmde bu 6 serideki hangi olay tam anlamıyla anlatılabilirki :!: örümcek adam 3 te bile kötü karekter çokluğu yüzünden venom gibi bi deve çok fazla yer verilmemişti :down: yani oyun filimleri hep kötü sonla bitiyor ama inşallah bu film bu tabuyu yıkar ve tekken severlerin beklentisini tam olarak karşılayabilir ama dediğim gibi ben pek umutlu değilim :(

Ben filmi izledim ve film daha önce buraya yazdığım mesajdaki fikirlerimi değiştirebilecek yönde hiç bir şey göstermedi bana aksine bu fikirlerimin ne kadar doğru olduğunu ciddi bir şekilde kanıtladı. şimdiye kadar izlediğim en berbat ve basit filmdi bence asla bir filmin oyunu yapılmamalı yada bir oyun beyaz perdeye aktarılmamalı, çünkü bu tür yapımlar yalnızca isim hakkından faydalanarak kar elde etme çabası içerisindeler ve beklentisi olan insanların beklentilerinin % 1' ine cevap verecek bir yapım ortaya koyamıyorlar :down:
Kullanıcı avatarı
aslanyurek
Brawler
Brawler

Ülke: Korea, Republic of (kr)
Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 35 kez

Mesajgönderen merich » 27 Haz 2011 Pzt, 5:05 pm

Bende filmi izledim ve gerçekten oyunla hiç bir alakası yoktu... :aptal:
Miheriç <3
Kullanıcı avatarı
merich
3.dan
3.dan

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen sasukejinnoctis » 03 Tem 2011 Pzr, 10:29 pm

film biraz güzeldi ama hikaye ile alakası yoktu berbattı :( :aptal: Jin ,Cristie ve Heihacih iyiydi :)
... Jin Kazama and Ling Xaioyu FoReVeR...

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
sasukejinnoctis
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 44 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Önceki

Dön Haberler-Duyurular

Kimler çevrimiçi