• Reklam

TekkenTR Uzakdoğu'da -Sürekli Güncel

Tekken dünyasındaki güncel haberlere ve site ile ilgili duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

Re: TekkenTR Uzakdoğu'da -Sürekli Güncel

Mesajgönderen jinemre » 30 Tem 2010 Cum, 10:09 pm

jinemre yazdı:Evet arkadaşlar bulunduğumuz yerde sıksık büyük turnuvaların olduğundan daha önce bahsetmiştik. İşte onlardan birisine bugün canlı olarak şahitlik ettik. 32 kişilik turnuvanın ödülleri ise şöyle:

1.ye 8.000 RMB yani 1.800 TL
2.ye 5.000 RMB yani 1.115 TL
3.ye 3.000 RMB yani 670 TL
4.ye 2.000 RMB yani 450 TL
5.ye 1.000 RMB yani 225 TL

Çin,Kore ve HongKong'lu çok iyi Tekkencilerin bulunduğu turnuvadan bazı kareleri sizlerle paylaşıyoruz. Fotoraf makinası malesef çok iyi değil, emektar oldu ama bundan sonra çok kaliteli resimler ve videolar ile burada birçok maç ve fotoğraflar paylaşacağız. Güzel bir kameralı telefonu oldu DeadlyAssassin'in :)

Çok iyi bir organizasyondu, Arcade makinalarını alışverişmerkezinin ortasına yerleştirip birçok ekrana görüntüleri verdiler, bir hayli kalabalık olan ortamda resim almak da zor oldu ama yakaladığımız bazı kareleri sizlerle paylaşıyorum.

Guangzhou arcadede sıksık kapıştığım turnuvada 5. olan arkadaşım :) LingYang
Resim

Turnuva kapışmalarından bazı kareler...
Resim
Resim

Ödül tabelası:
Resim

Ödül kazananlar sahnede poz veriyorlar :)

1) China (Sağ)
2) Korean (Orta)
3) China
(Sol)
Resim

Çin'li en iyi arkadaşım turnuvada 4. olan Lee'ci LingLing
Resim

doree yazdı:Vaaay Süper oldu paylaştığın Emre. Emektar makinenin dert görmesin. Ortam süpermiş! Arkadaşınıda çok sevdim :D Biraz utanmış gibi.

Nedemek :) Maçlar da var ama kalitesi çok kötü malesef, hiçbirşey anlaşılmıyor, neyse bundan sonrası için iyi bir makinemiz var çok şükür :) Çinliler genel olarak öyleler, utangaç ve efendi adamlar :)
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Reklam

Mesajgönderen doree » 30 Tem 2010 Cum, 10:15 pm

Söyle arkadaşına bir 450 tl daha kazansın Türkiyeye gelsin :!: Bizimde arkadaşımız olsun :D Çin'e düşkün oldum sizin yüzünüzden :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen jinemre » 30 Tem 2010 Cum, 10:22 pm

doree yazdı:Söyle arkadaşına bir 450 tl daha kazansın Türkiyeye gelsin :!: Bizimde arkadaşımız olsun :D Çin'e düşkün oldum sizin yüzünüzden :mrgreen:

Getircem abi getircem hiç merak etmeyin :) Ama önce biraz daha çok para kazanmak gerekiyor :ma: Zamanla herşey olur :)
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen bigmania » 30 Tem 2010 Cum, 11:22 pm

bir gün gelecek bir gün kalacak :D katılcaz ilerde bu büyük turnuvalara kısmet olursa ... bi dahaki turnuvaya katılın ama böyle olmuyo :D resimler manyak , adamlar süper ortam yapmış orda olmak manyak bişe olsa gerek
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 31 Tem 2010 Cmt, 8:20 am

Ouu yeee 8) manyak akşamdı gerçekten ben böyle şey görmedim xD AMAAA merak etmeyin Jinemre çok iddaaalı ağustostaki turnuvaya katılcakmış FLAŞ HABER :lol:

SON DK HABERİ

Yeni telefon aldım bundan sonra görevli arkadaşları kafalayıp maç çekmeye çalışcam, kamerası iyi şeker pembe bi telefonum oldu yippee :lol:
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen DevilBerkay » 02 Ağu 2010 Pzt, 11:47 pm

Ortam çok hoş çinlilerde buradan göründüğü üzere çok şirinler :D ee herkesin dediği gibi de artık senide pistlerde görmek isterim emre abi .. Türk 'leri temsil etme ve Türk 'lerin adını her oyuncuya duyurma zamanı geldi sanırım :twisted:
Resim

Everything will start again
Kullanıcı avatarı
DevilBerkay
Asura
Asura

Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Mesajgönderen jinemre » 03 Ağu 2010 Sal, 10:29 pm

DevilBerkay yazdı:Ortam çok hoş çinlilerde buradan göründüğü üzere çok şirinler :D ee herkesin dediği gibi de artık senide pistlerde görmek isterim emre abi .. Türk 'leri temsil etme ve Türk 'lerin adını her oyuncuya duyurma zamanı geldi sanırım :twisted:

Haha merak etme Berkaycığım zaten yeterince duydular isimlerimizi hehhe :) Bu ortamda sadece bulunmak bile mükemmel.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen jinemre » 03 Eyl 2011 Cmt, 5:08 pm

Japonya'dan Çin'e evime dönüşümün ilk haftasonunda tabiki ilk durağım Arcade :)

1 ayda nekadar büyük bir değişime uğramış Arcade salonumuz... Yeni tonlarca oyun gelmiş beynim döndü :D

3D Street Fighter'da bunlardan birisi idi. Malesef gözlüklerin yerini bulamadığım için deneme şansım olmadı ve şimdi resimden görüyorumki gözümün önündeymiş gözlükler haha :D Neyse en kısa zamanda deneyip deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Ekran çok hoşuma gitti çok büyük. Enerji barı, ultra barı, karakter seçme ekranında ve karakterler kapışırken üst kısımda bulunan resimler dışında 3D teknolojisi saha ve karakterler üzerine detaylı şekilde işlenmiş.

Resim

Resim

Resim

Görüşmek üzere.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen bigmania » 03 Eyl 2011 Cmt, 6:20 pm

çine özelmi bu ne ki ilk defa gördüm arcade de :S çok iyi
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen cinemaker » 04 Eyl 2011 Pzr, 11:19 am

Street Fighter 3d bir ara fantasyland a da gelmişti. Ama bir dahaki gelişimde kaldırmışlardı neden anlamadım. Herhalde talep olmadı
Kullanıcı avatarı
cinemaker
Berserker
Berserker

Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 16 kez

Mesajgönderen Piskospat » 04 Eyl 2011 Pzr, 7:51 pm

cinemaker yazdı:Street Fighter 3d bir ara fantasyland a da gelmişti. Ama bir dahaki gelişimde kaldırmışlardı neden anlamadım. Herhalde talep olmadı

yok yok ondan değil kesinlikle sürekli gözlükleri çalmışlardır :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Piskospat
Vindicator
Vindicator

Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Mesajgönderen ybo_75 » 08 Eyl 2011 Prş, 11:22 am

çinlilerin ortamı gerçekten mükümmel orada olamyı isterdim doğrusu
KAZUYA MİSHİMA/TEKKEN TAG 2\JİN KAZAMA
Kullanıcı avatarı
ybo_75
Avenger
Avenger

Teşekkür etti: 8 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen egosumdeus » 12 Eyl 2011 Pzt, 8:36 am

ya 3d street fighter mi :D delimisiniz siz :D ayrıca ben japonyaya gitmek istiyorum ileride yol masraflarınız ve günlük masraflarınız ne kadar söylerseniz sevinirim... emre bey ve şeyda hanım japonyada namco ve capcom'un merkez binaları ve en güzel arcade salonlarının olduğu şehirler neresidir ? ayrıca orada hediyelik eşya istesek sizden getirme şansınız varmı bizler için :) kar marjınızıda verip bir tekken kart istesem sizden :) bana ne dersiniz :)
Kullanıcı avatarı
egosumdeus
6.kyu
6.kyu

Teşekkür etti: 0 kez

Mesajgönderen jinemre » 12 Eyl 2011 Pzt, 7:42 pm

egosumdeus yazdı:ya 3d street fighter mi :D delimisiniz siz :D ayrıca ben japonyaya gitmek istiyorum ileride yol masraflarınız ve günlük masraflarınız ne kadar söylerseniz sevinirim... emre bey ve şeyda hanım japonyada namco ve capcom'un merkez binaları ve en güzel arcade salonlarının olduğu şehirler neresidir ? ayrıca orada hediyelik eşya istesek sizden getirme şansınız varmı bizler için :) kar marjınızıda verip bir tekken kart istesem sizden :) bana ne dersiniz :)

Namco'nun binası ve en iyi arcade salonları Tokyo'da. Hediyelik eşya ne isticeksin :D Tekken kart gönderilir gönderilmesine de daha önce Türkiye'ye hiç kargo yollamadım tahminime göre en az kargo ücreti buradan 30-40 tl civarıdır.

Japonya'ya gitmek istiyorsan uçak bileti gidiş dönüş ve 1 haftalık masrafın en az 8000 USD civarı tutar diye düşünüyorum. Japonya malesef çok pahalı bir ülke.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen egosumdeus » 14 Eyl 2011 Çrş, 8:34 am

jinemre yazdı:Namco'nun binası ve en iyi arcade salonları Tokyo'da. Hediyelik eşya ne isticeksin :D Tekken kart gönderilir gönderilmesine de daha önce Türkiye'ye hiç kargo yollamadım tahminime göre en az kargo ücreti buradan 30-40 tl civarıdır.

Japonya'ya gitmek istiyorsan uçak bileti gidiş dönüş ve 1 haftalık masrafın en az 8000 USD civarı tutar diye düşünüyorum. Japonya malesef çok pahalı bir ülke.

8000 usd pahalı biraz para biriktirmem lazımmış 5 yıl içinde gitmeyi planlıyorum ama kesinlikle bu gibi hayalleri yeni kuruyorum artık bilirsiniz iş ve para :) ayrıca hediyelik eşya olarak mesela tekken t shirt'ü bardağı gibi şeyler olabilir... oralarda misal daha güzel neler var ayrıca toplu bir alımla kargoyu yollarsan tek birşey için yollamazsan ben en az 400 500 liralık oradan hediyelik eşya almak isterim varmı bildiğin güzel şeyler... :) kargo böylece ucuza gelir bana :) yardım edebilirsen bu konuda çok sevinirim emre bey... :) sizin yerinizde olmayı çok isterim hakikaten :) Allah'ım inşallah bir gün bana japonyayı gösterir... :)
Kullanıcı avatarı
egosumdeus
6.kyu
6.kyu

Teşekkür etti: 0 kez

ÖncekiSonraki

Dön Haberler-Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir