• Reklam

tekken 5 dr hileleri

Tekken hileleri,nasıl ve neler kullanarak yapıldığı burada.

Re: tekken 5 dr hileleri

Mesajgönderen darkknight » 13 Tem 2009 Pzt, 12:33 pm

volkana yazdı:Recovery menüden pluginsleri enable yaptınmı birde hiç mi bir şey gelmiyor yoksa hile programı açılıyorda oyunumu görmüyor hangisi

oyun görmüyor
Kullanıcı avatarı
darkknight
Warrior
Warrior

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 13 Tem 2009 Pzt, 1:19 pm

oyun görmüyorsa çözüm basit aslında birazda karışık şimdi oyunu görmeme sebebi her oyunun id nosu vardır büyük ihtimalle sendeki tekkenin id si uymadığı için görmüyordur yapman gereken hile kısmını açtığında normalde en üstte oyunu görüyorsa oyunun ismiyle birlikte id nosu yazar oyunu görmesse değişik numaralar yazar yapman gereken yeni bir tekken oyunu indirmek yada elindeki hile programını değiştirmek başka bir hile programı bul farklı yerden indir sen işin zorunu başarmışsın kolayı kalmış aslında ben oyunu nasıl gördüreceğini biliyorum ama hem karışık hem anlatması uzun sen dediğim gibi yap başka oyun yada başka programla dene
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen koray_devil_jin » 13 Tem 2009 Pzt, 1:53 pm

Ben peki ne yapmalıyım r1'e basılı tutunca menü gelmedi bende mi başka bir program bulayım?
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror

Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 14 Tem 2009 Sal, 9:55 am

Bu r1 e basılı tutma olayını makineyi tamamen kapatıcan makine açılırken yapıcan bu recovery menü için iso oyunları oynayabiliyorsan bu menü gelir
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen darkknight » 15 Tem 2009 Çrş, 11:33 am

volkana yazdı:oyun görmüyorsa çözüm basit aslında birazda karışık şimdi oyunu görmeme sebebi her oyunun id nosu vardır büyük ihtimalle sendeki tekkenin id si uymadığı için görmüyordur yapman gereken hile kısmını açtığında normalde en üstte oyunu görüyorsa oyunun ismiyle birlikte id nosu yazar oyunu görmesse değişik numaralar yazar yapman gereken yeni bir tekken oyunu indirmek yada elindeki hile programını değiştirmek başka bir hile programı bul farklı yerden indir sen işin zorunu başarmışsın kolayı kalmış aslında ben oyunu nasıl gördüreceğini biliyorum ama hem karışık hem anlatması uzun sen dediğim gibi yap başka oyun yada başka programla dene

Herhalde toplam 5-6 tane cwcheat denedim sadece biri çalıştı.Hafıza kartını değiştirsem olabilir mi peki?
Kullanıcı avatarı
darkknight
Warrior
Warrior

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 15 Tem 2009 Çrş, 4:55 pm

darkknight yazdı:Herhalde toplam 5-6 tane cwcheat denedim sadece biri çalıştı.Hafıza kartını değiştirsem olabilir mi peki?

o zaman oyunu yeniden indir çünkü olay hile programında senin tekkenin id sinin kayıtlı olmaması cihazın elimde olsa 2 dk.de çözerdim problemini ama böyle yazarak olmuyor bir türlü ben istediğimi anlatamam sen anlayamassın karışık bir durum ama dediğim gibi yeni tekken indirip bir dene
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen darkknight » 15 Tem 2009 Çrş, 5:36 pm

Tamam sağol.Denerim
Kullanıcı avatarı
darkknight
Warrior
Warrior

Mesajgönderen mustafinho09 » 03 Tem 2011 Pzr, 3:55 pm

beyler ben select e bastım ve açılan menüde cheat y yaptım sonra bişey olmadı cheat listesinde de bişey gözükmüyor acaba sorun nedir? :oops: ACİLLL!!!!
En son mustafinho09 tarafından 03 Tem 2011 Pzr, 7:07 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mustafinho09
Beginner
Beginner

Teşekkür etti: 0 kez

Önceki

Dön Hileler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir