volkana yazdı:Recovery menüden pluginsleri enable yaptınmı birde hiç mi bir şey gelmiyor yoksa hile programı açılıyorda oyunumu görmüyor hangisi
oyun görmüyor
volkana yazdı:Recovery menüden pluginsleri enable yaptınmı birde hiç mi bir şey gelmiyor yoksa hile programı açılıyorda oyunumu görmüyor hangisi

volkana yazdı:oyun görmüyorsa çözüm basit aslında birazda karışık şimdi oyunu görmeme sebebi her oyunun id nosu vardır büyük ihtimalle sendeki tekkenin id si uymadığı için görmüyordur yapman gereken hile kısmını açtığında normalde en üstte oyunu görüyorsa oyunun ismiyle birlikte id nosu yazar oyunu görmesse değişik numaralar yazar yapman gereken yeni bir tekken oyunu indirmek yada elindeki hile programını değiştirmek başka bir hile programı bul farklı yerden indir sen işin zorunu başarmışsın kolayı kalmış aslında ben oyunu nasıl gördüreceğini biliyorum ama hem karışık hem anlatması uzun sen dediğim gibi yap başka oyun yada başka programla dene

darkknight yazdı:Herhalde toplam 5-6 tane cwcheat denedim sadece biri çalıştı.Hafıza kartını değiştirsem olabilir mi peki?

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir