Tekken TR - Tekken ve diğer dövüş oyunlarıyla ilgili bilgiler veren hayran forumu

Tekken Harici Konular => Konsollar => PS2 => Konuyu başlatan: Anna4Ever - Nisan 07, 2010, 06:27:03 ÖS

Başlık: PS2'imde sorun var
Gönderen: Anna4Ever - Nisan 07, 2010, 06:27:03 ÖS
Arkadaşlar ben PS2 de Tekken 5 oynuyorum da yalnız benim PS2 ye bir şey oldu.T5 'in tanıtım videosunu geçtikten sonra now loading yazısında duruyor :( Açmıyor oyunu.Sorunun ne olduğunu ve çözümünü bilen biri varsa lütfen yazabilir mi :?: Diğer oyunlarda da çok yavaşladı.Noldu buna?Biliyorsanız lütfen bişiler yazın :( (Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)
Başlık: Re: PS2'imde sorun var
Gönderen: DevilNeverCryy - Nisan 07, 2010, 08:33:31 ÖS
ilk olarak muhtemelen kopya disk kullanıyosun yeni bir disk al dene olmazsa makinenin lensi tozlanmış demekdir yakın bi yerde olsam 10 dk. hazır ederdim makinanı ama eğer yeni disk işe yaramazsa tamirci yolu göründü sana bi temizlenmesi lazım
Başlık: Re: PS2'imde sorun var
Gönderen: DeadlyAssassin - Nisan 08, 2010, 05:29:54 ÖÖ
Lensini temizlemen gerek, youtube dan videolara bakarak kendin yapabilirsin. Benim PS2'me öyle yapmıştım, korkacak bir durum yok, vidaları kaybetme yeter :D Kendi PS3'ümünde lensini temizledim daha önce onu açmak daha zordu gerçi xD  Tamirciye verirsen kazıklanma ihtimalin var ayrıca basit bir işlemm yapıp çip değişti diye senden çip parası falan isterler muhakkak güvenilir bir yer olsun öyle bir durum varsa da...

Sadece Tekken'de yapıyorsa yeni bir disk alıp öyle denemeni de önerebilirim, belki disk bozulmuştur. :|  Geçmiş olsun
Başlık: Re: PS2'imde sorun var
Gönderen: Anna4Ever - Nisan 08, 2010, 07:40:12 ÖÖ
Çok teşekkür ederim. :)
Başlık: Re: PS2'imde sorun var
Gönderen: Nina_Anna - Nisan 08, 2010, 09:02:29 ÖÖ
Üzüldüm yaa :( Neyse DeadlyAssasin ile DevilNeverCry'ın dediklerini yap düzelir heralde kankim :roll: Üzülme :DOlmazsa beraber yaparız :)
Başlık: Re: PS2'imde sorun var
Gönderen: Anna4Ever - Nisan 08, 2010, 09:33:10 ÖÖ
Alıntı yapılan: "Nina_Anna"
Üzüldüm yaa :( Neyse DeadlyAssasin ile DevilNeverCry'ın dediklerini yap düzelir heralde kankim :roll: Üzülme :DOlmazsa beraber yaparız :)
Saol :D
Başlık: Re: PS2'imde sorun var
Gönderen: PaulAhmet - Ağustos 05, 2011, 10:42:52 ÖÖ
lensi ne ile temizlicez
Başlık: Re: PS2'imde sorun var
Gönderen: jinemre - Ağustos 06, 2011, 04:23:54 ÖÖ
Alıntı yapılan: "PaulAhmet"
lensi ne ile temizlicez

Kolanya ve pamukla
Başlık: Re: PS2'imde sorun var
Gönderen: Hwoarang01 - Ocak 30, 2012, 02:20:16 ÖS
Sorun Lensde değil.Sorun PS2 de.Kopya oyunları çalıştırmak için chip kullanılır ve o chip sende yok.Chip taktırırsan rahatlıkla kopya oyunları oynayabilirsin  8)