• Reklam

Kazuya Eğitim Videosu

Kazuya Mishima Karakterinin Tekken 6 Bilgileri, Hikayesi, Stratejileri

Kazuya Eğitim Videosu

Mesajgönderen jinemre » 24 Tem 2010 Cmt, 6:37 pm

Herkese selam

Kazuya'yı öğrenmek, geliştirmek isteyenler için 4.30 dakikalık bir eğitim videosu hazırladım. Video'da Kazuya ile ilgili birçok bilgiye, kombolara ve tekniklere ulaşabilirsiniz. En önemlisi videodaki hareketler hem legend hem de Playstation Joistiğine göre yazılmıştır, az bilen ve oyunu hiç bilmeyen arkadaşlarında çok kolay bir şekilde öğrenmesi için hazırlandı herşey. Herşey tamamen Türkçe... İyi seyirler, kolay gelsin şimdiden. Aklınıza takılan herşeyi sorabilir ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

YouTube Link

Youtube videonun sesini kapatmış telif hakkı zımbırtısından. Videonun kaliteli versiyonunu ve sesli orjinal halini indirmek isteyenler için link veriyorum.

http://rapidshare.com/files/408811092/Kaz_Egitim.mp4 Sadece 54 MB
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim

Bu mesaj için jinemre kullanıcısına 7 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
bigmania, DeadlyAssassin, DevilNeverCryy, doree, leealex, TIGERKARAKAAN, UgurCan99
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Reklam

Re: Kazuya Eğitim Videosu

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 25 Tem 2010 Pzr, 7:38 am

Kazuya öğrenmek için çok iyi bir video olmuş bence, onun dışında LEGEND dersi olmuş. Bu videodan da Legend terimlerini öğrenemezseniz daha da öğrenemezsiniz arkadaşlar :D

Spoiler: goster
非常努力gibisin Emery 8)
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen jinemre » 25 Tem 2010 Pzr, 8:10 am

Youtube videonun sesini kapatmış telif hakkı zımbırtısından. Neyin telif hakkı anlamadım :fart: Videonun kaliteli versiyonunu ve sesli orjinal halini indirmek isteyenler için link veriyorum.

http://rapidshare.com/files/408811092/Kaz_Egitim.mp4 Sadece 54 MB
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 25 Tem 2010 Pzr, 9:53 am

Emre çok başarılı bir video olmuş halk ve legend dilinde olması ayrı güzel tabi :D Yanlız ben CH df2 ewgf bekliyodum çıkmadı neden çıkmadı :D Neyse şöyle bir bakıyorumda o kadar zor ve kaçması muhtemel kombolar aldığı enerji çok çok iyi deil bence tekken 6 ile kazuya da bi düşüş var diğer karakterlermi çok iyi oldu o yüzdenmi bilmiyorum ama nedense kazuya kullanmıyorum artık halbuki T6 çıkmadan diyodum full Kazu kasıcam diye :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen metin » 25 Tem 2010 Pzr, 10:16 am

çok iyi ve açıklayıcı olmuş yeni başlıcak biri için, ben hala legendi bilmiyorum az bişey biliyorum neyse benden uzak dursun :mrgreen: bu tür videolara el atmanız süper doğrusu şu bildiğimiz tabiri caizse klasiklermiş olan kombo videolar artık bence nasıl desem gerekliliğini yitirmeye başladı, bi konuyu anlatmaya yönelik çıkarılmış bu tür videolar çok daha gerekli devamını bekliyoruz gayet güzel olmuş elinize sağlık
Kullanıcı avatarı
metin
Berserker
Berserker

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen jinemre » 25 Tem 2010 Pzr, 12:34 pm

@DevilNeverCryy

Oncelikle sunu soyleyim bu video oyuna yeni baslayanlar ve cok az bilgisi olanlar icin yapildi. Bu bi kombo show gosterisi degil ve Metin abi ile de ayni gorusteyim. Once bu videodakiler ogrenilsin sonra ben o kisiler icin ozel EXTRA ULTRA HARD KAZUYA EGITIM VIDEOSU hazirlamaya calisirim, yeterki bu basit videodan tekkensever TURK kardeslerim faydalanabilsin.

@metin

Kesinlikle ayni fikirdeyiz artik t6 da komboculuk bitti, daha cok staretji, daha farkli keyiflere yonelindi... Aslinda bu tarz bi Hwoarang videosu yapabilirsin abi senin de hem bize hem TR ye katkin olmus olur, sahsen ben ciddi bir sekilde izler ve keyif alarak ogrenirdim Hwoarang'i. Muzik video tasarisi onemli degil abi, yazilari yaz gerekli yerlere videolari montele yeter onemli olan icerik. Video editi en fazla 1 saat surer muzikle ugrasmazsan. Bekliyorum HWO EGITIM :)

Sirada Devil Jin var sevenlerine duyrulur. (Bu calismalara elimizden geldigince devam edecegiz)

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen bigmania » 25 Tem 2010 Pzr, 2:08 pm

türk tekken severlerin bu tarz çalışmaları kaçırmaması gerekiyor bulunmaz nimet :D bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler 6-7 sene de anca kendimize geldik :D
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen DevilBerkay » 26 Tem 2010 Pzt, 4:16 pm

Aslında Kombo videolarını çıkartan kişi çok ama o videoyu sanata çevirmek yani alışılmışın dışında bir video yapan nadir kişiler var. Belki bu yüzden kombo videolarından sıkılmış olabiliriz. Bu çalışma herkesin dediği gibi yeni başlayan kişiler için çok ideal olmuş özellikle seriye tekken 6 'dan başlamış olan kişiler için. Bence oyunun ve karakterlerin mantığını oyuncuların bu şekilde görmesi oynunun eğlencesini görmelerini sağlıyor. Bence bu videoyu izlememiş ve seriye bu bu oyundan başlmış biri baund u ve ya komboları fazla önemsemez ve yine bence oyundan alması gereken eğlenceyi ve zevki alamaz.

Bu arada video başarılı olmuş emre abi. Congratulations :clap: deviljin eğitim videosunu bende bekliyorum. Açıkçası deviljin ile takıldığım çok yer var. kazuya ve ya jin kadar akıcı değilim deviljin 'de :(
Resim

Everything will start again
Kullanıcı avatarı
DevilBerkay
Asura
Asura

Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Mesajgönderen doree » 26 Tem 2010 Pzt, 5:04 pm

Emre hastayız sana :!: Müzik Şahane :D Youtube hangi zihniyetle düşünüp yasakladıysa artık bilemiyorum :aptal: Süper Video
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen TIGERKARAKAAN » 02 Ağu 2010 Pzt, 12:31 am

Dostum ellerine saglik ALLAH sana , klavyene ,monutorune ve bilimum elektronik malzemene zeval vermesin. :lol: :D
Tam benim adamlardan birine hazirlamissin ,ustadim HEIHACHI , BRUCE VE LARS kardeslerimizinde egitim videolarini bekliyorum.
Simdiden tesekkurler. :D
TEKKEN'DEN SASMA KARDES...
Resim
Kullanıcı avatarı
TIGERKARAKAAN
Sage
Sage

Ülke: Netherlands (nl)
Teşekkür etti: 42 kez
Teşekkür aldı: 26 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 02 Ağu 2010 Pzt, 11:42 am

TIGERKARAKAAN yazdı:Tam benim adamlardan birine hazirlamissin ,ustadim HEIHACHI , BRUCE VE LARS kardeslerimizinde egitim videolarini bekliyorum.
Simdiden tesekkurler

Heihachi yapıldı ancak diğerleri için hiç bi proje yok şimdilik :D
Buradan şu ana kadar yapılmış tüm eğitim videolarına ulaşabilirsin : http://www.tekkentr.com/haberler/tekken ... olari.html
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim

Bu mesaj için DevilNeverCryy kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
TIGERKARAKAAN
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen UgurCan99 » 10 Tem 2011 Pzr, 4:07 pm

İtiraf ediyorum ben akıllı bir insan değilim çünkü ewgf çekmeyi biliyorum fakat çekebildiğimi bilmiyordum ben onu başka bir haraket sanmıştım :D
Resim
Lars Alexanderson ----- ----- Kazuya Mishima
Kullanıcı avatarı
UgurCan99
4.dan
4.dan

Teşekkür etti: 4 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen sasukejinnoctis » 11 Tem 2011 Pzt, 10:20 pm

kazuyanın comboları uzun ve çok zor :(
daha doğrusu mishima stilinin...
En son sasukejinnoctis tarafından 11 Tem 2011 Pzt, 10:20 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
... Jin Kazama and Ling Xaioyu FoReVeR...

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
sasukejinnoctis
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 44 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Mesajgönderen dangerousnina » 13 Tem 2011 Çrş, 4:07 pm

UgurCan99 yazdı:İtiraf ediyorum ben akıllı bir insan değilim çünkü ewgf çekmeyi biliyorum fakat çekebildiğimi bilmiyordum ben onu başka bir haraket sanmıştım :D

merak etme bende ewgf oldunu bilmiyordum ;)

@sasukejinnotics @

aslında zor diye bişey yok çokazimli olrsan 1- 2 aya çıkartırsın bütün komboları ben 1 yılda öğrendim aşağı yukarı mishima kombolarını :MrGreen:
Resim

Welcome to my world my world basketball <3<3<3<3<3

Resim
Kullanıcı avatarı
dangerousnina
Warrior
Warrior

Teşekkür etti: 11 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Mesajgönderen UgurCan99 » 13 Tem 2011 Çrş, 4:19 pm

Şöyle birşey var ama bende ben çekerken kazuya eğiliyor ve çekerken '' Duryaaah'' diye nara atmıyor bu ewgf değil mi o zaman bende anlamadım kafam karıştı.

Edit:Çözdüm çok hızlı vurunca ewgf oluyor onda tam elektrik var Duryah da diyor.
En son UgurCan99 tarafından 13 Tem 2011 Çrş, 5:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Lars Alexanderson ----- ----- Kazuya Mishima
Kullanıcı avatarı
UgurCan99
4.dan
4.dan

Teşekkür etti: 4 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Sonraki

Dön Kazuya Mishima

Kimler çevrimiçi