cinemaker yazdı:Abi bu ne ya. siteye bu üçüncü ekleyişim. Sistem falan mı çöküyor ki. İnşallah bir daha yüklemem herhalde. Neyse herkese geçmiş olsun.
Tekken 5 Marduk Combo Video - by cinemaker
http://www.youtube.com/watch?v=Xv58MlE5GYA

Genel olarak dikkatimi çeken bir nokta oldu, genelde kapışma maçlarında kullanılabilicek kombolar yapıyorsun, yanılıyor muyum? Tekkenciler kapışma kombolarını seri olarak çıkan oyunun ilk aylarında çok tutarlar fakat oyun eskidikçe beklentilerde değişiyor. Kısaca daha ilginç kombo görmek istiyor tekkencilerin geneli. Örneğin; 2 hit çok ilginç bir kombo 10 hit kombodan herzaman için daha iyidir, benim görüşüm 

jinemre yazdı:Kombolarının hepsini izledim. Emek harcamışsınGenel olarak dikkatimi çeken bir nokta oldu, genelde kapışma maçlarında kullanılabilicek kombolar yapıyorsun, yanılıyor muyum? Tekkenciler kapışma kombolarını seri olarak çıkan oyunun ilk aylarında çok tutarlar fakat oyun eskidikçe beklentilerde değişiyor. Kısaca daha ilginç kombo görmek istiyor tekkencilerin geneli. Örneğin; 2 hit çok ilginç bir kombo 10 hit kombodan herzaman için daha iyidir, benim görüşüm
Bir de kombo yapılırken eğer kombo bölünürse bu kombo sayılmaz yani hit bölünmeyecek 1,2,3... diye gidicek devil jin kombo videonda dikkatimi çekti bryanı köşede sıkıştırıp yerde devamlı lazer atmışsın burada dikkat ettiysen kombo bölünüyor işte bu olmıcak buna dikkat et bence
![]()
Sende herkes gibi, bu söylediklerimi umarım yanlış anlamazsın... Benim yaptığım akıl verme değil sadece tavsiye...

cinemaker yazdı:Kesinlikle yanlış anlamıyorum ve ne demek istediğini anlıyorum Jinemre. Bu bir eleştiridir. Zaten eleştiriler insanan zarar değil yarar sağlar. Tespitin de doğru. Benim combolarım biraz basit. Aslında benim amacım karaktere ait bütün komboları toplayabilmek. En basitinden en zor yapılanına kadar. Zaten dikkat ederseniz "Combo.1 , vol.1" gibi tabirler kullanıyorum. Yani bu comboların devamı da gelecek. Tabi kendimi geliştirdikçe. Ayrıca yorumun ve eleştirin için de çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla ve tekkenle kal kardeşim.

jinemre yazdı:Bunu eleştiri gibi algılamana hiç şaşırmadım herkes böyle anlıyor beniYok kombolarına laf etmedim cinemaker, sadece tespitimin doğruluğunu teyit etme amaçlı sana sordum ve bir tavsiye de bulunmak istedim eğer kombolarını kombo videolarını görmek istemesek direk ben kötü dil kullanıp seni forumdan uzaklaştırıcı kırıcı şeyler söylerdim emin ol çok açık sözlü bir insanım insanları eleştirirken asla iğnelemem direk ne ise onu söylerim

cinemaker yazdı:doğru söylüyorsun.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir