• Reklam

cinemaker - All Characters Combo Movies

Tekken Türkiye üyeleriyle ortaklaşa düzenlenen kombo videosu projelerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Mesajgönderen cinemaker » 07 Eyl 2007 Cum, 8:51 am

Evet , şu an Jin in comboları hazır.

http://www.youtube.com/watch?v=evBpzeg2_RU

Sırada Craig Marduk var...
Kullanıcı avatarı
cinemaker
Berserker
Berserker

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 16 kez

Reklam

Mesajgönderen tekken6 » 07 Eyl 2007 Cum, 11:27 am

süper kombolar ellerine sağlık
Power is everything
Kullanıcı avatarı
tekken6
Vanquisher
Vanquisher

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen cash_hwo » 07 Eyl 2007 Cum, 12:36 pm

güzel we yaratıcı combolar tebrikler çok iyi olmuş...
lord of hwoarang

lord of talon sky rocet
Kullanıcı avatarı
cash_hwo
Vindicator
Vindicator

Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen cinemaker » 13 Eyl 2007 Prş, 8:36 am

Abi bu ne ya. siteye bu üçüncü ekleyişim. Sistem falan mı çöküyor ki. İnşallah bir daha yüklemem herhalde. Neyse herkese geçmiş olsun.

Tekken 5 Marduk Combo Video - by cinemaker
http://www.youtube.com/watch?v=Xv58MlE5GYA
Kullanıcı avatarı
cinemaker
Berserker
Berserker

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 13 Eyl 2007 Prş, 10:47 am

küçük bi problem oldu ama sonunda hallettik.
Kesintiden ötürü kusura bakmayın :(

Abi sen bu Tv kartını niye daha önce almadın.Muthiş şeyler cıkmıs gerçekden.Devamını bekliyoruz :wink:
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 105 kez

Mesajgönderen imeu » 13 Eyl 2007 Prş, 1:34 pm

Çok Güzel Olmuş Saol
:::Tekken Isnt A Game , It Is A Life Style:::
Resim
Kullanıcı avatarı
imeu
Overlord
Overlord

Teşekkür etti: 1 kez

Mesajgönderen cash_hwo » 13 Eyl 2007 Prş, 6:54 pm

cinemaker yazdı:Abi bu ne ya. siteye bu üçüncü ekleyişim. Sistem falan mı çöküyor ki. İnşallah bir daha yüklemem herhalde. Neyse herkese geçmiş olsun.

Tekken 5 Marduk Combo Video - by cinemaker
http://www.youtube.com/watch?v=Xv58MlE5GYA

abi artık senden bi hwoarang combo videosu bekliyorum :wink:
lord of hwoarang

lord of talon sky rocet
Kullanıcı avatarı
cash_hwo
Vindicator
Vindicator

Mesajgönderen okk_Devil » 14 Eyl 2007 Cum, 1:59 am

Çok süper olmuş eline sağlık en kısa zamanda kinginkinide bekliyorum
bir daha ki buluşmada görüşmek üzere leealex :D
Kullanıcı avatarı
okk_Devil
3.dan
3.dan

Teşekkür etti: 1 kez

Mesajgönderen cinemaker » 14 Eyl 2007 Cum, 1:54 pm

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Biraz ara verdim ama en kısa zamanda combolara devam edeceğim..
Kullanıcı avatarı
cinemaker
Berserker
Berserker

Mesajgönderen cinemaker » 17 Eyl 2007 Pzt, 11:46 pm

Evet Devil Jin ile devam ediyorum. Combolar hazır. Devam edeceğim.

http://www.youtube.com/watch?v=AGcR9i-tZ38
Kullanıcı avatarı
cinemaker
Berserker
Berserker

Mesajgönderen jinemre » 18 Eyl 2007 Sal, 12:20 am

Kombolarının hepsini izledim. Emek harcamışsın :china: Genel olarak dikkatimi çeken bir nokta oldu, genelde kapışma maçlarında kullanılabilicek kombolar yapıyorsun, yanılıyor muyum? Tekkenciler kapışma kombolarını seri olarak çıkan oyunun ilk aylarında çok tutarlar fakat oyun eskidikçe beklentilerde değişiyor. Kısaca daha ilginç kombo görmek istiyor tekkencilerin geneli. Örneğin; 2 hit çok ilginç bir kombo 10 hit kombodan herzaman için daha iyidir, benim görüşüm :wink: Bir de kombo yapılırken eğer kombo bölünürse bu kombo sayılmaz yani hit bölünmeyecek 1,2,3... diye gidicek devil jin kombo videonda dikkatimi çekti bryanı köşede sıkıştırıp yerde devamlı lazer atmışsın burada dikkat ettiysen kombo bölünüyor işte bu olmıcak buna dikkat et bence :)

Sende herkes gibi, bu söylediklerimi umarım yanlış anlamazsın... Benim yaptığım akıl verme değil sadece tavsiye...
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen cinemaker » 18 Eyl 2007 Sal, 12:42 pm

jinemre yazdı:Kombolarının hepsini izledim. Emek harcamışsın :china: Genel olarak dikkatimi çeken bir nokta oldu, genelde kapışma maçlarında kullanılabilicek kombolar yapıyorsun, yanılıyor muyum? Tekkenciler kapışma kombolarını seri olarak çıkan oyunun ilk aylarında çok tutarlar fakat oyun eskidikçe beklentilerde değişiyor. Kısaca daha ilginç kombo görmek istiyor tekkencilerin geneli. Örneğin; 2 hit çok ilginç bir kombo 10 hit kombodan herzaman için daha iyidir, benim görüşüm :wink: Bir de kombo yapılırken eğer kombo bölünürse bu kombo sayılmaz yani hit bölünmeyecek 1,2,3... diye gidicek devil jin kombo videonda dikkatimi çekti bryanı köşede sıkıştırıp yerde devamlı lazer atmışsın burada dikkat ettiysen kombo bölünüyor işte bu olmıcak buna dikkat et bence :)

Sende herkes gibi, bu söylediklerimi umarım yanlış anlamazsın... Benim yaptığım akıl verme değil sadece tavsiye...

Kesinlikle yanlış anlamıyorum ve ne demek istediğini anlıyorum Jinemre. Bu bir eleştiridir. Zaten eleştiriler insanan zarar değil yarar sağlar. Tespitin de doğru. Benim combolarım biraz basit. Aslında benim amacım karaktere ait bütün komboları toplayabilmek. En basitinden en zor yapılanına kadar. Zaten dikkat ederseniz "Combo.1 , vol.1" gibi tabirler kullanıyorum. Yani bu comboların devamı da gelecek. Tabi kendimi geliştirdikçe. Ayrıca yorumun ve eleştirin için de çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla ve tekkenle kal kardeşim.
Kullanıcı avatarı
cinemaker
Berserker
Berserker

Mesajgönderen jinemre » 18 Eyl 2007 Sal, 12:46 pm

cinemaker yazdı:Kesinlikle yanlış anlamıyorum ve ne demek istediğini anlıyorum Jinemre. Bu bir eleştiridir. Zaten eleştiriler insanan zarar değil yarar sağlar. Tespitin de doğru. Benim combolarım biraz basit. Aslında benim amacım karaktere ait bütün komboları toplayabilmek. En basitinden en zor yapılanına kadar. Zaten dikkat ederseniz "Combo.1 , vol.1" gibi tabirler kullanıyorum. Yani bu comboların devamı da gelecek. Tabi kendimi geliştirdikçe. Ayrıca yorumun ve eleştirin için de çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla ve tekkenle kal kardeşim.

Bunu eleştiri gibi algılamana hiç şaşırmadım herkes böyle anlıyor beni :) Yok kombolarına laf etmedim cinemaker, sadece tespitimin doğruluğunu teyit etme amaçlı sana sordum ve bir tavsiye de bulunmak istedim eğer kombolarını kombo videolarını görmek istemesek direk ben kötü dil kullanıp seni forumdan uzaklaştırıcı kırıcı şeyler söylerdim emin ol çok açık sözlü bir insanım insanları eleştirirken asla iğnelemem direk ne ise onu söylerim :wink:
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen cinemaker » 18 Eyl 2007 Sal, 1:36 pm

jinemre yazdı:Bunu eleştiri gibi algılamana hiç şaşırmadım herkes böyle anlıyor beni :) Yok kombolarına laf etmedim cinemaker, sadece tespitimin doğruluğunu teyit etme amaçlı sana sordum ve bir tavsiye de bulunmak istedim eğer kombolarını kombo videolarını görmek istemesek direk ben kötü dil kullanıp seni forumdan uzaklaştırıcı kırıcı şeyler söylerdim emin ol çok açık sözlü bir insanım insanları eleştirirken asla iğnelemem direk ne ise onu söylerim :wink:

doğru söylüyorsun. :oops:
Kullanıcı avatarı
cinemaker
Berserker
Berserker

Mesajgönderen jinemre » 19 Eyl 2007 Çrş, 12:23 pm

cinemaker yazdı:doğru söylüyorsun. :oops:

İnşallah hevesini kırmamışımdır çünki böyle birşey yapma amacında deildim kombo videolarına devam et vol.2 vol.3 leri görmek güzel olucak sanırım :wink:

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

ÖncekiSonraki

Dön Kombo Videoları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir