Zafina yazdı:Size Bi sey sorcam beyler TeamTurkMasters Combo Video 1 da jınemre nın ılk kombosunda DJ ile wuruyoo Yaahhh die de sonra adam havaya ucuo yhaa onun tuslarını bılen warsa solebılırmıı bide su kazuya Doreaa die wuruoo yha onun tusu nasıl ŞİMDİDEN TşkkrlR Video COmbolarr cok gusel saolun ellerınıze saglık Ama hareket tusslarnı Soylersenız Sevırnırım:D ahh bu komboları yapabılsemm ahhh ltfn soleyın burda ark yapıo ama solemıoo Yalnız Ps2 de oynuyorum tekken5 tusları pc ye gore yazmassanız sevınırım:D

cinemaker yazdı:Her şeyden önce TEKKEN için harcanan bu emeğe saygı duyuyorum. Combo hazırlamanın zor ve uğraştırıcı olduğunu kendimden biliyorum. Kombolar ise basit gibi gözükse de herkesin yapabileceği kombolar değil tabiki. Takımınızdan doha çok kombolar bekliyoruz. Ben herkes gibi tekken5dr nin eskidiğini de düşünmüyorum. Her zaman değişik kombolar çıkacaktır tekken5dr den. Video için tekrar tebrikler.

Estağfirullah görevimiz. Bu zamanla geliştirilebilcek bir hareket olduğundan dolayı malesef herhangi bir püf noktası yok, var desem yalan olur. Sadece hız.Zafina yazdı:deadly sana bı sey dıcem ama sovme nolur yenı tekkencıyım 1 sn yeden daha kısa surede yapayorum ama elektrık cıkmıooo
baska bı puff noqtası yoq demıı

gufiduck yazdı:Elinize kolunuza sağlık arkadaşlar hayranlıkla izledim resmen combolarınızı(özelikle hwo, nina ve lili ile yapılanları)

Jin-Eddy yazdı:Tekken 5 DR OST- Garden of the Tiger indirebileceğimiz bir yer var mı peki çok güzel bir müzikmiş

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir