• Reklam

TekkenTurkey Combo Video Tekken 6 Vol #1

Tekken Türkiye üyeleriyle ortaklaşa düzenlenen kombo videosu projelerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Re: TekkenTurkey Combo Video Tekken 6 Vol #1

Mesajgönderen player » 03 Mar 2010 Çrş, 8:13 am

yuuuhh bu ne yaa oldurdunuz benı loo bukadar uzun bukadar buyuklukte combo wıdeosumu olur :lol: lutfen kota dostu olalım mp4 u yokmu bunun hee + Rep hahahahah :lol: nese bu ısın sakası tabı aksama bı ındırıyım bakım neler yapmısınız mrk edıyorum :cool:
En son player tarafından 03 Mar 2010 Çrş, 8:14 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Reklam

Mesajgönderen leealex » 03 Mar 2010 Çrş, 12:19 pm

arkadaşlar çekilen combolarda dikkat ettiğim bir husus var pratik modda duvar hitlerinde rakip kafasını öne eğdiği an combo bitmişitir eğer yana doğru hızlı kalkış yapmadığı zaman başka başka hareketler değer fakat sadece tach trap olur bu tür hareketlerden biri de steve df1+2
bunun yanında aynı olay normal rakip havada iken de geçerli rakip yana kalkış yapmadığı zamanlar rakibi bir takım hareketler ile combo başa sarılıyor lee d2 ve steve f3 1 gibi hareketler combolarda rakibin sırtının yere gelmemesine dikkat edin combo gibi devam eder aslında combo değildir combo videoda bu tür bir kaç tane gördüm tach trap olarak görüyorum onları combo değiller

pratik modda rakibi duvarda kaldırın ve hiç bişi yapmayın duvardan düşerken başını öne eğdiği an sağlık küpü sıfırlanacaktır. merak eden deneyebilir
her kişiye ait çok güzel combolar var özellikle dore nin combolarının herkesi geride bıraktığını düşünüyorum ben
bunun yanında salihin 2 tane combosu çok üst düzey daha bir benzerine dahi rastlamadım onların :)
metin abi zaten ışıklı uzmanı emrenin kiler az ama öz combolar olmuş bigmanianın law combolarından biri çok dikkatimi çekti eminim çok zordur kazuya ile 1 2 4 3 hareketinin tümünün değdiği ve combonun devam ettiği combo güzeldi sanırım dore veya bigmania ya aitti bunun yanında şeydanın alisa comboları gerçekten çok şekilli olmuş :)
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen _Dark_God_18 » 03 Mar 2010 Çrş, 3:35 pm

en çok merak ettiğim isimler bigmania ve devilberkay
kazuya ve deviljin birbirine az da olsa uyumlu karakterlerdir
Kullanıcı avatarı
_Dark_God_18
5.kyu
5.kyu

Ülke: France (fr)
Teşekkür etti: 3 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 03 Mar 2010 Çrş, 3:57 pm

Namconun yaptığı saçmalıklar yüzünden kombolarımızı rahat kaydedemedik quick roll ve kombo sayacıda yoktu zaten çoğu yapımı çok zahmetli kombolar kayıt esnasında tech roll olmuş olabilir ama bunların hepsi pratikte yapılıp hit sayılmış kombolardır o yüzden teknik detayları incelemek yerine bence keyfini çıkaralım :) Çünkü her eleştriye kombonun aslını çekip yollayabiliriz telefon kamerasıylada olsa yapar yollarım o yüzden gönlümüz rahat dediğim gibi zor kombolarda kayıt esnasında tech roll olmuş olabilir tv kartımız yok command capture yok ee nasıl kaydedicez komboları o kadar kusur kadı kızındada olur diyip noktalıyorum videonun keyfini çıkaralım nede olsa her soruya yanıtımız var :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen jinemre » 03 Mar 2010 Çrş, 4:51 pm

Arkadaşlar bende sizlere yoğun ilginiz ve sabrınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim. Şahsi kanaatim videomuz şuan dünyanın en iyi Tekken 6 Combo videosu. Abartmıyorum kendimi beğenmişlik de yapmıyorum herşey ortada. Kısa bir zaman sonra Videoyu Youtube'a koycaz. Tabikii beğenenler olacağı kadar beğenmeyenler de olacaktır. Biz bu gibi durumlarda soğuk kanlılığımızı koruyarak ona göre cevaplar vermeliyiz. Eleştiriye sonuna kadar açığız :) Lütfen sadece sakin olalım :)

@ Bigmania

Yazdıklarının tamamını tüm içtenliğimle hissettim kardeşim. Biz Tekken severleri biraraya toplamak için mynetten bir blog oluşturarak başlamıştık :) ufacık bir blog ama içeriğimiz çok güzeldi. :) Seninle ilk tanıştığımız gün bana Tekken hakkındaki amacının ne olduğunu hala unutmadım! Amacından asla sapmayan gerçek bir, dürüst, saygılı ve fair-play bir oyuncusun. Senin gibi bir başka oyuncu ile Uzakdoğu da bile rastlayamadım! Komboların çok sağlam kendine haksızlık etme ulen :D
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen bigmania » 03 Mar 2010 Çrş, 11:45 pm

Resim

Tekken Turkey üyeleriyle ortaklaşa hazırlanan ve yapımı uzun zamandır süren Tekken 6 Combo Videosu tamamlandı.

Vidyoyu direkt vidyo dosyası olarak indirebilir veya YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkürler...

Direkt Download ( Format: Divx - Boyut: 361 mb )

Not: YouTube video sorunları için burayı inceleyin.

YouTube Üzerinden Part 1

YouTube Link

YouTube Üzerinden Part 2

YouTube Link

YouTube Üzerinden Part 3

YouTube Link

YouTube Üzerinden Part 4

YouTube Link

Katılımcılar

* Bigmania
* BlackSnake
* Chaomist
* CineMaker
* DeadlyAssassin
* DevilBerkay
* DevilNeverCryy
* Doree
* Hwomet
* JiNeMrE
* Salihh
* Xiaoyu18

Soundtrack

* Ip Man - Challenge
* Tekken Tag - Devil Jin
* Devil May Cry - Ultra Violet (Nelo Angelo Battle)
* DJ Tiesto - Adagio For Strings
* Naruto - Sadness and Sorrow (Anime Remix)
* Infected Mushroom - Becoming Insane
* Ip Man - Maestro

SDTekken bağlantısı
Resim

Bu mesaj için bigmania kullanıcısına 5 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
DeadlyAssassin, doree, jinemre, leealex, NinaForever
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez

Mesajgönderen leealex » 04 Mar 2010 Prş, 1:43 am

birinci video sondan 2 . combo favorim :)
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Mesajgönderen player » 04 Mar 2010 Prş, 11:27 am

8-O nice combos :mrgreen: seyredınce benımde yapasım geldı :lol: gercekten guzel olmus ellerınıze saglık beyler ama genede en cok dıkkatımı ceken lee comboları oldu çakal karakter cok enerjı alıyo cok ıyı herıf yaa :mrgreen: yaw ama bısey dıkkatımı cektı t6 comboları, t5 t4 tag comboları kadar guzel degıl bence yanı nekadar ıyı combo yaparsan yap hep tarz olarak aynı :x sız ne dusunuosunuz bılmem ama benım gorusum bu..
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Mesajgönderen jinemre » 04 Mar 2010 Prş, 2:48 pm

@ player

Valla videoyu yapmaya başlamadan çoook önce seni de davet ettim ama gelmedin :D Farklı kombo yapmaya uğraşmayı pek sevmiyosun sanırım
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 171 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 04 Mar 2010 Prş, 3:27 pm

volkana yazdı:Arkadaşlar yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler :lol: ve Emre ile Şeyda ya asıl övgü ne istedi isek hayır demedi yaptılar çok güzel bi çalışma oldu kötü kombo seçmek çok zor iyiyi değil yani :)
leealex yazdı:bizimde teşekkürlerimiz Emre ve Şeyda ya gitsin o kadar uğraştınız bu video kim bilir ne zahmetlerle hazırlandı
videoyu indirmeyenler çok şey kaybedicek onuda söylüyim :d

doree yazdı:Kavuştuk videomuza :mrgreen: Hayırlı olsun herkese! Gavurlar hep der 'beautiful editing' diye. Süper ikili teşekkür ediyorum herşey harika olmuş! Gelinde ıslatalım videomuzu 8) Müzikler,Combolar herşey müthiş! Alleluuya TekkenTr

Biz teşekkür ederiz arkadaşlar, katılımınız ve gösterdiğiniz özen ve emekleriniz için :)

@Bigmania
Haksızlık ertmişsin kendine diyen herkese katılıyorum, senin kombolarını eskiden beri severek izliyoruz :D

Kombolar üzerindeki genel yorumuma gelecek olursak en çok Doree'nin kombolarını beğendim, heleki "Becoming Insane" şarkısı ile en uyumlu senin komboların olduğunu düşünüyorum xD cidden insane combolar :lol: Ben eskiden beri kombo videolarında tedirgin olurum ama bu sefer baya iyi oldu gibi :D
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 77 kez
Teşekkür aldı: 110 kez

Mesajgönderen player » 04 Mar 2010 Prş, 4:22 pm

haklısın ortak aslında ben cok ugrasamıorum combolarla combo yapıp wıdeoya falan cekme konusunda yada 2 saat ugrasıp duwar combosu yapmaya sızın kadar sabırlı degılım :mrgreen: wıdeo yu seyrederken kolay gelebılır cogu kısıye ama en basıt gorunen combo bıle kac denemeden sonra olacagını tahmın edebılıorum o yuzden sızlerı tebrık edıyorum hatta soyle solıyım bole combolarla wıdeolarla ugrasmanın tekkenden cok, yetenek we tecrubeyle alakası war bence :up: hem benım gıbı adamın rutbesı nıye 1. dan admınlere seslenıyorum burdan beni darklord falan yapın yaw kendımı kotu hıssedıyorum :mrgreen: torpil geçin bana :D
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Mesajgönderen leealex » 04 Mar 2010 Prş, 9:21 pm

arkadaşlar sanırım aynı fikirdeyim herkesle doree combo videonun kingi oldu :mrgreen: başarılarının devamını diliyoruz :wink:
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Mesajgönderen DevilBerkay » 04 Mar 2010 Prş, 9:32 pm

Öncelikle çalışmaya katılan, çekimlerede yardımcı olan ve bize bu videoyu hazırlayan arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ederim :) Benim kendi şahsi bir bilgisayarım olmadığından dolayı malesef videoyu biraz geç izledim :( Onun Dışında herşey süper olmuş komboların hepsi birbirinden güzel ...

@Doree

Özellikle Cemil Abi senin king ile kombonun sonunda son anda kapma yapıp komboyu bitirmen benim de çok hoşuma gitti.

@DevilNeverCryy

Seninde steve ile duvarda sanırım Peekaboo stilindeyken u/f+2 yapmışsın. kombonun sonunda güzel durmuş bu haraket. Steve 'in artislenmesi harika olmuş :D

@Bigmania

Bence senden geçtiği falan yok Fatih abi askerlik yüzüden biraz formdan düşmüş olabilirsin diye düşünüyorum bende. Fakat oyunu çok güzel oynuyorsun ve merak etme kombolarında hiç fena değil. Bazı sıkıldığım zamanlar açıyorum senin ve tekkentr 'nin yapmış olduğu komboları izliyorum :D

@Dream_Man

İbrahim abi videoda senide görmek isterdim merak ettim de sen niye yoktun :?:

@JiNeMrE and DeadlyAssassin

Öncelikle belirtmek isterimki sizi çok özledim ve sizi çok seviyorum :P Çekmiş olduğunuz kombo videoları ve emre abi yapmış olduğun video ve müzikler harika olmuş ... En sevdiğim bölüm ise 3. part 'daki dj tiesto "Adagio For String " den sonraki müzik çok hoşuma gitti ve fatih abi ile senin demiş olduğun gibi videonun bu kısımlarını izlerken benimde içimde birşeylerin kıpraştığını hissettim ( Sakın fesatlığa vurmayın :!: )

Son olarak videonun yapımında ve çekimlerde emeği geçmiş olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim :) Bu arada en sonunda benimde Tekkentr.com ailesinin yapmış olduğu bir kombo videosunda adım var :D Bu güzel deneyimi bana yaşatanlara da ayrı olarak teşekkür etmen istiyorum ...

Kendinize iyi bakın arkadaşlar

Saygılar :china:
En son DevilBerkay tarafından 04 Mar 2010 Prş, 9:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Everything will start again
Kullanıcı avatarı
DevilBerkay
Asura
Asura

Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Mesajgönderen Piskospat » 04 Mar 2010 Prş, 10:55 pm

Herkesi gönülden tebrik ederim tam bir gurur tablosu çok üretici ve hayal gücü doruklara tırmanan bireylerin ürünü olmuş eksiklerini sorarsanız aynı karakterlerin komboları karışık olmak yerine ard arda olabilirdi ve karakter sayısı hesaplarıma göre %30 larda ama bu tabi ki sorun değil her karakterin kombolarını yapacaksınız diye birşey yok uzatmayayım HARİKA!
Kullanıcı avatarı
Piskospat
Vindicator
Vindicator

Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 04 Mar 2010 Prş, 11:31 pm

DevilBerkay yazdı:@DevilNeverCryy

Seninde steve ile duvarda sanırım Peekaboo stilindeyken u/f+2 yapmışsın. kombonun sonunda güzel durmuş bu haraket. Steve 'in artislenmesi harika olmuş :D

Teşekkürler Berkay seninde az ama çok kaliteli komboların var devilJin ile çift lazer üstüne UF 2+4 favorim çok beğendim ardınada tabi f d f/d 1 u/f bu kombon var bu hareket deviljin in adamı uçurduğu hareket :D . Bu arada yazdığın sanırım Duck U 2 bende çok seviyorum o hareketi ama biraz daha sert olsaymış yani daha sağlam bi vuruş etkisi olsa o kadar abanarak aparkat vuruyo ama sert deil anlamadım gitti :lol:

@Psikospat

Güzel yorumların için çok teşekkürler herkesin büyük emeği var videoda ve herkes biribirinden habersizdi asıl güzel olanda buydu sadece kendi yaptığımız komboları biliyoduk ve diğer herkesinkini merak ediyoduk ve dikkatimi çeken ben dahil herkes kendi kombolarını değilde diğerlerinin kombolarını beğendi bölede bişi var :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

ÖncekiSonraki

Dön Kombo Videoları

Kimler çevrimiçi