"Herkes birbirinin sigara içişine hayrandır." öyle işte

JK.Mw yazdı:video enfes diyecek söz yoq ..Lakin bende kac tane göndermistim benımkınler neden yok onu merak ettim ...

LinG
XiaoyU ![[Ling]](http://www.tekkentr.com/forum/images/smilies/ling2.gif)

JK.Mw yazdı:combolar ypılmıs olablr ..en azndan beklemek yerine bana haber verseydın farklı bıseyler ypmaya calısırdımm . ama sole ki Video daki bütün Devil Jİn komboları da ypılmıs....youtube a Mishima Electric Act 3 yazarsanız goreblrsınız....

Black_Snake yazdı:Bu arada yapımcımız Emre'ye seslenmek istiyorum burdan videodaki şarkıların isimlerini yazabilir mi acaba. Özellikle Tiesto'dan sonraki şarkılar bayağı hoşuma gitti. Çok güzel parçalar seçmişsiniz ayrıca tebrikler.
_Dark_God_18 yazdı:combosu başarılı olanlar da bigmania , doree , hwomet ve devilnevercryy
kızmayın kendi düşüncelerimdir![]()
bidaha combo yapma ihtimaliniz varsa playstation 3 kafede telefonla çekebilirim dvj in varlığını çok hissettim kusura bakmayın
JK.Mw yazdı:combolar ypılmıs olablr ..en azndan beklemek yerine bana haber verseydın farklı bıseyler ypmaya calısırdımm . ama sole ki Video daki bütün Devil Jİn komboları da ypılmıs....youtube a Mishima Electric Act 3 yazarsanız goreblrsınız....

jinemre yazdı:Şarkıları sıradan yazayim o halde.
1) Ip Man - Challenge
2) Tekken Tag - Devil Jin
3) Devil Never Cry - Ultra Violet (Nelo Angelo Battle)
4) DJ Tiesto - Adagio For Strings
5) Naruto - Sadness and Sorrow (Anime Remix)
6) Infected Mushroom - Becoming Insane
7) Ip Man - Maestro

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir