• Reklam

TekkenTurkey Combo Video Tekken 6 Vol #1

Tekken Türkiye üyeleriyle ortaklaşa düzenlenen kombo videosu projelerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Re: TekkenTurkey Combo Video Tekken 6 Vol #1

Mesajgönderen Piskospat » 04 Mar 2010 Prş, 11:54 pm

Şu yüzdendir başkalarının kombolarını sevmeniz arkadaşım şöyle bir söz var yani buradan anlaşılır umarım:
"Herkes birbirinin sigara içişine hayrandır." öyle işte :lol: şu benim favorim diyemiyorum çünkü diğerlerine haksızlık olur o yüzden herkese 10 üzerinden 10 8)
Kullanıcı avatarı
Piskospat
Vindicator
Vindicator

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Reklam

Mesajgönderen doree » 05 Mar 2010 Cum, 12:14 am

Arkadaşlar, Pakistanlılar dan tebrik mesajları aldım psn'den. İzlemişler bile :D Onlarda çıkarmayı düşünüyor :mrgreen: Klişe cümle :mrgreen: Mutlu oldum ha
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 05 Mar 2010 Cum, 12:17 am

Vayyyyy Meşhur olduk demek

@ Psikospat

Sigara içmediğim için bana yabancı bi terim ama anlatılmak isteneni anlatıyo :)
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen Black_Snake » 05 Mar 2010 Cum, 11:56 am

Hakkını vermek lazım çok başarılı bir çalışma oldu. Herkes çok yaratıcı ve göze hitap eden kombolar çıkartmış. Videonun 30dkdan fazla olmasıda profesyonel bir çalışma olduğunun göstergesi. Herkesin komboları çok güzeldi ama özellikle "DevilNeverCryy" ve "Doree"ninkilere bayıldım "BigMania" ve "Salihh"tede çok güzel kombolar gördüm. Özellikle "Salihh"in süper gatling fury yaptığı kombo favorim :)

Emek veren herkesi tebrik ediyorum. Umarım seri haline dönüştürülüp yeni videolar çıkar çünkü potansiyeli çok yüksek oyuncular var aramızda istendiğinde devamı yapılabilir.

Bu arada yapımcımız Emre'ye seslenmek istiyorum burdan videodaki şarkıların isimlerini yazabilir mi acaba. Özellikle Tiesto'dan sonraki şarkılar bayağı hoşuma gitti. Çok güzel parçalar seçmişsiniz ayrıca tebrikler. :D

Bu mesaj için Black_Snake kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
DevilNeverCryy
Kullanıcı avatarı
Black_Snake
3.kyu
3.kyu

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 14 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 05 Mar 2010 Cum, 1:02 pm

Eh kanka videoda paul kombosu yoktu ya dedim sana o kadar çekelim diye dinletemedim neyse artık sıradaki projede senide görücez ve bu sefer Tv kartı ile kayıt yapıcam bölece kimse şuna kalkılıyo bu kombo değil diyemicek yoktuki kombo sayacımız napalım namco nun pisliği hepsi :D
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen jinemre » 05 Mar 2010 Cum, 2:59 pm

JK.Mw yazdı:video enfes diyecek söz yoq ..Lakin bende kac tane göndermistim benımkınler neden yok onu merak ettim ...

Üzgünüm ama gönderdiğin kombolar yapılmıştı daha önceden başkaları tarafından. Bu şekilde videoya koyamadığımız okadar çok kombo varki. Eğer hepsini koysaydım video 30 dakika değil 130 dakika olurdu. Yapılanları elemek zorundayız.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen _Dark_God_18 » 05 Mar 2010 Cum, 6:21 pm

combosu zayıf olan bence sadece xiaoyu18
ayrıca devilberkay da deviljin le birçok combo yapabilirdi

combosu başarılı olanlar da bigmania , doree , hwomet ve devilnevercryy

kızmayın kendi düşüncelerimdir :|

bidaha combo yapma ihtimaliniz varsa playstation 3 kafede telefonla çekebilirim dvj in varlığını çok hissettim kusura bakmayın :|
Kullanıcı avatarı
_Dark_God_18
5.kyu
5.kyu

Ülke: France (fr)
Teşekkür etti: 3 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen JK.Mw » 05 Mar 2010 Cum, 6:47 pm

Combolar yapılmış olabilir ..En azından beklemek yerine bana haber verseydin farklı birşeyler yapmaya çalışırdım. Ama şöyle ki videoda ki bütün Devil Jin komboları da yapılmış....youtube'a Mishima Electric Act 3 yazarsanız görebilirsiniz....
Resim
Kullanıcı avatarı
JK.Mw
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür etti: 10 kez
Teşekkür aldı: 11 kez

Mesajgönderen doree » 05 Mar 2010 Cum, 9:08 pm

Mishima Electric Act 3 yazdım çıkan video şu...
Ben buradaki Devil Jin combolarını Videomuzda göremiyorum! Bütün demişsin birde hiç hoş değil! Bütününü göster lütfen.

YouTube Link
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen Ling_Xiaoyu_18 » 05 Mar 2010 Cum, 9:09 pm

Merhaba arkadaşlar kombo videosu gerçekten çok güzerdi herkesin eline sağlık :) Bu arada herkes yaklaşık 20 30 tane kombo yapıp koymuş ne güzel ama ben Xiaoyu18 olarak sadece 2 tane kombo verebildim üzgünüm :( pek zamanım olmadı aslında kombo aramaya ama olsun bidahaki sefere inşallah :)
[ling] LinG :china: XiaoyU [Ling]
Kullanıcı avatarı
Ling_Xiaoyu_18
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen bigmania » 05 Mar 2010 Cum, 10:14 pm

JK.Mw yazdı:combolar ypılmıs olablr ..en azndan beklemek yerine bana haber verseydın farklı bıseyler ypmaya calısırdımm . ama sole ki Video daki bütün Devil Jİn komboları da ypılmıs....youtube a Mishima Electric Act 3 yazarsanız goreblrsınız....

bu tip yarumları yazarken

1-öncelikle tamamen emin olmadığınız şeyleri söylemeyin.
2-neden ? bir düşünün.
eğer siz kombo yolladıysanız ve koyulmadıysa bunun sebebi wardır,kombolarınız kötü olabilir-yapılmış klasik kombolardandır,yada kombo niteliğinde değildir.
3-eğer sebebini bulamıyorsanız herkese açık yere yazmak yerine direk temas kurun.

bunları yapmadığınız taktirde,görüldüğü gibi hoş görünmüyor konu başlığı neydi ne oluyor ki sorma aşamasını geçip zaten sizinkiler de yapılmış bişeye benzememiş gibi bir yorum çıkabiliyor.başta vidyoyu yapana sonra katılanlara karşı saygısızlık oluyor.şimdi dersen bana yapılan ney,işte neyse onu bu şekilde değilde benim dediğim şekilde öğrenmek gerekliydi.burda duygusal hareket etmenin anlamı yok,bi proje war projede yer almak isteniyorsa sıkı işler yapılması gerekli,olmadıysada olmadı diye sonradan taşlamamak + darılmamak gerekli.
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez

Mesajgönderen jinemre » 05 Mar 2010 Cum, 10:15 pm

Black_Snake yazdı:Bu arada yapımcımız Emre'ye seslenmek istiyorum burdan videodaki şarkıların isimlerini yazabilir mi acaba. Özellikle Tiesto'dan sonraki şarkılar bayağı hoşuma gitti. Çok güzel parçalar seçmişsiniz ayrıca tebrikler. :D

Şarkıları sıradan yazayim o halde.

1) Ip Man - Challenge
2) Tekken Tag - Devil Jin
3) Devil May Cry - Ultra Violet (Nelo Angelo Battle)
4) DJ Tiesto - Adagio For Strings
5) Naruto - Sadness and Sorrow (Anime Remix)
6) Infected Mushroom - Becoming Insane
7) Ip Man - Maestro

_Dark_God_18 yazdı:combosu başarılı olanlar da bigmania , doree , hwomet ve devilnevercryy

kızmayın kendi düşüncelerimdir :|

bidaha combo yapma ihtimaliniz varsa playstation 3 kafede telefonla çekebilirim dvj in varlığını çok hissettim kusura bakmayın :|

Yok canım hiçkimse fikrini söyledin diye kızmaz merak etme :D Buradaki yaptığımız şeyler mutlak şartla beğenilmek zorunda değil bu da ayrı bir parantez olarak bulunsun burada :D

Bu site yaşadığı ve bizler burada bulunduğumuz sürece tabiki combo yapma ihtimalimiz bulunuyor. Siteyi yakından takip edersen umarım dilediğin herşeyi bulursun.

JK.Mw yazdı:combolar ypılmıs olablr ..en azndan beklemek yerine bana haber verseydın farklı bıseyler ypmaya calısırdımm . ama sole ki Video daki bütün Devil Jİn komboları da ypılmıs....youtube a Mishima Electric Act 3 yazarsanız goreblrsınız....

Ben burada hiçkimseye karşı töleranslı davranmadım. Bu videodaki hiçkimse benim akrabam değil. Sana da gıcığım filan yok benim. Ben hiç bir Devil Jin Kombo videosunda 4 Tane Lazer görmedim. Yazdığın şekilde youtube'dan birkez daha baktım ama 3 lazerli kombo var. Ha Azazel'e yapılanları diyorsan ben Azazel'e 10 tane lazerli kombo yapayim. Amaç normal adam dövmek. Diğer yapılan kombolar da gözümden kaçmıştır. 175 kombo videoya konan kombo sayısı benim elime geçen kombo sayısını tahmin bile edemezsin bütün hepsini izleyip yorumlayıp hafızanda tutarak bütün net alemindeki komboları teker teker izleeyip hangilerinin yapılıp hangilerinin yapılmadığına karar vermek nasıl bir beyni gerektirir acaba. Arada az da olsa fireler vermek benim kanaatimce normal. Kusuruma bakmayın çıkan komboları yayınladığım için. Bilmeyerek oldu. Kasten çıkan komboları koymadım.

Ayrıca lütfen imla kurallarına dikkat ederek mesaj gönder. Forum kurallarından birisi imla kurallarına düzgün bir şekilde uymak.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim

Bu mesaj için jinemre kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
_Dark_God_18
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez

Mesajgönderen TurkishBoga » 05 Mar 2010 Cum, 10:19 pm

Combo Video harika ama ben katkıda bulunamadım :S
Kullanıcı avatarı
TurkishBoga
Mentor
Mentor

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 06 Mar 2010 Cmt, 12:10 am

jinemre yazdı:Şarkıları sıradan yazayim o halde.

1) Ip Man - Challenge
2) Tekken Tag - Devil Jin
3) Devil Never Cry - Ultra Violet (Nelo Angelo Battle)
4) DJ Tiesto - Adagio For Strings
5) Naruto - Sadness and Sorrow (Anime Remix)
6) Infected Mushroom - Becoming Insane
7) Ip Man - Maestro

Emre bir düzeltme yapmak istiyorum 3-) Devil May Cry - Ultra Violet ( Nelo Angelo Battle )
Devil Never Cry benim Nick oluyor oyunun ismi değil :D

SORUN DÜZELTİLDİ
En son DevilNeverCryy tarafından 06 Mar 2010 Cmt, 1:21 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen JK.Mw » 06 Mar 2010 Cmt, 4:21 am

Benm Kmseye küslügüm dargınlıgım kırgınlıgım yoktur....kmseyı cekememezlik kıskanclık gibi bi tavrımda olmaz ki kac yasında adamım herkesin eline saglıkk adınıza sevndımm ..bnm uzuldugum ve kızdııgm nokta Madem kombolar ypılmıs bana uygun sekılde soylenseydı ben ustlerınde daha da fazla calısma olanagı sglanırdı ...bu arada kimseye 10 lazer hit yp cek videoya gonder denmio adamı normal olarak bnde dovuorumm..tolerans konusu da acıkcası beni ırgalamaz ...

imla kuralına glince ztn bu son msjımmm bı daha da yazmıycam Allah hepınıze kolaylık versinn yolunuz acık olsnn
Resim
Kullanıcı avatarı
JK.Mw
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür etti: 10 kez
Teşekkür aldı: 11 kez

ÖncekiSonraki

Dön Kombo Videoları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir