Arkadaşlar kombo videomuz gerçekten çok güzel oldu ve videodaki katılımcı sayısıda çok iyi ve herkesin komboları gayet güzel olmuş herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış tüm tekken camiası tarafından beğenilerek izlenecek bi kalitede olduğu kesin, hepinizin eline emeğine sağlık bu arada DOREE bizim cemil de favori olmuş komboların çok iyi adamları ragelemişsin hehe cemil dostum nasıl başardın bilmiyorum ama lawdan kinge müthiş bi geçiş yaptın ve blackSnakeyi de videoda görünce şaşırdım turnuvada oynamıştık çok iyi oyuncudur kendisi kaliteli kombolar çıkarmışsın ve ortalarda görünmeyen adam salih son anda sahneye çıktı yine sağlam kombolar yapmışın salih kısacası herkesin komboları gayet başarılı ( DREAMMAN NERDESİN )

dediğim gibi herkesin beğeniyle izleyeceği sağlam bi kombo video çıktı ortaya tüm tekken TÜRKİYE camiasına hayırlı olsun ilk T6BR kombo videosu
Fatih bu konuyla ilgili yorum yapmayın demişin kusura bakma ama yapmak gerekiyo bu arkadaşa
JK.Mw arkadaşımıza bi kaç öz söylemek istiyorum
kombo olayına gelince site adminlerin bu işi ilk defa yapmıyo yani bu işin piri oldular artık hatta Bigmania dünya çapında ülkeler arası düzenlenen tekken kombo videosunda TÜRKİYE adına gayet başarılı kombolar sergilemişti
ve jinemrede kombo yapımı konusunda çok hassatır bir benzeri yapılmış veya başka kombolarla karşılaştırıldığında geride kalacak olan komboyu videoya koymaz bu adamlar bu işi biliyo kalite şart
örneğin bende bu video katılımı için yaklaşık 30 küsür video çektim içinden en iyi olarak gördüklerimi ayırıp jinemreye yolladım, artık onun görevi ne peki bütün kombo gönderenler için geçerli olan şey oda bu komboların içinden eleme yapıp diğer videolarla kıyaslanıldığında en kaliteli olanları videoda yayınlamak videonun kalitesinin yüksek olması için herşey
JK.Mw belki senin komboların beklenen kalitede olmadı yada aynısı yapıldığı için konulmamıştır dicektim ama yolladığın kombolar kombo değilki videoda yer almamış yoksa kesinlikle her türlü çekerlerdi artı videodaki eleman sayısının artmasıda önemli bi unsur , ve senin bu olaydan dolayı videoyu kötülemeye hakkın yok yanlış yaptın emre sana komboların ile ilgili açıklamayı yapmış zaten eğer komboysa onlarda tabi sen uzatmışsın olayı
yenilerini yapsaydın ozaman sana söylemiş olmadığını hatalı olan sensin.
doğrusu kombo video hazırlamak baya zahmetli bi iş bide bu video maaşallah 30dk.30sn.30 kronometre falan hehe olmuş böyle uzun bi video hazırlaması gerçekten çok zor vallahi tebrik ediyorum baya bi emek verilmiş ve videonunda bir an önce çıkması gerekiyodu çünkü çok kombo olduğu için aynılarının yapılma ihtimali gittikçe artıyodu neyse olduda bittide herkes rahatladı
Video kombo 10 numara olmuş devamında görüşmek üzere inşallah herkese selamlar