• Reklam

TekkenTurkey Combo Video Tekken 6 Vol #1

Tekken Türkiye üyeleriyle ortaklaşa düzenlenen kombo videosu projelerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Re: TekkenTurkey Combo Video Tekken 6 Vol #1

Mesajgönderen player » 06 Mar 2010 Cmt, 10:01 am

yaww bu ne karmaşa beyler t6 br nın ılk combo move lerıne gore bı hayli ıyı we zahmetlı olmus bı wıdeo yanı benım huyumu bılıosunuz egeer benım combolarımda bu wıdeoda olsaydı bole tartışmalar olsaydı herhalde hırsımdan sınırlenırdım yorumu yapanıda muhakkak bı yerde yakalardım :lol: :twisted: bı kere bole seylerde dıger su weya bu combolarla kıyaslama olmaz o kıyaslanan wıdeoyada baktım bızımkılerle hıc alakası bıle yok ama adamlarda cok saglam combo yapmıslar :D zaten oyun bunlardan ıbaret daha ne yenı bısey bulabılırsınızkı yapılabılecekler aynı onemlı olan bunlar bırbırıne benzıyo demek degıl helal olsun adamlara ıyı ugrasmıslar demelı :up: ben bıraz sınırlı bırı oldugum ıcın bole yorumlar benı cıldırttı :kafa: ayrıca dore nınde oyununa cok sasırdım acık konusayım onlınede falan kapısmıyoruz bırıbırımızıde sıldık ama dogru soze ne hacet helal olsun.cunku law la oynuodu benım bıldıgım ona dedımkı bırak boswer bu adamı yaramaz baskalarını ogren cok adamla oyna falan dedım adam lafı resmen yutturdu bana law ı bırakmıs bıde ustelık kıng gıbı zor bı adamla catır catır oynuyo ıyıde combo yapıo helal olsun tebrık ederım :up:
jınemreyede helal olsun oda ıyı ugrasmıs :D ayrıca fatıh ortak cok guzel combolar yapmısın fazlalık we cesıtlılık olsun ıstemıssın baya ugrasmıssın degısık adamlar falan ama hersey tek basına yurumez yanı demek ıstedıgım hata bızlerde herkezın katılması lazımdı bende sucluyum yanı:oops: ozaman bu kadar kımse sıkılmazdı daha cok cesıtlılık olurdu daha cok karekter olurdu ama daha uzun olurdu wıdeo,bu seferde ındıremezdım :lol:
En son player tarafından 06 Mar 2010 Cmt, 10:03 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Reklam

Mesajgönderen bigmania » 06 Mar 2010 Cmt, 1:47 pm

JK.Mw yazdı:Benm Kmseye küslügüm dargınlıgım kırgınlıgım yoktur....kmseyı cekememezlik kıskanclık gibi bi tavrımda olmaz ki kac yasında adamım herkesin eline saglıkk adınıza sevndımm ..bnm uzuldugum ve kızdııgm nokta Madem kombolar ypılmıs bana uygun sekılde soylenseydı ben ustlerınde daha da fazla calısma olanagı sglanırdı ...bu arada kimseye 10 lazer hit yp cek videoya gonder denmio adamı normal olarak bnde dovuorumm..tolerans konusu da acıkcası beni ırgalamaz ...

imla kuralına glince ztn bu son msjımmm bı daha da yazmıycam Allah hepınıze kolaylık versinn yolunuz acık olsnn

gene biz kötü olduk,insanlar yoktan yere böyle yapıyorlar ya bravo,herkese tere yağlı ballı ekmek vericeksin senden iyisi olmaz ! başlığın içine ettiğiniz için teşekkürler . daha kimse mesaj yazmasın bununla ilgili.
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen jinemre » 06 Mar 2010 Cmt, 2:56 pm

JK.Mw yazdı:Benm Kmseye küslügüm dargınlıgım kırgınlıgım yoktur....kmseyı cekememezlik kıskanclık gibi bi tavrımda olmaz ki kac yasında adamım herkesin eline saglıkk adınıza sevndımm ..bnm uzuldugum ve kızdııgm nokta Madem kombolar ypılmıs bana uygun sekılde soylenseydı ben ustlerınde daha da fazla calısma olanagı sglanırdı ...bu arada kimseye 10 lazer hit yp cek videoya gonder denmio adamı normal olarak bnde dovuorumm..tolerans konusu da acıkcası beni ırgalamaz ...

imla kuralına glince ztn bu son msjımmm bı daha da yazmıycam Allah hepınıze kolaylık versinn yolunuz acık olsnn

Bak arkadaşım seni rencide etmek istemiyorum ama sürekli üstüme geliyorsun beni tanıyan bilen arkadaşlarımda beni suçlu görmeye başlayacaklar senin yüzünden. Verdiğin kombolar daha önce yapılmadı sana özel mesajla bunlar kombo değil ne yapıyorsun yanlış mı yazdın dedim, sende yo ben arcade stickle yapıyorum oluyor sen yapamamışsındır diye pişkin pişkin mesaj attın, ben hala buna rağmen sen rencide olma diye birşey demedim.

Buyrun arkadaşlar JK.Mw gönderdiği komboları aynen kopyalıyorum:

JK.Mw yazdı:yha ben comboları pc den cekemdim sana yazsam sen ckeblrsın deılmı ?

öncelikle ilk 2yi duvarsız bi yerde dayamadan yapıosn

ewqf2, 1, 1+4, df+1+2, /ff/3,1,ff,df/1,2, ff,3,1,ff,b/4

SS/2 , WS/2 , (4,3,) , SS+1+4 , df+1+2 , ff,3,1,ff,b/4

bu yazıcamı da hanı duvar dibinde tabanı çöken ve çöker çökmez duvar dibine düştügünüz bi bölüm varya orda ..baştan başlıyorumm tabanın çöktügü yerde ,ve duvar dibinde olan kısmı yazıcam

ortadasınız---ewqf2,ewqf2,ewqf2,df+1+2,ff,3,1,ff,b/1,2

duvardasınız---ff,3,1,df/1,2

alt kata indiniz yine duvar dibindesiniz-----ewqf2,df/1,2,b/4

Bu kombolar bana yollanan kombolar kombo olmuyor bunlar diye mesaj yazdım ama arcade stiğim olmadığı için yapamıyor muşum.... Hay Allah'ım Yarabbim....

Yaşın 26 küsmem kırılmam diyip kendinle çelişerek gidiyorum diyip gidiyosun... Ayrıca bizim yaşımızda ufak değil. Yaşla Tekken oynamanın ne mantığı var orası da ayrı bir vakaa tabi... :D
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen jinemre » 06 Mar 2010 Cmt, 3:41 pm

leealex yazdı:arkadaşlar çekilen combolarda dikkat ettiğim bir husus var pratik modda duvar hitlerinde rakip kafasını öne eğdiği an combo bitmişitir eğer yana doğru hızlı kalkış yapmadığı zaman başka başka hareketler değer fakat sadece tach trap olur bu tür hareketlerden biri de steve df1+2
bunun yanında aynı olay normal rakip havada iken de geçerli rakip yana kalkış yapmadığı zamanlar rakibi bir takım hareketler ile combo başa sarılıyor lee d2 ve steve f3 1 gibi hareketler combolarda rakibin sırtının yere gelmemesine dikkat edin combo gibi devam eder aslında combo değildir combo videoda bu tür bir kaç tane gördüm tach trap olarak görüyorum onları combo değiller

Ali yaz bakalım şu techtrap dediğin bütün komboları da biz de bilelim. 2,3 tane kombo haricinde ben göremedim kalkma olan kombo, çekinmeden yaz bakalım konuşalım. Bölünenlerden de senin Lee komboların var zaten ki onları da Tech Trap olarak koydum videoya zaten. Kısaca sayacın sıfırlandıklarını listele
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen metin » 06 Mar 2010 Cmt, 4:34 pm

Arkadaşlar kombo videomuz gerçekten çok güzel oldu ve videodaki katılımcı sayısıda çok iyi ve herkesin komboları gayet güzel olmuş herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış tüm tekken camiası tarafından beğenilerek izlenecek bi kalitede olduğu kesin, hepinizin eline emeğine sağlık bu arada DOREE bizim cemil de favori olmuş komboların çok iyi adamları ragelemişsin hehe cemil dostum nasıl başardın bilmiyorum ama lawdan kinge müthiş bi geçiş yaptın ve blackSnakeyi de videoda görünce şaşırdım turnuvada oynamıştık çok iyi oyuncudur kendisi kaliteli kombolar çıkarmışsın ve ortalarda görünmeyen adam salih son anda sahneye çıktı yine sağlam kombolar yapmışın salih kısacası herkesin komboları gayet başarılı ( DREAMMAN NERDESİN ) :mrgreen: dediğim gibi herkesin beğeniyle izleyeceği sağlam bi kombo video çıktı ortaya tüm tekken TÜRKİYE camiasına hayırlı olsun ilk T6BR kombo videosu

Fatih bu konuyla ilgili yorum yapmayın demişin kusura bakma ama yapmak gerekiyo bu arkadaşa

JK.Mw arkadaşımıza bi kaç öz söylemek istiyorum
kombo olayına gelince site adminlerin bu işi ilk defa yapmıyo yani bu işin piri oldular artık hatta Bigmania dünya çapında ülkeler arası düzenlenen tekken kombo videosunda TÜRKİYE adına gayet başarılı kombolar sergilemişti
ve jinemrede kombo yapımı konusunda çok hassatır bir benzeri yapılmış veya başka kombolarla karşılaştırıldığında geride kalacak olan komboyu videoya koymaz bu adamlar bu işi biliyo kalite şart

örneğin bende bu video katılımı için yaklaşık 30 küsür video çektim içinden en iyi olarak gördüklerimi ayırıp jinemreye yolladım, artık onun görevi ne peki bütün kombo gönderenler için geçerli olan şey oda bu komboların içinden eleme yapıp diğer videolarla kıyaslanıldığında en kaliteli olanları videoda yayınlamak videonun kalitesinin yüksek olması için herşey
JK.Mw belki senin komboların beklenen kalitede olmadı yada aynısı yapıldığı için konulmamıştır dicektim ama yolladığın kombolar kombo değilki videoda yer almamış yoksa kesinlikle her türlü çekerlerdi artı videodaki eleman sayısının artmasıda önemli bi unsur , ve senin bu olaydan dolayı videoyu kötülemeye hakkın yok yanlış yaptın emre sana komboların ile ilgili açıklamayı yapmış zaten eğer komboysa onlarda tabi sen uzatmışsın olayı
yenilerini yapsaydın ozaman sana söylemiş olmadığını hatalı olan sensin.

doğrusu kombo video hazırlamak baya zahmetli bi iş bide bu video maaşallah 30dk.30sn.30 kronometre falan hehe olmuş böyle uzun bi video hazırlaması gerçekten çok zor vallahi tebrik ediyorum baya bi emek verilmiş ve videonunda bir an önce çıkması gerekiyodu çünkü çok kombo olduğu için aynılarının yapılma ihtimali gittikçe artıyodu neyse olduda bittide herkes rahatladı

Video kombo 10 numara olmuş devamında görüşmek üzere inşallah herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
metin
Berserker
Berserker

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 11 Mar 2010 Prş, 6:46 pm

leealex yazdı:arkadaşlar çekilen combolarda dikkat ettiğim bir husus var pratik modda duvar hitlerinde rakip kafasını öne eğdiği an combo bitmişitir eğer yana doğru hızlı kalkış yapmadığı zaman başka başka hareketler değer fakat sadece tach trap olur bu tür hareketlerden biri de steve df1+2
bunun yanında aynı olay normal rakip havada iken de geçerli rakip yana kalkış yapmadığı zamanlar rakibi bir takım hareketler ile combo başa sarılıyor lee d2 ve steve f3 1 gibi hareketler combolarda rakibin sırtının yere gelmemesine dikkat edin combo gibi devam eder aslında combo değildir combo videoda bu tür bir kaç tane gördüm tach trap olarak görüyorum onları combo değiller

Bu oyundaki kalkma sistemi değişik o yuzden belki yanlış görmüşsündür. Techtrap dediğin komboları buraya yazar mısın? Sonuçta bu videoda bir emek var, kendi kombolarımız haricinde bazı katılımcı arkadaşların kombolarını da biz çektik. Öyle "techtrap olarak görüyorum onları kombo değiller" şeklinde bir söz yanlış. Benim gözlemlerime göre sadece 2 tane var, bu "birkaç tane" nedir?
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen bigmania » 13 Mar 2010 Cmt, 2:12 am

yardımımı şahsen yada dolaylı yoldan alıp bir teşekkürü bile etmeyen,kombolarını habersiz ekstradan orda burda yayınlayan ve ayrıca istediği olmayıpda ya da vidyo çıktıktan sonra değişik hal ve hareketler içersine giren arkadaşlara saygılar sevgiler... :down:
Resim

Bu mesaj için bigmania kullanıcısına 4 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
DeadlyAssassin, DevilBerkay, DevilNeverCryy, jinemre
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen bigmania » 15 Mar 2010 Pzt, 5:31 pm

http://sdtekken.com/2010/03/13/turkish- ... #more-4612

sdtekken vidyomuzu güzel bir şekilde sitesinde yayınladı arkadaşlar.
Resim

Bu mesaj için bigmania kullanıcısına 5 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
DeadlyAssassin, DevilNeverCryy, doree, jinemre, leealex
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 15 Mar 2010 Pzt, 9:20 pm

Artık daha da laf söylenmez bunun üzerine. Son noktayı SDTEKKEN koydu.
Resim
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 16 Mar 2010 Sal, 12:18 am

Arkadaşlar o bayrağı o sitenin ana sayfasına dikdik ya tüm arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum daha iyi projelerde görüşmek dileğiyle :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen cinemaker » 25 Mar 2010 Prş, 12:20 am

Sayın admin arkadaşlar kendi combolarımı hiç beğenmememe rağmen eklediğiniz için teşekkürler. Diğer bütün arkdaşlar gerçekten de mükemmel işler çıkarmışlar. Ve artık şunu söylemek istiyorum ki öncelikle böyle bir site hazırladığınızdan ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı admin arkadaşlara ve herkese teşekkür ediyorum. E her şeyin bir sonu varmış benden de bu kadar arkadaşlar. Bazı şeyleri zamanında bırakmak gerekiyor diyorum ve aranızdan ayrılıyorum. Tekken benim için her zaman hoş bir anı olarak kalacaktır. Her şey için teşekkürler.

Bu mesaj için cinemaker kullanıcısına 2 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
doree, jinemre
Kullanıcı avatarı
cinemaker
Berserker
Berserker

Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 16 kez

Mesajgönderen doree » 25 Mar 2010 Prş, 1:57 am

Vedanızın sebebi 'Yaş erdi muraaada , benden geçtimi diyorsunuz' :?: Zamanı gelmemiştir ya :|
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen jinemre » 25 Mar 2010 Prş, 11:22 am

cinemaker yazdı:Sayın admin arkadaşlar kendi combolarımı hiç beğenmememe rağmen eklediğiniz için teşekkürler. Diğer bütün arkdaşlar gerçekten de mükemmel işler çıkarmışlar. Ve artık şunu söylemek istiyorum ki öncelikle böyle bir site hazırladığınızdan ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı admin arkadaşlara ve herkese teşekkür ediyorum. E her şeyin bir sonu varmış benden de bu kadar arkadaşlar. Bazı şeyleri zamanında bırakmak gerekiyor diyorum ve aranızdan ayrılıyorum. Tekken benim için her zaman hoş bir anı olarak kalacaktır. Her şey için teşekkürler.

Olur mu canım, gayet başarılı komboların vardı senin de videoda. Zaten her nedense videoyu izledikten sonra herkes kendi kombolarını beğenmedi, bir kişi hariç. Senin sitemize çok katkın oldu, gerek bilgi paylaşımı olarak gerekse combo videoların olarak. Ben şahsım adına senin oyun tarzını hep beğendim en başından beri.

Bırakma sebebine gelince; vardır bunda da bir hayır, umarım bundan sonra herşey gönlünce olur. :up:

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen leealex » 25 Mar 2010 Prş, 11:54 am

cinemaker yazdı:Sayın admin arkadaşlar kendi combolarımı hiç beğenmememe rağmen eklediğiniz için teşekkürler. Diğer bütün arkdaşlar gerçekten de mükemmel işler çıkarmışlar. Ve artık şunu söylemek istiyorum ki öncelikle böyle bir site hazırladığınızdan ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı admin arkadaşlara ve herkese teşekkür ediyorum. E her şeyin bir sonu varmış benden de bu kadar arkadaşlar. Bazı şeyleri zamanında bırakmak gerekiyor diyorum ve aranızdan ayrılıyorum. Tekken benim için her zaman hoş bir anı olarak kalacaktır. Her şey için teşekkürler.

siteye ilk üye olduğum zamanları hatırlıyorum senin combolarını yapmak için arkadaşlarla baya bi uğraşmıştık pekte başarılı olduğumuz söylenemezdi açıkcası aradan çok zaman geçti sanırım 3 yıldır bu siteye üyeyim
tekkene bağlılığı gelip geçici bir üye değilsin gerçek bir tekken fanısın
senin için kolay olacağını sanmıyorum ama yinede kendi kararın bize saygı duymak düşer yolun açık olsun..
jinemre yazdı:

Olur mu canım, gayet başarılı komboların vardı senin de videoda. Zaten her nedense videoyu izledikten sonra herkes kendi kombolarını beğenmedi, bir kişi hariç. Senin sitemize çok katkın oldu, gerek bilgi paylaşımı olarak gerekse combo videoların olarak. Ben şahsım adına senin oyun tarzını hep beğendim en başından beri.

Bırakma sebebine gelince; vardır bunda da bir hayır, umarım bundan sonra herşey gönlünce olur. :up:

combolarını beğenen tek kişi benmişim öylemi :D gerçekten iyi
bence herkesin combolarının güzel yanları var kimse kendine haksızlık etmesin
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 25 Mar 2010 Prş, 2:11 pm

Bunca zamandır TekkenTR de bulundun, güzel combo çalışmaların oldu, videomuza katılımınla bize destek oldun, herşey için biz teşekkür ederiz. Umarım herşey dilediğin gibi olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

ÖncekiSonraki