Çekilen kombo sayısı 20'ye yaklaştı...
Yok mu arttıran

leealex yazdı:emre senin işin çok zor ya herkes yazıyor sen yapıyyorsun kendi kombolarımı çekmek için saatlerce uğraşıyorum burda daha bir tane kombo yaptım yaptığım komboları bir türlü beğenemiyorum bakalım neler çıkacak

jinemre yazdı:leealex yazdı:emre senin işin çok zor ya herkes yazıyor sen yapıyyorsun kendi kombolarımı çekmek için saatlerce uğraşıyorum burda daha bir tane kombo yaptım yaptığım komboları bir türlü beğenemiyorum bakalım neler çıkacak
Namco Tekken 6'dan command capture kaldırarak en büyük eksiyi aldı benden. Ben bir kombocuyum. Neden uğraştırmak istemişler anlamadım. Eğer command capture olsa işimiz biraz daha kolay olacak ama malesef... Senin TV kartın vardı sanıyorum yardım amaçlı çekip gönderebilirsinya da datana kayıt yap oradan direk ben indiririm onu çekerim. VOlkan ve Cemil ile de aynı yolu izliyoruz. Ayrıca evet zor işim fakat diğer karakterlerinde ince detaylarını görmüş oluyorum bu sayede hehhe
![]()
i love this game!!!

leealex yazdı:hatta 4 saat boyunca bi kombo için saatlerimi verdim daha yeni izledim murokumo diye bir eleman hiç farksız kombonun tıpatıp aynısını yapmış öyle bi gıcık oldum ki sorma ama o komboya emeğim var benim mutlaka yayınlıyacam kombo videoda

doree yazdı:Neden ya.Bob la manyak manyak combolar yapıyordun, hiç kalkamıyıcam sanıyordumBakmak lazım aslında Bob'ada.

Az kaldı Tekken 6' ya kavuşmak üzereyim

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir