leealex yazdı:gaza geldim şu söz verdiğim 2 komboyuda yapıyım ben zamanımız var dimi biraz daha ?

volkana yazdı:Kombolarımızı görmek için sabırsızlanıyorum bu kombo videosu Tekken 6 danda çok bekletti yasadece kendi kombolarımı ve bi kaçtanede Cemil kombosu gördüm merak ediyom diğer arkadaşlar neler yapmış çıksada patlamış mısırlarımızı alıp izlemeye başlasak zaten bu gidişle Kombo filmi olucak hasılat rekorları kırıp Avatar ın kazancını geçiçez hadi bakalım

jinemre yazdı:Nezaman bitcek çok güzel soruAyrıca Volkan benzetmene bayıldım demekki tüm tekken camiasında bekletmek huy olmuş
![]()
Arkadaşlar ne söyleseniz haklısınız fakat katılımcı sayımız arttıBu sebeptenn dolayı biraz daha zaman istiyorum sizlerden. Katılımcının çok olması herzaman daha iyi olur
12 Kişilik dev bir katılım kadrosu oluştu. Bugün bu rakama ulaşmak hem de Türk oyuncularla neredeyse imkansız, ama başardık ne mutlu TekkenTR ailesine

Combo çıkarmaya devam eden arkadaşlarım: Eğerki Rage death combo çıkarıyorsanız, kendinizi dövüp rage'e girmeyi bırakabilirsiniz artık!
Çözüm: VS battle'da canınızı %1 e almanız yeterli olacaktır.Full canla raund başından ''rage'' aktif olacak.

leealex yazdı:bu işler aceleye gelmez sabırlı olun biraz canım

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir