Tekken Turkey üyeleriyle ortaklaşa hazırlanan ve yapımı uzun zamandır süren Tekken 6 Combo Videosu tamamlandı.
Vidyoyu direkt vidyo dosyası olarak indirebilir veya YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkürler...
Direkt Download ( Format: Divx - Boyut: 361 mb )
Not: YouTube video sorunları için burayı inceleyin.
YouTube Link
YouTube Üzerinden Part 2
YouTube Link
YouTube Üzerinden Part 3
YouTube Link
YouTube Üzerinden Part 4
YouTube Link
Katılımcılar
* Bigmania
* BlackSnake
* Chaomist
* CineMaker
* DeadlyAssassin
* DevilBerkay
* DevilNeverCryy
* Doree
* Hwomet
* JiNeMrE
* Salihh
* Xiaoyu18
Soundtrack
* Ip Man - Challenge
* Tekken Tag - Devil Jin
* Devil May Cry - Ultra Violet (Nelo Angelo Battle)
* DJ Tiesto - Adagio For Strings
* Naruto - Sadness and Sorrow (Anime Remix)
* Infected Mushroom - Becoming Insane
* Ip Man - Maestro
SDTekken bağlantısı
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eveeet uzun bir Çin macerası sonunda nihayet yerleşme işlemim %80 oranında tamamlanmış bulunduğuna göre artık yeni oyunumuzun ilk kombo videosunu yapma vaktide geldi nedersiniz?
Bir önceki kombo videomuzun üzerinden okadar uzun zaman geçtiki şuanda o kombo videomuza dahil olan arkadaşlarımızın bir çoğu aramızda deiller bile... Bu yüzden öncelikle kombo video nedir? Kombo video yapmanın amacı nedir? Yeni üyelerimizi bu yönde bilgilendirelim.
Kombo nedemektir? Kombo Vİdeo yapmanın amacı nedir?
İngilizce' den gelen ''combo'' kelimesinin Türkçe olarak net bir karşılığı olmamakla birlikte Türkçe'ye de zaten sayemizde yavaş yavaş geçmiş bulunmaktadır
TekkenTR Kombo Vİdeo Nedir?
Sitedeki bütün üyelerin katılabileceği ortak girişimden doğan bir videodur. Her üyenin yaptığı kombosunda kombosuyla birlikte kombosunun üzerinde nickinin yazdığı video. Sitemizin aracılığıyla yapılan bu videonun ismi de TekkenTR Kombo Video'sudur. Örnek olarak bu videoyu izleyebilirsiniz:
YouTube Link
Bende TekkenTR Kombo videosuna katılmak istiyorum ne yapmalıyım?
Videoya bütün TekkenTR üyeleri katılabilir. Yapılması gereken tek şey Tekken 6 PS3 veya PSP versiyonlarından Practice Mode bölümünden ilginç deneyimlerinizi ve kombolarınızı özel mesaj yoluyla bana, _Dream_Man_ veya DeadlyAsssassin'e ulaştırmanız. Veya eğer kendi kombonuzu çekme imkanınız var ise çekerek bana (veya diğer admin arkadaşlarıma) yine altını çizerek söylüyorum özel mesaj yoluyla ulaştırmanız gerekiyor. Lütfen hiçkimse çekinmesin benim kombom kötü diye hiçkimse düşünmesin, sadece fikirlerinizi bizimle paylaşmanız gerekiyor.
Dİlediğiniz karakterlerle istediğiniz kadar kombo söyleyebilirsiniz herhangi bir sınırlandırma yok. Herhangi bir zaman sınırlandırması da yok şimdilik. Ben buradan USB TV kartı alana kadar çekimlere başlayamayacağım ama en geç 1 hafta içinde usb tv kartını almış olurum inşallah
Son olarak kombolar birikip bana ulaştıktan sonra ben bir dizi haline getirip yukarıdaki video gibi bir video haline getirerek youtube, yahoo, googlevideo'ya upload ederek, videomuzu bütün dünya ile paylaşacağız ve isminizi bütün dünyadaki Tekkenciler görecek
Aklınıza takılan herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz.
Haydi TekkenTR gelsin Combolar...
Dövüşçüler Listesi:
- JiNeMrE
- DeadlyAssassin
- Bigmania
- _Dream_Man_
- Doree
- DevilBerkay
- Volkana
- cinemaker
- leealex
- dangerousnina
- Hwomet
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------