• Reklam

hwoaranagla oynamaya yeni başlayanlar için bir combo videosu

Tekken 5 Kombo Videoları

Mesajgönderen cash_hwo » 15 Haz 2007 Cum, 3:07 pm

Hwoarang Beginner combo

http://www.youtube.com/watch?v=UrElH7DyCGo
lord of hwoarang

lord of talon sky rocet
Kullanıcı avatarı
cash_hwo
Vindicator
Vindicator

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Mesajgönderen TEKKENTEKXXX » 15 Haz 2007 Cum, 8:32 pm

iyi kombolar, hwoarangla ışıklı oryuyla adamı kaldırdıktan sonra hani ( X ve O ) ya aynı anda basınca hwoarang yan dönüyoya o zaman ( X ten O hızlıca basıp döner tekme atıyoya ondan sonra yine ışıklı oryu getirme imkanı varmı ben baya bi denedim ama anca duvardayken getirebiliyom duvarsız getiremedim ama gelmiş olsa çok güzel olur adamlar ne hareketleri getiriyolar valla şaşıyorum ışıklıyıda zaten her zaman yapamıyorum command capture ile yapıyom sağdan soldan deniyorum yine gelmiyo gelme olasılığı varmı acaba :?: belki yakında bi video yaparsam ona koyarım :)
Kullanıcı avatarı
TEKKENTEKXXX
6.kyu
6.kyu

Mesajgönderen cash_hwo » 16 Haz 2007 Cmt, 8:44 am

abi o dediğin hareketi ancak şöle yapabilirsin TALON SKY ROCETten sonra 3+4 3 4 den sonra ileri yaparsın sonra bi daha 3+4 yaparsın normal halini alır sonra bi bir vurursun sonra TALON SKY ROCET ÇEKERSİN...Havada TALON SKY ROCETLİ en kolay combo budur bence.....
lord of hwoarang

lord of talon sky rocet
Kullanıcı avatarı
cash_hwo
Vindicator
Vindicator

Mesajgönderen metin » 16 Haz 2007 Cmt, 8:08 pm

yahu mert senin dediğinden ben bile bişey anlamadım soruyu soran nasıl anlayacak biraz daha net açıkla :(

yanlış anlamadıysam hwo ile ışıklı oryuyla kaldırdıktan sonra yan dönüpte destekli döner tekmesini vurduktan sonra bi daha ışıklı oryu gelirmi diyosun doğrumu anladım acaba :?: :D
Kullanıcı avatarı
metin
Berserker
Berserker

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen TEKKENTEKXXX » 16 Haz 2007 Cmt, 11:41 pm

EVET abi demek istediğim oydu ışıklı ile kaldırma sora döner tekme sora ardından bi daha ışıklı oryu yani 3 hareketli bi kombo olacak gelmiş olsa pratikte artık kaç defa denedim bilmiyom gelmedi sağolsun arkadaşın biri bi açıklama yapmış ama dediklerini anlayamadım yinede yardımın için sağolasın ama bu hareket gelmiyo belliki
Kullanıcı avatarı
TEKKENTEKXXX
6.kyu
6.kyu

Mesajgönderen TEKKENTEKXXX » 16 Haz 2007 Cmt, 11:42 pm

EVET abi demek istediğim oydu ışıklı ile kaldırma sora döner tekme sora ardından bi daha ışıklı oryu yani 3 hareketli bi kombo olacak gelmiş olsa pratikte artık kaç defa denedim bilmiyom gelmedi sağolsun arkadaşın biri bi açıklama yapmış ama dediklerini anlayamadım yinede yardımın için sağolasın ama bu hareket gelmiyo belliki
Kullanıcı avatarı
TEKKENTEKXXX
6.kyu
6.kyu

Mesajgönderen nomak » 17 Haz 2007 Pzr, 4:18 pm

TEKKENTEKXXX yazdı:EVET abi demek istediğim oydu ışıklı ile kaldırma sora döner tekme sora ardından bi daha ışıklı oryu yani 3 hareketli bi kombo olacak gelmiş olsa pratikte artık kaç defa denedim bilmiyom gelmedi sağolsun arkadaşın biri bi açıklama yapmış ama dediklerini anlayamadım yinede yardımın için sağolasın ama bu hareket gelmiyo belliki

mertin demek istediği ışıklıdan sonra döner tekme ve bir daha ışıklı olmaz.yapman için ışıklıyı çektin döner tekmeyi vurdun ondan sonra kolun ilerde kalıcak.ilerde kalmasının nedeni döner tekmeyi vurduktan sonra kolu ileri yaparsan hwoarang teknikde yani ayağı havada kalır.sonra hwoarangın ayağını havada gördüğün an 3+4 yapıcaksın.sonra 1 e basıp ışıklıyı bir daha yedirebilirsin arkadaşım.
Kullanıcı avatarı
nomak
Berserker
Berserker

Teşekkür aldı: 1 kez

Mesajgönderen nomak » 17 Haz 2007 Pzr, 4:19 pm

TEKKENTEKXXX yazdı:EVET abi demek istediğim oydu ışıklı ile kaldırma sora döner tekme sora ardından bi daha ışıklı oryu yani 3 hareketli bi kombo olacak gelmiş olsa pratikte artık kaç defa denedim bilmiyom gelmedi sağolsun arkadaşın biri bi açıklama yapmış ama dediklerini anlayamadım yinede yardımın için sağolasın ama bu hareket gelmiyo belliki

mertin demek istediği ışıklıdan sonra döner tekme ve bir daha ışıklı olmaz.yapman için ışıklıyı çektin döner tekmeyi vurdun ondan sonra kolun ilerde kalıcak.ilerde kalmasının nedeni döner tekmeyi vurduktan sonra kolu ileri yaparsan hwoarang teknikde yani ayağı havada kalır.sonra hwoarangın ayağını havada gördüğün an 3+4 yapıcaksın.sonra 1 e basıp ışıklıyı bir daha yedirebilirsin arkadaşım.
Kullanıcı avatarı
nomak
Berserker
Berserker

Mesajgönderen nomak » 17 Haz 2007 Pzr, 4:19 pm

Kullanıcı avatarı
nomak
Berserker
Berserker

Mesajgönderen nomak » 17 Haz 2007 Pzr, 4:20 pm

Kullanıcı avatarı
nomak
Berserker
Berserker

Mesajgönderen metin » 17 Haz 2007 Pzr, 9:34 pm

mert senin demek istediğini şimdi anladım kusura bakma arada bende karıştırıyom legend midir nedir artık :D

Adamı havaya ışıklı oryu ile kaldırınca ardından destekli döner tekme vurduğun zaman hemen arkasından çok hızlı bi ışıklı oryu daha çekmen lazım ama bu o kadar kolay değil söyliyim şimdiden inşaallah yapabilirsin :
uğur dostum sende galiba hiç denk getirmedin ama gerçekten zor gelen bi hareket
bak şimdi arkadaşım hareketi sağdan soldan kaç defa denedim gelmedi demişsin, o hareketi adamın sağınada solunada geçip yapsan hiç bi şekilde gelmez hareketin gelmesi için şöyle yapman lazım
ışıklıyı oryuyu çektinya anında ileri yaparak (3+4) yani X-O, bas yan dönüşe geç elini ileriden çek ve hemen hızlı bi şekilde döner tekmeyi at sonra hiç bekletmeden ışıklı oryu ancak böyle denk getirebilirsin çok hızlı olman lazım hadi kolay gelsin sana :wink:
Kullanıcı avatarı
metin
Berserker
Berserker

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür aldı: 5 kez

Re:

Mesajgönderen SanaL_KorsaN » 02 Oca 2009 Cum, 2:58 pm

Bu Hworang Combo Hangi Tuşlarla Yapılıyo
Kullanıcı avatarı
SanaL_KorsaN