Arkadaşlar yeni bir video hazırladım ve sizlerle paylaşıyorum..içeriğinden bahsedeyim biraz...vidyonun da isminden biraz belli oluyor aslında...marshall law ın hareketlerine,açıklarına karşılık kazuya ile cezalandırma üzerine bir video oluşturdum.kombo üzerine bir çalışma olmadığı için aynı kombolar birden fazla yer alıyor ancak yapıldığı yerler farklı tabiki.neyse umarım beğenirsiniz..ayrıca vidyonun başına da türkiyemizi tanıtma açısından ufak bir vidyo ekledim..herkese iyi seyirler...yorumlarınızı bekliyorum..
güzel kombo videosu hazırlamışsın bu videoda da kazuya ile rakibin açığını yakaladığın zaman hangi hareketlerin yapılacağı çok güzel bir şekilde gösterilmiş,özellikle adamı duvara çarptırdığın zaman b+3,1,4,1 hareketini yaptığın zaman rakibin seni yenmesi çok zor oluyor,kısacası kazuyaya açık verdin mi yenmesi zor olan bir karekter
tabiki diğerleri içinde yapılabilir ama law çok kullanıldığı için law ı seçtim ayrıca çok fazla hareket içeriyor artık karakterler ve yapmak çok fazla zaman alıyor
Gayet güzel ve faydalı bir çalışma olmuş FATİH Ellerin dert görmesin abi, takımın Kazuya'cısı olmaya iddialı olduğunu gördüm hehe Yakışır kardeşime Yeni Çalışmalarla Team Turk Masters olarak çok yakında yine karşınızda olmaya çalışacağız.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır.TekkenTR.compaylaşımlarınızıbekliyor.
Gördüğüm en eğlenceli Tekken videosu Tabiki yine Bigmania'nın Strange Act'inden sonra xD Ayrıca Punish The Law'ın değişik bir anlamı olduğundan dolayı Marshall'ı kullanman baya iyi olmuş xD
Team Turk Masters'ın yeni bir projesini sunacağız yakında arkadaşlar, merak etmeyin
☆ Team Turk Masters ☆ ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆ ❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤ TEKKEN HYBRID is❤ BIG HUGE LOVE ❤
Arkadaşlar uzun zamandan beri yoktum tekrardan merhabalar... Çok güzel hazırlamıssın Fatih videoyu eline sağlık gurur verdin adeta
Sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,her ne olursan ol,
Ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol
Hz.Mevlana