Çok güzel çalışma, tebrikler. Böyle çalışmalar yapılmalı karakter-strateji başlıkları için. Sonuçta görsellik olunca bilgiler daha kalıcı oluyor. Hem başlangıç hem ileri seviye oyuncuların yararlanabileceği bilgiler içeriyor. Yalnız legend dilinde hareketlerin commandlarını yazsaydın keşke, yeni başlayan arkadaşlar için. Kombolar biraz fazla ileri seviye, başlangıç oyuncularının sadece b1,1 li komboyu yapabileceğini düşünüyorum. Parryden sonra yaptığın 2. kombo da aynı şekilde ileri seviye olmuş. Duvar komboları zaten Lee'de en sevdiğim olay xD
Bir de şu CH kaldırma hareketlerine b+4 ü eklememişsin ki değdiği mesafeyi düşünürsek çok iyi bir hareket bence Tebrikler, devamını bekleriz.
☆ Team Turk Masters ☆ ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆ ❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤ TEKKEN HYBRID is❤ BIG HUGE LOVE ❤
Ali süpersin... Çok faydalı bilgiler içeren bir video hazırlamışsın. Ellerin dert görmesin Msn den uzun zamandır görüşemiyoruz, msn de denk gelseydik bi kaç bilgi alışverişi daha yapabilirdik Gerçi video zaten yeterince uzun olmuş.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır.TekkenTR.compaylaşımlarınızıbekliyor.
ya doğru ya b4 ü unuttuk bende bişi vardı diyodum millet legentten pek anlamadığı için böyle bişi yaptım aslında stratejiler çağaltılabilir daha çok benim maç içinde kullandığım srtajilerden oluşan bir video oldu
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
baktım deadlyasassin lee chaolan için ceza videsu hazırlamış yakın zamanda ekleyecektir bu sayfaya izledim ve beğendim doğrusu lee için birde güvenli derler
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim