• Reklam

T6BR Anti-Lee Video Rehber

Lee Chaolan Karakterinin Tekken 6 Bilgileri, Hikayesi, Stratejileri

T6BR Anti-Lee Video Rehber

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 02 Ağu 2010 Pzt, 2:00 pm

Selam arkadaşlar :)

kusura bakmayın başlığın ismi bi tuhaf oldu ama aklıma başka birşey gelmedi, öneriniz olursa söyleyin değiştirebilirim :lol:

Bu videoda Lee'nin eğilinen, kasılan, havada kesilen hareketlerine nasıl ceza keseriz,neler yapabileceğimiz konusunda bilgilendirmeye çalıştım. Ayrıca tuzaklarına, techtraplerine karşı nasıl önlemler alınabilir bunu da göstermek istedim. Her türlü soru ve yoruma açığım. Umarım faydalı olur, video Türkçedir :china: İyi seyirler.

YouTube Link
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤

Bu mesaj için DeadlyAssassin kullanıcısına 3 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
bigmania, doree, jinemre
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Reklam

Re: T6BR Anti-Lee Video Rehber

Mesajgönderen doree » 03 Ağu 2010 Sal, 12:30 am

Hell yeee boogiee 2nite! Müzikler süper Şeyda. Video da bir okadar muhteşem. Tüm kızlarının d.db4 e ceza kesmeleri iyimiş. Ayrıca 2.2 nin kasıldığını bilmiyordum :roll: Başlığın ismide güzel. Liked and favorited
Resim
Kullanıcı avatarı
doree
Team TrM
Team TrM

Ülke: Azerbaijan (az)
Teşekkür etti: 73 kez
Teşekkür aldı: 31 kez

Mesajgönderen jinemre » 03 Ağu 2010 Sal, 9:31 am

Şahsen ben bir Lee kullanıcısı olarak, Lee'nin bukadar bariz açıkları olduğunu bilmiyordum, öğrenmem çok iyi oldu. Oyun şeklimi tamamen değiştirmeme sebep oldu bu çalışma :up:
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 03 Ağu 2010 Sal, 8:31 pm

doree yazdı:Hell yeee boogiee 2nite! Müzikler süper Şeyda. Video da bir okadar muhteşem. Tüm kızlarının d.db4 e ceza kesmeleri iyimiş. Ayrıca 2.2 nin kasıldığını bilmiyordum :roll: Başlığın ismide güzel. Liked and favorited

Thx m8 :lol: ws2,2 çok iyi kasılır, julia ve lars çok iyi kaldırıyo orda, başka kaldıran karakter var mı bilmiyorum.
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen player » 03 Ağu 2010 Sal, 8:41 pm

wıdeo guzel olmus ama bıkac eksız war.mesela bence en buyuk eksık f4,3 lee nın en mukemmel hareketı dıyebılırım hıc bırsekılde kasmıyor araya gıremıyorsunuz yawas dahı yapsa hareketı araya gırmeye calısınca counter yıyosunuz :kafa: ama tabı benım adım ferruh herseye bı carem war :idea: tek bır tarafa step atarak hareketı bosa cıkarabılıyorsunuz,ama sagda we solda farkedıyor :twisted:
En son player tarafından 03 Ağu 2010 Sal, 8:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen jinemre » 03 Ağu 2010 Sal, 10:12 pm

player yazdı:wıdeo guzel olmus ama bıkac eksız war.mesela bence en buyuk eksık f4,3 lee nın en mukemmel hareketı dıyebılırım hıc bırsekılde kasmıyor araya gıremıyorsunuz yawas dahı yapsa hareketı araya gırmeye calısınca counter yıyosunuz :kafa: ama tabı benım adım ferruh herseye bı carem war :idea: tek bır tarafa step atarak hareketı bosa cıkarabılıyorsunuz,ama sagda we solda farkedıyor :twisted:

İnce ve iyi bir detay şahsen ben bilmiyordum öğrenmiş oldum sağol Ferruh :up: Muhtemelen Solda yukarı sağda aşağı step vardır.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Dön Lee Chaolan

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir