• Reklam

Nina Hakkında Herşey

Nina Williams Karakterinin Tekken 6 Bilgileri, Hikayesi, Stratejileri

Nina Hakkında Herşey

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 31 Ağu 2010 Sal, 5:38 am

[Nina]

«•´`•.(*•.¸(`•.¸ ¸.•´)¸.•*)_Nina Williams Fan Club_(¸.•´(¸.•* *•.¸)`•.¸).•´`•»

Nina Williams hakkında herşey, Türkçe ansiklopedi niteliğinde ^_^ bu arada fan klübümüz açılmıştır :D Bu başlıkta Nina hayranlarıyla buluşacağız. Nina Williams ile ilgili haber, dosya, video, resim vb. herşey paylaşılabilir 8) sorularınız, merak ettikleriniz, aklınıza ne gelirse paylaşabilirsiniz. Kaynak: TekkenPedia ve kişisel bilgiler, yarı çeviri yarı tecrübe xD

Öncelikle Nina Williams Profilinden başlayalım :)

ஐ◄███▓▒░░ PROFIL ░░▒▓███►ஐ

Resim

Ülke: Dublin/Irlanda
Dövüş stili: Koppo, Suikast sanatları, Aikido
22 (T2, T3)
24 /T5,DR,T6)

Kan grubu: A (soğuk uykudayken değişmiş)
Boy: 1.61cm
Kilo: 49
Meslek: Kiralık Katil, Jin Kazama'nın koruması
Hobileri: Geçmişinin izini sürmek
Sevdikleri: Tom ve Jerry'deki Tom, Sütlü Çay, Oğlu (Steve Fox), Patronu (Jin Kazama), Babası (Richard Williams).
Sevmedikleri: Kızkardeşi (Anna Williams) ve kaybetmek =)
Web sitesi: http://www.ninawilliams.com

ஐ◄███▓▒░░ Nina Hakkında Bilgiler ░░▒▓███►ஐ

• Nina’nın rengi Mor’dur. Her oyunda bir adet mor renk kıyafeti bulunur.

• İmza kıyafeti catsuit denilen pvc, deri ve spandex’ten yapılan bir kostüm.

• En sevdiği makyaj ürünü rujdur, her oyunda farklı renklerde ruj kullanmıştır hemen hemen. Death by Degrees’de Mor, T1 ve T2’de kırmızı, T3’de bronz, TTT, T4, T5, T6’da şeftali.

• Nina, konu Anna’yı rezil etmeye gelince oldukça sadist bir hal alır.

• Saç stili genelde ya at kuyruğu ya da örgüdür.

• Nina tüm Tekken oyunlarında bulunan tek bayan karakterdir.

• T6’da Nina ve Anna iki item paylaşırlar, T5’de Nina’nın olan Giant Syringe (şırınga) artık Anna’nınken, Anna’da bulunan Stethoscope artık Nina’nın =)

• Tekken6’nın kapağında yer alan tek bayan.

ஐ◄███▓▒░░ HIKAYE ░░▒▓███►ஐ

Nina Williams, Richard Williams ve Heather Williams'ın ikiz kızlarından biri. Annesi aikidoda dünya şampiyonu olan bir dövüşçüydü, kızlarına da Aikido'yu o öğretti. Nina'nın küçüklüğünde babasıyla arasındaki bağ annesininkinden daha kuvvetliydi. Babasıyla daha çok vakit geçirirdi. Her ne kadar aikidoyu annesinden öğrendiysede Nina, babasının öğrettiği suikast sanatlarına daha yatkındı. Kardeşi Anna ile aralarındaki anlaşmazlık, "babam seni daha çok seviyor" tartışmalarıyla başlamıştır.

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN 1 ░░▒▓███►ஐ

Resim

Nina'nın babası eskiden IRA için çalışan bir suikastçiydi, İrlanda'dan geçmişinden kaçabilme amacıyla uzaklaştı. İngiliz Aikido şampiyonu olan bir bayanla evliliği onlar için müthiş yenetenekli bir çocuğun doğmasını sağladı. Nina gizli işler çeviren bir grup tarafından kaçırıldı ve uyuşturuldu. T1 sponsorunun öldürülmesini isteyen bu grup, Nina'yı bunun olması gerektiğine bu şekilde inandırdı. Heihachi Mishima'yı öldürmek için turnuvaya katıldı fakat aslında bunu neden yapması gerektiğini bile bilmiyordu.

Bitiş videosu

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN 2 ░░▒▓███►ஐ

Resim

Nina'nın amacı bu sefer Kazuya Mishima'ya suikast düzenlemekti fakat aslında kardeşi ile arasında uzun süren bu savaşa da son vermek için turnuvaya katıldı.

Bitiş videosu

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN 3 ░░▒▓███►ஐ

Resim

Son turnuvada Kazuya’ya suikat planları başarısızlıkla sonuçlanan Nina, Anna ile karşılaştığında ise dövüşmelerini Anna önledi. Bundan kısa süre sonra iki kızkardeş DR. Boskonovitch’in Cold Sleep #2 (Soğuk Uyku 2) deneyinde denek olarak kullanılmak için kaçırıldı. 15 yıl hiç uyanmadılar. Heihachi Mishima, Ogre’nin bulunduğu bölgede kazı çalışmaları yaparak Ogre’yi uyandırdı. Ogre’nin ruhu Nina’nın vücudunda hayat buldu ve turnuva boyunca onu kontrol etti, amacı Jin Kazama’yı öldürmekti.

Bitiş videosu

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN 4 ░░▒▓███►ஐ

Resim

Tekken2’den sonra Nina, Mishima Zaibatsu tarafından denek olarak kullanıldı ve 15 yıl sonra uyandı. Tekken3’e Ogre’nin kontrolünde katıldı ve turnuva boyunca hafıza kaybı yaşadı.
O günden bu güne Nina, kiralık katil olarak hayatını sürdürdü, geçmişi, hayatı ya da kardeşi ile ilgili anıları olmadan yaşadı. Geçmişe dair anıları ve kişisel ilişkileri olmadan yaşayan Nina’nın tek güvencesi kendisiydi. Görevlerini başarıyla tamamlayabilmek hayatını sürdürebilmek için tek güvencesiydi. Bir gün Nina, mafya organizasyonundan yeni görevini aldı. Bu sefer hedef Steve Fox’dı, dünya box şampiyonu. Biraz araştırmayla Nina, onun 4. turnuvada yer alacağını öğrendi ve böylece 4. turnuvaya katıldı.

Bitiş videosu

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN 5 & DR ░░▒▓███►ஐ

Resim

Nina Williams, geçmişi olmayan kadın. Tekken4’de ona Steve’in oğlu olduğunu söylediklerinde hiçbirşey hissetmedi. Onun yerine kızkardeşinin anılarını hatırlamasında yardımcı olacağını düşünerek buluşmaya karar verdi fakat birbirilerini gördükleri anda Nina’nın anıları geri geldi ve savaş yeniden alevlendi. İki kızkardeş aralarındaki savaşa son vermek için 5. turnuvaya katıldılar.

Bitiş videosu

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN 6 ░░▒▓███►ஐ

Resim

Tekken5 ‘de Nina, kızkardeşi Anna’yı ağır yenilgiye uğratarak aralarındaki rekabete ve savaşa son verdi. Bundan kısa süre sonra Jin Kazama tarafından Tekken Force’un yöneticiliğini yapması ve Jin’in korumalığını üstlenmesi için işe alındı. Jin Kazama’nın hayatını tehdit eden herşeyi ortadan kaldırmak için Nina turnuvaya katılır.

Bitiş videosu

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN TAG TOURNAMENT ░░▒▓███►ஐ

Resim

Bitiş videosu

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN MOTION PICTURE ░░▒▓███►ஐ

Resim

Nina, Lee Chaolan tarafından Kazuya’yı öldürmek için tutulan bir suikastçiydi, her 2 denemesinde de başarısız oldu. 1. sinde Kazuya kaçmayı başardı, 2.sinde ise Jun Kazama tarafından kurtarıldı. Turnuva boyunca Nina, Anna ile dövüştü, Anna daha sonra bir dinazor tarafından yenildi. Kurtulup kurtulamadığı filmde bilinmiyor. Filmin sonunda diğer hayatta kalanlar ile beraber Nina’yı yaralı bir halde görüyoruz.

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN MOVIE ░░▒▓███►ஐ

Resim

Ne yazıkki filmde Tekken’deki Nina’ya dair aradığımı bulamadım ki çoğu Tekken fanına göre kimse bulamadı. Filmde Nina’nın bulunması çok güzel birşey tabiki :)
Filmden Nina’nın bir sahnesini paylaşıyorum, filmi izlemediyseniz ve izlemeyi düşünüyorsanız videoyu izlemeyin.

ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN CHRONICLE BOOK ░░▒▓███

Tekken1’in ilk karakter tasarımlarını taşıyan ve sadece Japonya’da satışa sunulan kitapçıkta Nina’nın ilk olarak kahverengi saçları olduğunu görüyoruz =) yine güzelmiş ^^

Resim

ஐ◄███▓▒░░ KARAKTER İLİŞKİLERİ ░░▒▓███►ஐ

Richard ve Heathter Williams’ın kızı

Tekken5’de yenilgiye uğrattığı Anna Williams’ın kızkardeşi

Tekken4’de suikast için gönderildiği Steve Fox’un annesi

Tekken1’de Heihachi Mishima’ya suikast için gönderildi

Tekken2’de Kazuya Mishima’ya suikast için gönderildi

Tekken3’de Ogre’nin kontrolünde Jin Kazama’ya suikast yapmak için yönetiliyordu. Jin, onu Tekken6’da koruması ve Tekken Force’un yöneticisi olarak işe aldı. Nina’ya güvenerek ona neden dünyada savaşa neden olduğunu ve Azazel’i neden öldürmek istediğini anlattı.

Tekken6’da Eddy Gordo ile beraber Tekken Force için çalıştı.

Tekken: Motion Picture anime filminde Kazuya Mishima’yı öldürmek için Lee Chaolan tarafından işe alındı.

Lei Wulong tarafından Tekken4’de tutuklanılmaktan kurtulmaya çalıştı.

Soğuk Uyku deneyinde Dr. Boskonovitch’in deneği olarak kullanıldı.

«•´`•.(*•.¸(`•.¸ ¸.•´)¸.•*)DEATH BY DEGREES(¸.•´(¸.•* *•.¸)`•.¸).•´`•» ]

Resim

Platform: PlayStation2
Çıkış tarihi: 10 şubat 2005

Çoğunuzun bildiği gibi Nina Williams diğer Tekken karakterlerinin dışında kendine ait bir oyunu var. “Death by Degrees”. Nina hayranlarına muhteşem bir hediye tadında. Puanı oyun sitelerinde düşük verilmesine rağmen hala severek oynadığım ve video tam çözümünü yaptığım bir oyun. Ne yazıkki uploadı tamamlama fırsatım olmadı.

ஐ◄███▓▒░░ HIKAYE ░░▒▓███►ஐ

Resim

Nina, DbD’de CIA ve MI6 arasında bir operasyona dahil oldu. 3 kişilik bir takımın üyesiydi, “Sinsiler” Alan Smithee ve John Doe ve “Süpürücü” Nina Williams.
Amaçları Glafeera corporation’a ait yolcu gemisine sızarak, belirli organizasyonlara bağlı yüksek mevkili yöneticilerin buluşmasını gizlice videoya kaydetmekti. Nina, gemide yapılan turnuvaya katılarak amacını saklamış oldu, böylece gemide kalarak gelecek emirleri bekliyor olacaktı. Görev tamamlandığında buluşarak gemiden kaçacaklardı.

Death by Degrees kolay bir oyun değil, kontrolleri zor fakat gerçekten kendinizi bir süre sonra oyunun içinde buluyorsunuz. Sürükleyici ve dil sorunu olmayan arkadaşların tam keyif alacağı türden. Kullanılan ingilizce terimler ağır türden.

ஐ◄███▓▒░░ FRAGMAN░░▒▓███►ஐ

YouTube Link

Bu da benim yaptığım video tam çözümün ilk partı, oynanışı, grafikleri merak eden arkadaşlar için.

YouTube Link

ஐ◄███▓▒░░ ARTBOOK░░▒▓███►ஐ

Death by Degrees alanlara sınırlı sayıda verilen resim kitapçığındaki Nina’nın Tekken’de bulunmayan resimleri (resimler yüksek kalitedir)

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim

ஐ◄███▓▒░░ WALLPAPER – DUVAR KAĞITLARI░░▒▓███►ஐ

ResimResimResimResim

ஐ◄███▓▒░░ MUZIK VIDEO ░░▒▓███►ஐ

Nina Williams’a yaptığım 2 tane müzik videom, umarım beğenirsiniz.

YouTube Link

YouTube Link

Nina Williams Forever :D [Nina] [nina]
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤

Bu mesaj için DeadlyAssassin kullanıcısına 8 kez teşekkür edildi. Teşekkür edenler:
Anna4Ever, aslanyurek, chocolategirl, DevilNeverCryy, jinemre, NinaForever, RisingSun, TekkenAsuka
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Reklam

Re: Nina Hakkında Herşey

Mesajgönderen RisingSun » 31 Ağu 2010 Sal, 9:39 am

Süperler .Eline Sağlık . :)
Kimi wa dare dai? Boku wa Lambo! Boku wa dare dai? Kimi wa Lambo!
Kullanıcı avatarı
RisingSun
2.dan
2.dan

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 31 Ağu 2010 Sal, 9:47 am

Eline sağlık çok güzel bir çalışma açıkcası bu kadar uzun bilgi yazmayı benim gözüm kesmez :) şaşırdığım nokta ise Nina 1.61 miymiş çok kısa halbuki uzun gösteriyo ayrıca diğer anlamadığım konu tekken de boylar arasında ciddi farklar var mesela nina 1.61 ama diğer karakterlerden kısa durmuyor boy farkını oyuna yansıtamamışlar bence gözle görülmüyor kuma/panda miguel ve marduk harici çoğu karakter eşit boyda gibi duruyor :) . Bide Deadly sana bir sorum olucak senin uzmanlık alanına giriyo :) hadi Nina donduruldu biliyoz o yüzden yaşlanmadı genç kaldı yaşıda genç peki Anna neden yaşlanmadı o nasıl genç ve hala ve aynı yaştalar :D arada onuda dondurdularsa filan bilmiyorum :) konuya açıklık getirirsen sevinicem... :D

Bikaç Resimde benden :)

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim

Bu mesaj için DevilNeverCryy kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
DeadlyAssassin
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen TekkenAsuka » 31 Ağu 2010 Sal, 10:12 am

DeadlyAssassin yazdı:Heihachi Mishima, Ogre’nin bulunduğu bölgede kazı çalışmaları yaparak Ogre’yi uyandırdı. Ogre’nin ruhu Nina’nın vücudunda hayat buldu ve turnuva boyunca onu kontrol etti, amacı Jin Kazama’yı öldürmekti.

VAOV 8O
ogrenin ruhunun ninanın vücuduna girdiğini bilmiyordum çok şaşırdım 8O
ayrıca bilmediğim birkaç şey daha öğrendim
bu kapsamlı araştırman için teşekkürler :) iyi bir nina hayranı olmasam da çok beğendim :roll:
Kullanıcı avatarı
TekkenAsuka
Avenger
Avenger

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 9 kez

Mesajgönderen player » 31 Ağu 2010 Sal, 10:43 am

oooyyyy oyyyy hatun budur ıste yaa yokmu şu ninaya benziyen bi kız :cool: bundan sonra nınayla mı oynasam acaba :mrgreen:
buarada resımler yuzunden calısmayı unuttum,ellerıne saglık guzel olmus :up:
http://img185.imageshack.us/img185/629/bscap0003xs.jpg
Kullanıcı avatarı
player
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen aslanyurek » 31 Ağu 2010 Sal, 3:56 pm

DeadlyAssassin Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, anlatım, resimler, tüm bölümlerde karakterin yerinin incelenmesi, videolar, Nina ile ilgili aranan her şeyi bulmak mümkün. Sanki kendimi bir kişinin biyografisini okuyormuş gibi hissettim, bu güzel çalışma için teşekkürler :up:
Kullanıcı avatarı
aslanyurek
Brawler
Brawler

Ülke: Korea, Republic of (kr)
Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 35 kez

Mesajgönderen jinemre » 31 Ağu 2010 Sal, 4:11 pm

DeadlyAssassin yazdı:ஐ◄███▓▒░░ TEKKEN CHRONICLE BOOK ░░▒▓███

Tekken1’in ilk karakter tasarımlarını taşıyan ve sadece Japonya’da satışa sunulan kitapçıkta Nina’nın ilk olarak kahverengi saçları olduğunu görüyoruz =) yine güzelmiş ^^

Resim

İnceleme de en çok ilgimi çeken kısım burası oldu. Tekken 1'in ilk karakter tasarımlarındaki Nina'nın hali.

Tekken'in en istikrarlı karakteri olan Nina Williams'ı Tekken'in çıkan her serisinde görmek, Nina'nın nekadar çalışkan bir karakter olduğununda göstergesidir aslında. Nina hikayede hakettiği yere Tekken 6 ile gelmiştir. Umarım hep böyle hikayeye içten tasarlanan bir karakter olarak kalır Nina.

Bütün oyun aleminde gördüğüm en iyi, en kusursuz (bana göre) ve en sevdiğim tek bayan karakter kesinlikle Nina Williams.

Bu arada böyle bir incelemeyi Namco yapmamıştır heralde haha :lol:
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 31 Ağu 2010 Sal, 9:50 pm

DevilNeverCryy yazdı:Bide Deadly sana bir sorum olucak senin uzmanlık alanına giriyo :) hadi Nina donduruldu biliyoz o yüzden yaşlanmadı genç kaldı yaşıda genç peki Anna neden yaşlanmadı o nasıl genç ve hala ve aynı yaştalar :D arada onuda dondurdularsa filan bilmiyorum :) konuya açıklık getirirsen sevinicem... :D[/url]

Bu olay Tekkenpedia da Nina ve Anna kaçırılarak denek olarak kullanıldı diye açıklanıyor ama işin aslı şu, Nina'nın T3 sonunda da görüldüğü gibi Nina soğuk uykudayken Anna, Dr. Boskonovitch'in yanında duruyor... Yani kaçırılma durumu yok Anna için.

Uzun lafın kısası :D Anna: "Nina'yı soğuk uykuya yatırdınız, o şimdi hiç yaşlanmayacak, uyandığında da beni tanımayacak. Ben onsuz yapamam beni de yatırın" diyerek gönüllü oldu ve o da Nina'yla beraber 15 yıl uyutuldu.

Bu arada resimler için teşekkür ettim ama bi daha ediym, sağol :D

Vee...
Herkese teşekkür ederim, içimdeki Nina sevgisi depreşti ben de böyle bir çalışma iyi olur dedim, sağolun ^_^
Resim
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen chocolategirl » 31 Ağu 2010 Sal, 10:02 pm

Teşekkür ederim böyle bir çalışma ve kulüp için :D artbook taki resimler çok iyi oldu, arşivimde çok güzel bir yere sahip oldular :dance: birde oynanışı hakkında biraz bilgiye sahip olabilseydik, tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız harika olacak :) şimdiden teşekkürler :):)
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 31 Ağu 2010 Sal, 10:34 pm

chocolategirl yazdı:Teşekkür ederim böyle bir çalışma ve kulüp için :D artbook taki resimler çok iyi oldu, arşivimde çok güzel bir yere sahip oldular :dance: birde oynanışı hakkında biraz bilgiye sahip olabilseydik, tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız harika olacak :) şimdiden teşekkürler

Rica ederim, beğendiğine sevindim. DbD konusunda en tecrübesi olan kişi benimdir herhalde :lol: Malum çok az kişi oyunu oynadı çok azı beğendi vs vs. Oyun zor, kontroller daha zor.

Yaklaşık bi 50+ kere bitirmişimdir oyunu 2005'den bu yana. Her defasında da keyif aldım, Nina'nın oyunu bea nasıl almam ^^ Oyunun kontrollerinden başlıyorum, bildiğimiz üçgen çarpı kare yuvarlak yok oyunda, kullanılmıyor. Tamamen sağ sol analog, L1 R1 L2 R2 R3 L3 den ibaret... :| Hareket listesi var bu iki analog ve tuşlarla hareketlerimizi çıkarıyoruz, hareketler dışında hem kaçmak için takla vs hem kamera hem de ilerleme ANALOG kullanılıyor :D Harket listesindeki hareketler zaten zor, yani en basitinden bir Bad Habit (ff+3) hareketini yapmak istesem L1 + sol analogu ittir + sağ analogu ittirip basılı tutmam gerekiyor, hepside aynı anda... şaka gibi :lol: ama 50+ oynayışımda hareket listesinin çok iyi bir kullanıcısı oldum çıktım. Bunlar yerine kare çarpı vs olsa çok daha rahat olurdu, Bayonetta örneği gibi.

Grafikler çok güzel, Nina çok güzel çizilmiş. Üstelik birsürü de kostümü var, oyunu 2 kere bitirince de T6 kötü tasarlanmış DbD kostümü açılıyor. Ara demolar çok iyi, konu çok iyi. 18 tane görev var, hepside çok uzun görevler.
Bu arada yukarıda video tam çözümümün ilk bölümünü koydum, ordan oynanışı ve grafikleri görebilirsin.

Hey gidi günler... Jinemre'yle dostluğumuzun temellerinden biri de bu oyundur. Kendisi beni msn'e ekledi, birkaç gün sonra oyunu bilip bilmediğimi sordu, msn den tam çözüm yaptım kendisine hahaha :lol: neyse böylece çok iyi dost olduk, çıkmaya başladık, 5 yıldır da beraberiz işte ^^
Resim
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 01 Eyl 2010 Çrş, 12:11 am

Bu olay Tekkenpedia da Nina ve Anna kaçırılarak denek olarak kullanıldı diye açıklanıyor ama işin aslı şu, Nina'nın T3 sonunda da görüldüğü gibi Nina soğuk uykudayken Anna, Dr. Boskonovitch'in yanında duruyor... Yani kaçırılma durumu yok Anna için.

Uzun lafın kısası :D Anna: "Nina'yı soğuk uykuya yatırdınız, o şimdi hiç yaşlanmayacak, uyandığında da beni tanımayacak. Ben onsuz yapamam beni de yatırın" diyerek gönüllü oldu ve o da Nina'yla beraber 15 yıl uyutuldu.

Bu arada resimler için teşekkür ettim ama bi daha ediym, sağol :D

Cevap ve güzel çalışman için ben teşekkür ederim :D Bide cidden böylemi oldu yani Anna'da donduruldumu hiç bir yerde göstermediler ama :aptal: yada ben görmedim oyunun hikaye kısmı ile pek ilgilenmediğim için :D

chocolategirl yazdı:Teşekkür ederim böyle bir çalışma ve kulüp için :D artbook taki resimler çok iyi oldu, arşivimde çok güzel bir yere sahip oldular :dance: birde oynanışı hakkında biraz bilgiye sahip olabilseydik, tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız harika olacak şimdiden teşekkürler

Bu oyunu bitiren az sayıda insandan biriyimdir.Bende Nina hastası olduğum için çok büyük keyifle beklemiştim ancak Şeyda nın aksine ben tek sefer oynadım ve beğenmedim zaten oyunun notu 5.6 vasat :). Bende şöyle anlatayım kontroller cidden kötü değişik bişi denemişler ama olmamış oynanış aynı mekan tasarımları kötü aynı yerlerde dolaşıyor bi gemide başlıyor ve bitiyor hatırladığım bi kaç cins robot vardı uğraştırıyodu. Güzel kısımları ise Anna ve Nina müthiş çizilmiş modellenmiş PS2'ye göre epey iyi grafiklere sahip açılış videosu muhteşem ve Nina'nın bir sürü güzel ve parçalanan elbisesi var ve en önemlisi Nina Katana kullanıyor hemde epey iyi :lol: ama sonuç itibari ile Şeyda kızıcak ama bence vasat bir oyun :)
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 01 Eyl 2010 Çrş, 1:20 am

DevilNeverCryy yazdı:
Şeyda kızıcak ama bence vasat bir oyun :)

Yok ya niye kızayım, oyunu ben mi yaptım :lol: ? Kontrollerini öyle yapanlar düşünsün. Vasat masat sonuçta Nina'nın oyunu :D Anna'nın gönüllü uyutulduğunu da TekkenPedia'dan direk kopyalıyorum, Anna'nın Tekken3 hikayesinde yazıyor.

"Nineteen years ago, Kazuya Mishima confided some alarming news to Anna. Her sister, Nina Williams, was planning to become a guinea pig of Doctor Boskonovitch's "Cold Sleep". As much as they quarreled, Anna would miss her sleeping sister. Even worse was the fact that she would continue to age while her sister was frozen in time. Anna also went to Dr. Boskonovitch, subjected her to the Cold Sleep, and asked to be awakened at the same time that Nina was awakened. "

19 yıl önce Kazuya, Anna'ya, Nina'nın denek olarak kullanılacağını söyledi. Her ne kadar anlaşamazlarsa da, Anna kardeşini özleyecekti. Daha da kötüsü kardeşi zamanda donukken Anna yaşlanmaya devam edecekti. Anna da Boskonovitch'e gidip deneyde kullanılmak istediğini söyledi ve Nina'yla aynı zamanda uyandırılmak istedi.

İlginçtirki uyandıklarında Nina hafızasını kaybederken Anna'ya hiçbirşey olmamış :| Anna da bu duruma baya bir üzülmüş çünkü işi gücü Nina'ya sataşmak olunca bi insanın... Nina'da hatırlamayınca iyice küplere binmiş :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen jinemre » 01 Eyl 2010 Çrş, 3:10 am

Death by Degrees yeri bende çok başkadır. Oyun bir gemide başlayıp bitiyor fakat hikaye öylesine sürükleyiciki şahsen ben hiç sıkılmadım. Sadece boss fightlar ciddi anlamda zor. Eğer Command List'e hakimiyetiniz yoksa bosslarda bir hayli zorlanacağınız kaçınılmaz :)

Oyuna verilen puan şahsen benim umrumda değil :D Bir filmin veya oyunun bana yaşatmış olacağı his çok önemli. Şöyleki; DbD'de sanki size bir gemide gizli görev verilmiş, siz de bu gemiye bir şekilde kendinizi dahil ettirip...
Spoiler: goster
Gemide düzenlenen turnuvaya katılarak dikkat çekmeden gemide bir davetli olarak içeri sızıyorsunuz.
Daha sonra yaşanan bütün entrikalara şahit oluyorsunuz.

Aslında hikayenin büyük kısmı gemide geçse de gemi de geçmeyen kısımlarda mevcut.
Spoiler: goster
Nina'nın hapishaneye atıldığı sahnesi gözümün önünde canlandı biranda, kelepçeleri kırışı çok hoştu :)

Oyunda sürekli aynı yerlerden geçmeniz gerekiyor bu sıkabilir sizi fakat sonuç itibariyle göreviniz gemide. Bir de oyunda enerjiler çok önemli bulduğunuz bütün enerjileri toplamayı unutmayın, hepsi boss fightlarda çok işinize yarayacak.

Bu inceleme, konuşmalar, resimler, videolar... Oyunu özletti birden bugün bi başlangıç yapayim bakalım hehhe [Nina] dırıtdırıtdırıt :D (Müziği de süper bak kulaklarımda çınlıyor hehe )

Oyunu oynamayı düşünen ve /veya oynayacak olan arkadaşlar SPOILER içeriğine bakmasınlar.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen savaş_yok_dövüş_var » 01 Eyl 2010 Çrş, 12:17 pm

player yazdı:oooyyyy oyyyy hatun budur ıste yaa yokmu şu ninaya benziyen bi kız :cool: bundan sonra nınayla mı oynasam acaba :mrgreen:
buarada resımler yuzunden calısmayı unuttum,ellerıne saglık guzel olmus :up:

Anna'yı unutmayalım oda kardeşliklerindeki düşmanlığı durdurak istedi :lol: [anna] [Anna]
Herşeyin başını insan hatırladıkça duygulanır.Ama sonlarda mutlu oluruz.Tekken'de bunun gibi birşey."Tekken"yani Tekken 1'i hatırladıkça duygulanır atarileri hatırlarız.Ama Tekken 6 çıkınca hepimiz mutlu olduk.
Kullanıcı avatarı
savaş_yok_dövüş_var
9.kyu
9.kyu

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 01 Eyl 2010 Çrş, 3:06 pm

Şeyda ablacığım çok teşekkür ederim :) çok yardımcı olacak bu bilgiler. DbD i oynamıştım arkadaşımın evinde, çokda zevk almıştım. Fazlasıyla zor ama ben kasmaya bayılan biri olarak oyuna 10 üzerinden 11 verdim :D Nina nın Tekken deki oynanışı ile ilgili sorularıma ilk sizden cevap beklicem :D kurtuluş yok maalesef :lol:
En son chocolategirl tarafından 01 Eyl 2010 Çrş, 3:07 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Sonraki

Dön Nina Williams

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir