• Reklam

Fantasyland Tekken Hakkında Önerilerinizi Dinliyor

Site ile ilgili konuları öneri-istek veya şikayetleri bu bölüme gönderebilirsiniz.

Mesajgönderen wkdsog » 29 Mar 2006 Çrş, 10:38 pm

ayrıca o resimdeki makinede iki joystick var...kartlar nereye takılıyor ?
üüürrrrrrrreeeee!.. [paul]
Kullanıcı avatarı
wkdsog
4.dan
4.dan

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Mesajgönderen SHADY_alp_ » 30 Mar 2006 Prş, 6:01 pm

tekken5 orjinal makinesi ama kartlı dğl sanırım..
Resim
Kullanıcı avatarı
SHADY_alp_
Avenger
Avenger

Mesajgönderen jinemre » 30 Mar 2006 Prş, 6:14 pm

wkdsog yazdı:İkinci makine mutlaka gerekli,hep aynı kişiler oynuyo...ki onlarda iyi oyuncular,oynamak isteyenlerde sadece izliyor,kendilerini geliştiremiyolar...yani senden cok daha tecrübeli birinin karşısında ögrenmek icin kac jeton harcayacaksın!..

haklısın kardeş ama unutma hep makinayla veya kötü oynayanlara karşı oynayarak asla gelişemezsin. ilk önce ana hareketleri öğren yani bu örneğin jinde geri ileri 2 1 2 yani bu biri diğerlerinide öğrenin gelip bizimle kapışın bizim tekniklerimi kapmaya çalışın ben öyle öğrendim :D rakibin tekniğini çalarak :D nerde ne yapacağını önceden düşünerek :wink:
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen MHos » 01 Nis 2006 Cmt, 2:25 pm

ben yeni üye oldum ama tam anlamıyla tekken delisiyimdir 9 yıldan beri bırakamadığım alışkanlık ötesi bağımlılığım evet istanbul da üzgünüm ama Arcade salonu yok artık var olanların hepsi Net*oyun cafe oldu çok üzgünüm ama tekkeni bilen süper oynayan adamlar bile unuttu herkesi arcade den soğuttular Fantasyland istanbul da açılsa büyük bir açık kapanır derim ben
Kullanıcı avatarı
MHos
4.kyu
4.kyu

Mesajgönderen MHos » 01 Nis 2006 Cmt, 2:28 pm

jinemre yazdı:
wkdsog yazdı:İkinci makine mutlaka gerekli,hep aynı kişiler oynuyo...ki onlarda iyi oyuncular,oynamak isteyenlerde sadece izliyor,kendilerini geliştiremiyolar...yani senden cok daha tecrübeli birinin karşısında ögrenmek icin kac jeton harcayacaksın!..

haklısın kardeş ama unutma hep makinayla veya kötü oynayanlara karşı oynayarak asla gelişemezsin. ilk önce ana hareketleri öğren yani bu örneğin jinde geri ileri 2 1 2 yani bu biri diğerlerinide öğrenin gelip bizimle kapışın bizim tekniklerimi kapmaya çalışın ben öyle öğrendim :D rakibin tekniğini çalarak :D nerde ne yapacağını önceden düşünerek :wink:

isteyene istenilen tekninkleri veririm L R 2,1,2 de bir çok teknik vardır örnek olarak B F 2,1 ----- N,+ d+2_2 , ff+1+2_1+3 _ 2+4 yada 1+4,2,d+4 gibi
Kullanıcı avatarı
MHos
4.kyu
4.kyu

Mesajgönderen Mileena » 01 Nis 2006 Cmt, 3:51 pm

Ben direkten İzmir'de şube açın demeyeceğim, 'başka bir yerde şube açmaya ilişkin planlarınız var mı' diye sorayım. :)
Kullanıcı avatarı
Mileena
2.dan
2.dan

Mesajgönderen DREAM_IN_UTKX » 03 Nis 2006 Pzt, 5:46 pm

Arkadaşlar konuyu deiştiriyorum ama şu fantasyede bi turnuva falan yapılsa bi o konuyu görüşseniz yaa çok güsel olur şöle bi turnuva :naughty:
[Kazuya] DrEaM...In..UtKx
Kullanıcı avatarı
DREAM_IN_UTKX
2.dan
2.dan

Mesajgönderen jinemre » 03 Nis 2006 Pzt, 6:04 pm

DREAM_IN_UTKX yazdı:Arkadaşlar konuyu deiştiriyorum ama şu fantasyede bi turnuva falan yapılsa bi o konuyu görüşseniz yaa çok güsel olur şöle bi turnuva :naughty:

fantasyde turnuva murnuva yapılamaz biz ayarlattık zorla hiç kimse katılmadı. adamlar bir daha turnuva mı düzenler yaaa.. haklılar :down:
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen burhanmizrak » 09 Nis 2006 Pzr, 8:35 am

Arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için herkese teşekkür ediyoruz. Yazmış olduğunuz her bir msj Fantasyland yetkililerine iletildi.
Tekken Turnuvası konusunda yeni bir çalışmamız var, Fun club sitemizden ve eğlence merkezideki afişlerden konuyu takip edebilirsiniz...
İyi eğlenceler
Kullanıcı avatarı
burhanmizrak
7.kyu
7.kyu

Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen Ling_Xiaoyu_18 » 02 May 2006 Sal, 6:11 pm

ya fantazide tekken makineleri yetersiz bence saatlerce sıra bekliyoruz mümkünse bi tane yada daha fazla kartlı makine istiyorum:D:D
Kullanıcı avatarı
Ling_Xiaoyu_18
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen ByMatteis » 02 May 2006 Sal, 7:22 pm

ewt tekken 5dr makinesinden bir tane daha gelsin sıra beklemek istemiyoruz.. :down:
Kullanıcı avatarı
ByMatteis

Mesajgönderen ByMatteis » 02 May 2006 Sal, 7:23 pm

ewt ya turnuva da ertelendi hep umutlanıyoruz olcak diye hava alıyoruz.birde burdan burhan abiye sesleniyorum aşşağıdaki tekken kupaları nolucak abi wermeyi düşünüyormusunuz :D
Kullanıcı avatarı
ByMatteis

Mesajgönderen The-Furian » 02 May 2006 Sal, 10:10 pm

Ben sabahın 10unda gittim fantasye ama kimse yoktu.Sanıyorumki ertelenen tarihtede kimse gelmeyicek
Kullanıcı avatarı
The-Furian
Master
Master

Mesajgönderen ByMatteis » 02 May 2006 Sal, 10:56 pm

herkes olsun olsun dedi kimse gelmedi ya :roll:
Kullanıcı avatarı
ByMatteis

Mesajgönderen efsanevolkan » 28 Nis 2007 Cmt, 12:50 am

neden hiç şubeniz yok sadece sakaryada var sincanda etimesgutda falanda açsanız ufak olsun hatta sadece tekkenland olsun sincanda hiç boş kalmaz
------------------------------>
...:::Efsane Geri Döndü:::...>>
---------------------------------------->
Kullanıcı avatarı
efsanevolkan
Brawler
Brawler

ÖncekiSonraki

Dön Öneri-İstek-Eleştiri-Şikayet

Kimler çevrimiçi