• Reklam

Forum hakkında öneri ve istekleriniz...

Site ile ilgili konuları öneri-istek veya şikayetleri bu bölüme gönderebilirsiniz.

Re: Forum hakkında öneri ve istekleriniz...

Mesajgönderen _Dark_God_18 » 26 Mar 2010 Cum, 4:28 pm

arkadaşlar herkes bazı sitelerden link verebiliyor büyük çapta resimler paylaşabilior nası yapıorsunuz söylein biz de yapalım lütfen soruma cevap verin

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
_Dark_God_18
5.kyu
5.kyu

Ülke: France (fr)
Teşekkür etti: 3 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Mesajgönderen chocolategirl » 26 Mar 2010 Cum, 10:11 pm

_Dark_God_18 yazdı:arkadaşlar herkes bazı sitelerden link verebiliyor büyük çapta resimler paylaşabilior nası yapıorsunuz söylein biz de yapalım lütfen soruma cevap verin

teşekkürler

Cevaplarız da soruyu anlayamadım ben :P biraz daha açarmısın? :D
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Mesajgönderen _Dark_God_18 » 27 Mar 2010 Cmt, 5:37 pm

chocolategirl yazdı:
_Dark_God_18 yazdı:arkadaşlar herkes bazı sitelerden link verebiliyor büyük çapta resimler paylaşabilior nası yapıorsunuz söylein biz de yapalım lütfen soruma cevap verin

teşekkürler

Cevaplarız da soruyu anlayamadım ben :P biraz daha açarmısın? :D

sadece adminlerin cevaplayacağı türden bi mesaj olduğu için anlayamazsın yeterince açıkladım
bu özelliği çoğu üye yapabilior örneğin youtube linkini buraya atıp nası video diye izletebiliyorsun bunu anladıysan sorun yok demektir ben henüz yapamadım ve de çözemedim bu konuyu umudum da yok öylesine yazaım dedim
Kullanıcı avatarı
_Dark_God_18
5.kyu
5.kyu

Mesajgönderen jinemre » 27 Mar 2010 Cmt, 6:13 pm

teşekkürler

Mesaj Yazma panelinde detaylı birşekilde herşeyin ayrı butonu bulunuyor. Örneğin youtube linkini youtube butonundan çıkan kodun arasına yapıştırmalısın. Resimleri de img kodunun arasına yapıştırman yeterli.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 27 Mar 2010 Cmt, 6:30 pm

_Dark_God_18 yazdı:sadece adminlerin cevaplayacağı türden bi mesaj olduğu için anlayamazsın yeterince açıkladım

@jinemre
Seni işin içine karıştırdığım için özür dilerim ama sence de anlamazmıydım? :D Emre abi olmasada bir adminimiz dürüstçe söyleyebilirmi? :D
En son chocolategirl tarafından 27 Mar 2010 Cmt, 6:31 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Mesajgönderen _Dark_God_18 » 27 Mar 2010 Cmt, 6:31 pm

dediğin şeyler olmuyor maalesef ben dahil yeni bir üye sitelerden bağlantı yapmaı beceremeyebilir :|
Kullanıcı avatarı
_Dark_God_18
5.kyu
5.kyu

Mesajgönderen _Dark_God_18 » 27 Mar 2010 Cmt, 6:38 pm

benim kafam karıştı yapıştırmalısın sözünden bişey anlamadım üzgünüm böyle sınırlamalar olduğu müddet mesajlarıma devam edemem zaten bi mesaj yazarken çok kasılıyorum nedenini de biliyorum :twisted:
Kullanıcı avatarı
_Dark_God_18
5.kyu
5.kyu

Mesajgönderen chocolategirl » 27 Mar 2010 Cmt, 6:42 pm

Resim

Bak şimdi ben senin ne dediğini şimdi anladım;
Resimde gösterdiğim üzere panelde istediğin kod bulunuyor. Resim yüklemek için [img]koymak%20istediğin%20resmin%20linki[/img] yapacaksın (panelde "Img" olarak geçiyor linki yapıştıracaksın seçeceksin ve o butona basacaksın) yada hiç kasma panelin altında Bilgisayarınızdan resim yüklemek için burayı tıklayın butonuna bas resmini yükle hem senin işin kolay olur hem adminlerin :D YouTube dan link vermek için de [youtube]koymak istediğin video nun linki[/youtube] (resimler için olan gibi linki yapıştıracaksın seçeceksin panelde "youtube" olarak geçen butona basacaksın) bunu herşey için kullanabilirsin mesela kalın yazacaksan;
Kod: Tümünü seç
[b]yazacağın mesaj[/b]

olarak yazacaksın bu kadar basit ;)
Buarada flood yapmayalım mesajlarda "Düzen" butonu var :D (gıcıklaştım iyice susiim en iyisi xD)
En son chocolategirl tarafından 27 Mar 2010 Cmt, 6:45 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Mesajgönderen jinemre » 27 Mar 2010 Cmt, 7:16 pm

chocolategirl yazdı:
@jinemre
Seni işin içine karıştırdığım için özür dilerim ama sence de anlamazmıydım? :D Emre abi olmasada bir adminimiz dürüstçe söyleyebilirmi? :D

Tabiki anlarsın herkes anlar. Bu işi sadece adminler anlar diye birşey yok zaten.

@ dark god 18

Arkadaşım madem bu siteye girerken çok fazla rahatsız oluyorsun siteye niye giriyorsun? Hasta mısın? Allah'ım yarabbim...
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Önceki

Dön Öneri-İstek-Eleştiri-Şikayet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir