• Reklam

hesabım konusunda bi sorun var!

Site ile ilgili konuları öneri-istek veya şikayetleri bu bölüme gönderebilirsiniz.

Re: hesabım konusunda bi sorun var!

Mesajgönderen BryanFuryMurat » 20 Oca 2010 Çrş, 9:49 pm

sağ tuş bizde de çalışmıyor o sitenin özelliğinden dolayıdır dostum yani sende sorun yok
Resim
Kullanıcı avatarı
BryanFuryMurat
Berserker
Berserker

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 12 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Reklam

Mesajgönderen orochi-x » 20 Oca 2010 Çrş, 10:13 pm

Sağ tuş tıklama sorununu siz söylemeden önce böyle bir şeyin varlığından bile haberdar değildim, çünkü benim böyle bir sıkıntım yok. Sağ tuş tıklanmasına kısıtlama getiren javascriptler çok rahat ve kalıcı bir şekilde bertaraf edilebilirler. Ancak öncelikle Site Yöneticilerine başvurarak bu sınırlamanın kaldırılmasını istemek daha doğru olacaktır.

Bu mesaj için orochi-x kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
_Dream_Man_
Kullanıcı avatarı
orochi-x
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 7 kez
Teşekkür aldı: 18 kez

Mesajgönderen _Dream_Man_ » 21 Oca 2010 Prş, 3:11 am

Sağ tık engeli ortalama 1 aydır olan ve bilerek eklediğimiz birşeydir. Eklememizdeki amaç paylaşımı engellemek değil paylaşımların çalınmasını engellemek... Bu olay paylaşım yapmana nasıl engel oluyor orasını anlayamadım. Bana sorduğun sorunun cevabını kendin veriyorsun gibi geldi. Ayrıca burda kimin nereye girdiğine göre değişiklik yapılmaz. Bunu bilemeyiz bilmemizde gerekmez. Biz üyelerin emek çektikleri işlerin nereye ışınlandığına bakıyoruz. Paylaşım yapamıyorumdan kastın buysa (ki öyle) yapılmasın diye koyduk...

Bak orochi-x hocamda ne güzel söylemiş. 1 aydır var ve hiçbir sıkıntı yok...
Resim
Kullanıcı avatarı
_Dream_Man_
Site Admin
Site Admin

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 105 kez

Mesajgönderen jinemre » 21 Oca 2010 Prş, 10:38 am

devil jin kazama_8 yazdı:bu sitede olan ve bana göre diğer sitelerden farklı bir durum var sitenizde ozaman playstation sitesi veya resident evil sitesi giriyorum hiçbir kısıtlama yok
ben de mouse un sağ tuşunun artık çalışmasını istiyorum adminimizden :)

Bu kural sadece sana karşı alınmış bir önlem değil. Hiçkimse mouse sağ tuşu kullanamıyor sitede. Türkiye'de Playstation ve Resident Evil için 5 farklı site bulunmuyor....

Ne paylaşmak istiyosun açıkca söyle bakalım paylaşımına engel olan şey nedir? Bizler sağ tuş kullanmadan gayet normal bir şekilde paylaşımımıza devam etmekteyiz.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen Steve_2 » 21 Oca 2010 Prş, 10:54 am

Sanırım DevilJinKazama_8 bazı görüntüleri rahatça indirmek için bunu söyledi.Yada yazıları kopyalamak için.
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Tekken God
Tekken God

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen jinemre » 21 Oca 2010 Prş, 11:09 am

Yazıları kopyalamak istediği kesin. Ama bunu çok ilginç birşekilde siteyi aşağılayarak belirtmesi dikkatimi çekti. Sanki çok büyük bir eksiklikmiş gibi belirtilmesi... Arkadaşın acaba neymiş bizim bu engelimizden doğan büyük paylaşım noksanlığı onu merak ediyorum zaten.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 21 Oca 2010 Prş, 11:16 am

Yaptığım çeviri çalışmalarımın bazı sitelerde izinsiz ve kaynaksız alıntı yapılmasından dolayı ben kesinlikle kopyalama engelini destekliyorum. Hiç de bir sıkıntım olmadı şu ana kadar. :twisted:
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen Steve_2 » 21 Oca 2010 Prş, 12:18 pm

İnanmayacaksınız (inanabilirsinizde) girdiğim başka bir tekken sitesinde kendi yaptığım çevirileri admin kendi kopyalayıp benim yaptığımı silmişti.Ben o yüzden destekliyorum böyle bir işi.Bir paylaşım kısıtlaması olmuyor.Herkes kendi paylaşımını koyar diğerleride yorum yaparak görüşünü bildirir.Sağ tık'a gerek var mı :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
Steve_2
Tekken God
Tekken God

Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür aldı: 7 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 21 Oca 2010 Prş, 4:13 pm

Dostum dur celallenme hemen :lol: . Sağ tık olayına gelince sen söyleyene kadar hiç dikkatimi çekmemişti önlem diye konmuş ama azıcık pc bilgisi olan biri için kopyala yapıştır yapmak çok kolay örnek:

örnekler vermem gerekirse bir tekken 6 br combo videosu yarattım diyelim youtube ya da dailymotion sitelerinden bu video yu nası buraya kopyala
İnanmayacaksınız (inanabilirsinizde) girdiğim başka bir tekken sitesinde kendi yaptığım çevirileri admin kendi kopyalayıp benim yaptığımı silmişti.Ben o yüz
aptığım çeviri çalışmalarımın bazı sitelerde izinsiz ve kaynaksız alıntı yapılmasından dolayı ben kesinlikle kopyalama engelini destekliyorum. Hiç de bir sıkıntım olmadı şu ana kadar
azıları kopyalamak istediği kesin. Ama bunu çok ilginç birşekilde siteyi aşağılayarak belirtmesi dikkatimi çekti. Sanki çok büyük bir eksiklikmiş gibi belirtilmesi... Arkadaşın acaba neymiş

Evet Yukarıda gördüğün üzre sağ tık olmadan her mesajdan bir parça kopyaladım ve bunun önlemi malesef alınamaz . Video konusunu ise anlamadığımı söylemem gerek siteye video ve resim yüklemek mükemmel derecede kolay çoğu sitede resim eklemek için uzak bağlantı yapman gerekiyor url ler ile uğraşıyosun ama burada bu işi site otomatik yapıyor gereksiz bir tartışma oldu son sözüm Sevgili admin arkadaşlar ben istedikten sonra siteden çalmak istediğim bir şeyi çalmama hiç bir şekilde engel olamaz malesef ve seninde istediğini yapman için önünde hiç bir engel yok :D
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen jinemre » 21 Oca 2010 Prş, 4:23 pm

devil jin kazama_8 yazdı:örnekler vermem gerekirse bir tekken 6 br combo videosu yarattım diyelim youtube ya da dailymotion sitelerinden bu video yu nası buraya kopyala yapıştır olucak ben sadece bunların özel mesajla jinemre ye veya deadlyassassin e combo videoların gidemiceni kastediyorum :| bu yüzden tekkentr 2010 combo videosunu tamamlamış olmalısınız dolayısıla tüm nickler gitti ve bir daha combo video çekip başka site aracılığıyla buraya gelemicek :x

Eğer combo videosuna bir kombo bulduysan ve göndermek istiyorsan bunu özel mesaj yoluyla söyleyebilirsin sağ tuşla hiçbir alakan yok. 2010 kombo videosunun nezaman tamamlanacağını merak ediyorsan da sağ tuşa ihtiyacın yok direk sorabilirsin.

Tekken 6 br kombosu yarattın evet youtube veya başka video sitesine koyup onu burada paylaşmak istiyorsun paylaşabilirsin herkes yapabiliyor bunu daha dün deadpsycho arkadaşımız kendisine ait kombo videosunu sitemizde paylaştı. Demekki sağ tuşla hiçbir alakası yokmuş video paylaşımının. 2010 tekkentr combo videosunu neye göre tamamlamış olmalıyız ? tüm nickler nereye gitti? ve bir daha combo çekip başka siteler aracılığıyla buraya gelemicek nedemek?

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen JK.Mw » 21 Oca 2010 Prş, 5:26 pm

merhabalar....

Dostumm bu kadar adam yanlış bir tek sen doğrusunn..!

Burda herkes birseyler yapıyor birbirine yardımcı olmaya calısıyor ve herkesden binlerce kere allah razı olsun..

@JimEmRe
Sayende ps3 umde psn mde artık war yeniden tşk ederim..isteyen arkadaslar beni ekleyebilir.gece 24.00 dan soora online ım

ama snn gibi yagmurdan nem kapmak destek yerine köstek olmak apayrı bi durum..
Eger sag tustan bi kastın varsa bunu baslık acmadan deıl direk adminlere pm yoluyla soleyeblrdin..yaygaranında bi manası yoktu diye düşünüyorum...
En son JK.Mw tarafından 21 Oca 2010 Prş, 5:27 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
JK.Mw
Juggernaut
Juggernaut

Teşekkür etti: 10 kez
Teşekkür aldı: 11 kez

Mesajgönderen jinemre » 21 Oca 2010 Prş, 8:11 pm

deviljin_kazama8

Site kuralları çok açık ve ortada bunları kabul ederek üye oluyor herkes madem tekkentr sağ tuş olmadan bir işe yaramaz güle güle.

JK.Mw

Nedemek herzaman yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince, birşeyler yapabildiysek ne mutlu bize ;)

Kilit

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen jinemre » 21 Oca 2010 Prş, 8:16 pm

deviljin_kazama_8

Siteye üye olurken bütün şartlarımızı kabul ederek üye oluyorsunuz. Eğer tekkentr sağ tuş olmadan bir işe yaramaz diye düşünüyorsan bu senin bileceğin iş ben mesela senin gibi düşünsem 5 dakika durmazdım burada. Güle güle

JK.Mw

Nedemek herzaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız ;) Her sorunlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz :)

K İ L İ T

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Dön Öneri-İstek-Eleştiri-Şikayet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir