• Reklam

playstation store

Site ile ilgili konuları öneri-istek veya şikayetleri bu bölüme gönderebilirsiniz.

playstation store

Mesajgönderen kant » 22 Eki 2008 Çrş, 1:15 am

arkadaslar playstation store da uyelık ıslemlerı tamamlandıktan sonra kredı kartıyla oyunu satın alamıyorum card master card oldugu ıcınmı acaba sebebını bılmıyom yardımlarınızı beklıyorum sımdıden sagolun
Kullanıcı avatarı
kant
1.dan
1.dan

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: playstation store

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 22 Eki 2008 Çrş, 7:44 am

kant yazdı:arkadaslar playstation store da uyelık ıslemlerı tamamlandıktan sonra kredı kartıyla oyunu satın alamıyorum card master card oldugu ıcınmı acaba sebebını bılmıyom yardımlarınızı beklıyorum sımdıden sagolun

PSN üyeliği açarken verdiğin adres bilgisiyle kredi kartı bilgilerin aynı olmadığı için oyunu satın alamıyorsun. Kartla alakası yok :wink:

Ki zaten kendi ev adresini yazsan da yine de alamazsın çünkü PS Store Türkiye ve bazı ülkeler için geçerli değil. Çok nadir olarak indirebilenler var ama kesinlikle kartla ilgisi olduğunu sanmam (visa, master vs farketmiyor). Pek çok kişi aynı sorunu yaşıyor şu an ülkemizde. Daha geçen gün Tekken DR Avrupa versiyonunu indirecektim, denemediğim kart kalmadı (master,visa,american express...) ama olmadı.

Ben 1,5 yıl önce falan indirmiştim oyunu, o zamanlar böyle birşey yoktu. Kredi kartı adresi ile ev adresi uyuşması şart değildi. Yeni çıkarılan birşey :wink:

İstersen bir daha deneme karttan provizyon bedeli çekiyorlar her denemede.
Artık PS Store'dan oyun indirebileceğimizi sanmıyorum malesef. Sony Türkiye'ye kaldık :roll:
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen kant » 22 Eki 2008 Çrş, 11:38 am

hadi yaa ben nerden bulcam bu dr online ı sımdı o zaman . Bi de 10 defa denemısızdır kredi kartıyla provizyon yagmuruna tutmuslardır bizi artık :D neyse aydınlattıgın için sagol
Kullanıcı avatarı
kant
1.dan
1.dan

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen leealex » 22 Eki 2008 Çrş, 11:01 pm

peki daha öncesatın alanların kullanıcı bilgilerini kullanarak indirebiliriz dimi ben öyle yapıcam çünkü
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 23 Eki 2008 Prş, 8:37 am

leealex yazdı:peki daha öncesatın alanların kullanıcı bilgilerini kullanarak indirebiliriz dimi ben öyle yapıcam çünkü

Daha önce satın alan biri sana kullanıcı adı, üye olduğu mail adresini ve şifresini verirse sen de kendi makinende o üye adı ile giriş yaparsan indirebilirsin fakat Tekken'in her downloadable oyunda olduğu gibi 5 kere indirme sınırı var. Eğer aynı oyun 5 kere indirilmemişse faydalanabilirsin.

Not: Bende şu an hem US hem de EU Tekken 5 DR Online var. US versiyonu 1,5 yıl önce ben aldım kalan son indirme hakkımla da EU Tekken ile takas ettim birinden. Yani kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapıp indirdim. Bir sorun olmaz merak etme 8)
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 111 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 16 May 2009 Cmt, 5:30 pm

Şuanda PS Store dan oyun indirebilirmiyiz?
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 16 May 2009 Cmt, 6:46 pm

Adres bilgisi tanımlama istemediği için sadece us. ps store dan oyun alabilirsiniz ben daha geçen aldım 1 ay filan oluyor avrupada oyun indirimdeydi ama adres doğrulama istiyordu alamadım. Amerika ps storeda tekken + online bundle ( Online oyun oynamak için şart ) 29.99 dolara aldım. Amerika yı dene direk alıcaksın merak etme
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen lao shan hunter » 15 Eyl 2010 Çrş, 1:48 pm

veya bunlarla uğraşmaz gitti gidiyor dan bi psn card alırsın bitene kadar harcarsın :D :D (diğerleri işe yaramaz demiyorum yanlış anlaşılmasın ) ben öyle yaptım gayet güzel harcadım ama pshome için (ki onlarla çoğu kişi uğraşmıyo ama ...) satın alacağın adama kendi email şifreni vermelisin böylece adam senin hesabına para yükleyebilir :D :D
Kullanıcı avatarı
lao shan hunter
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 1 kez
Teşekkür aldı: 1 kez

Dön Öneri-İstek-Eleştiri-Şikayet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir