forumda bi kaç kez yazıldı çizildi biraz araştırırsaydın ilgili başlıkları bulurdun.
pcsx2 bazı ps2 oyunlarını güçlü sistemlerde çalıştırabiliyor. ama akıcı oynanmıyor maalesef hangi oyunların çalışıop hangilerinin çalışmadığını aşağıdaki linkden öğrenebilirsin
christie_eddy yazdı:merhabalar psp ps2 ounlarını açıyomu ve çip takılıyomu ve tv ye bağlanıp oynanıyormu
Başlıkla alakasız bir soru fakat bir kereliğine mahsus olmak üzere cevaplandırayim; PSP PSONE oyunlarını açar ps2 oyunlarını çalıştırmaz, PSP'ye çip takılmaz versiyon upgrade edilir, Slim PSP leri TV'ye bağlayıp oyun,film ve müzik dinlemek mümkün...
☆ Team Turk Masters ☆ ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆ ❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤ TEKKEN HYBRID is❤ BIG HUGE LOVE ❤
ben emulatör çok denedim ama ps2 oyunu açmayı başaramadım ps2 aldım en iyisi bide ben psp alcam korsan oyunu çalıştırması için birşey yapmamız gerekiyor mu yardımcı olursanız sevinirim
Pcsx2 0.9.5 ile tekkende karakter seçip oyuna girdim. Hem de hızlıca. Menüler hızlı açılıyor ama oyuna girince, 60 olan fps 15-10'a düşüyor. MK Armageddon'da da aynısı oluyor. Menüler hızlı oyun yavaş. Oyunu iso olarak çalıştırıyorum. Galiba birkaç yıl daha bekleyeceğiz
arkadaşlar bildiğim kadarıyla pc için güzel bir emülatör yaptılar ama çok sağlam bir makina istiyor arkadaşlar sadece bir iki shooter oyunu oynayabiliyordu başka oyunlar çok kasıyordu o yüzden uzun bir süre bunu beklememek lazım