• Reklam

Albert Wesker ve Gucleri Hakkinda Bilgi

Albert Wesker ve Gucleri Hakkinda Bilgi

Mesajgönderen FausT » 04 Mar 2008 Sal, 8:41 pm

Arkadaslar Residetn Evil in wiki sitesinden okudum bu bilgileri sizlerle paylasmak istedim.
Albert Wesker ilk resident evil oyununda (1 ve remake) tyrant tarafindan olduruluyor. Buraya kadar sadece RE de olanlar. Daha sonra ortaya soyle cikiyor olay. Wesker William Birkin'den deneysel virus aliyor ve kendine enjekte ediyor. Tyrant'in kendini oldurmsein izin veriyor cunku virusun onu canlandiracani ve ona super dayaniklilik ve ceviklik vericeni biliyor. Gercektende Weskern Spencer Malikanisinde uyaniyor. Tyrant'in yok edildini ve Sergei Vladimir'in butun arastirma bilgilerini caldigini ogreniyor. Virusun yarattigi tek anormal etki ise Wesker'in gozleri oluyor.
Wesker'in gizemi boyleymis ben bilmiyordum sitede bilmiyen arkadaslar varsa diye paylasiyim dedim.
Mirage (Lili) Divine Fist
Mirage (Asuka Kazama) Tekken Lord
Mirage (Sergei Dragunov) Tekken Lord
Kullanıcı avatarı
FausT
Berserker
Berserker

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Reklam

Re: Albert Wesker ve Gucleri Hakkinda Bilgi

Mesajgönderen FausT » 01 Oca 2010 Cum, 6:53 pm

devil jin kazama_8 yazdı:çok daha doğrusunu residenteviltürk de okudum:
wesker tyrant ın ada yı öldürdüğünü zannediyor ve wesker tyrant ın çok yakınına gidiyor bu kendini ona isteyerek salması gibi birşey tyrant sol kolunu wesker ın vücuduna sokmasından sonra bilgisayardan ada yı çağırıyor ada da tyrant ın kalbine bıçak saplayıp öldürüyor virüsü ada wesker a enjekte ediyor wesker çok güçlü oluyor

bende ordakiler birazcik uydurmus cunku oyunlari bi kac kere bitirdim ve ada'yla weskerin gucleri arasinda hic bir baglati yok wesker ada'yi g-virus ornegi almasi icin racoon city'e yolluyor. daha sonra ada mr.x tarafindan dayak yiyince wesker ada'dan vaz geciyor. ama ada ortaya cikiyor ve g-vuris ornegini aldini kanitliyor wesker da ona son bi helikopterin kalkicani soyluo boylece ada nin ikinci hikayesi basliyor.
Mirage (Lili) Divine Fist
Mirage (Asuka Kazama) Tekken Lord
Mirage (Sergei Dragunov) Tekken Lord
Kullanıcı avatarı
FausT
Berserker
Berserker

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Dön Resident Evil

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir