• Reklam

resident evil 4 te yardımcı olabilecek olan varsa içeri

resident evil 4 te yardımcı olabilecek olan varsa içeri

Mesajgönderen tekken6 » 31 Tem 2008 Prş, 3:28 pm

Arkadaşlar şu oyunda en çok Iron maiden a sinir oldum.Roket atarsız ölmüyor.Her seferinde roket atarda çok kasıyor.Başka bir yolu daha olmalı bence nasıl o kör yaratıkta arkasındaki akrepe vurduğumuz gibi bununda neresine ateş etmemiz gerekiyor.Ben aslında kaçarım ondan kaçmasınada ashley in apırlığı yüzünden ya ben ölüyorum ya o ölüyor :lol: Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
tekken6
Vanquisher
Vanquisher

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 3 kez

Reklam

Re: resident evil 4 te yardımcı olabilecek olan varsa içeri

Mesajgönderen jinemre » 31 Tem 2008 Prş, 11:48 pm

Zor, fakat imkansız değiller. Ben onları RE4'ü ilk oynadığımda mermisiz kalıp bıçakla öldürdüğüm günleri hatırlıyorum. Neyse sorunu yanıtlayayim.

Öncelikle benim dikkatimi çeken; genelde Onların bulunduğu noktalarda kesin gaz tüpleri bulunuyor. Yaratık gaz tüplerinin yanına yaklaştığında Handgun'la 1 el ateş edip yaratığa büyük ölçüde zarar verebilirsin ve devamında da kaça kaça ateş edip öldür, bu 1. yol.

2 yol ise şöyle; Yaratığın saldırısını beynine kaydedip ona göre hamlelerini yapmalısın, yaratık ezbere saldırıyor, ( ezbere oynarsan ölmeye mahkumsun zuhaha tanıdık geldi bu cümle :D ) yaratık dikenlerini çıkarmadığı sürece yanında bir kaç saniye vakit geçirebiliyorsun. Fakat çok dikkatli olman gerekiyor. Tam olarak nerede olduğunu biliyorum, sanırım 2 tane geliyordu orada. Dediğim gibi rakibinin hamlelerini ezberle ;)
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Re: resident evil 4 te yardımcı olabilecek olan varsa içeri

Mesajgönderen sc--sz » 01 Ağu 2008 Cum, 11:09 am

bahsttiğin yaratığın ölmesi emre abinin dediği gibi imkansız değil ama pekde kolay da değil çünki can kapasitesi görünmesede fazla hatta baya bi fazla olduğu belli. :wink: dediğin gibi roket atarla kolaylıkla ölüyor ama normal silahlarla baya zorlanırsın zaten bu bölümde senin yapman gereken asansörün gelme süresi içinde oyalanmak ve canlı kalabilmek ama öldürürsende bölüm geçiliyor . :D bu öldürdüğün yaratık salazarın iki adamından birincisi idi ikincisini salazarla birleştikten sonra gör sen uuu 8O (piton nun iki katı kalınlığında[tabi filimdeki pitondan bahsediyorum] ağzındaki dişleri saymazsak yılan gibi bişi) aslında tecrübe etttikten sonra zor bi yanı yok ama hafife almacan silahları tune up ladıysan yani derece ve gücünü artırdıysan salazardada zorlan mazsın sabredip sürekli sıkacaksın salazar ortaya çıkınca bu canavarın gözüne sıkarsan [mini tuhrower le] salazar bi süre çıkar ortaya. TMP ni kapasite ve fire power ini artırmanı öneririm salazar için bir jarjörde en az 200 kapasite olsun bide 1.2 fire power olsun yaklaşık 150 falan son seviye TMP mermisi iki seferde salazarıda haklarsın :) nese konudan çıktım ama neyse her türlü sorunu sor çekinmeden ayıptır söylemesi her satırını bilirim nerde ne var nerde ne olcak 8) :wink:
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen tekken6 » 01 Ağu 2008 Cum, 11:49 pm

Öncelikle teşşekürler arkadaşlar oyun ve ekstaralar bitmiş bulunmakta krauser bayah uğraştırdıı yahu:DDAma pro modunu bitiremdim tek.Elektirik silahı proyu bitirincemi açılıyo o zaman açılıyosa bu silahı almam çok zor:DDNeyse bu arada bende bende bir şey farkettim.Elinize Rifle semi auto yu aldığınızda ve onun dürbünün taktığınızda(Hani böyle yeşil yeşil gösteren)Ironmaiden ın organları gözüküyor ve onları vurarakta rahat ölüyor. :wink:Salazar zaten önceden çıkıyor ben asley le iki tane glen bölümü demiştim hani what is this? dediği bölüm aslında salazar da kolay tabi yöntemini bilirsen.O dediğin yılan gibi yaratığın devamlı gözüne sıkıp salazar çıkıncada al roketi çak surtaına bu kadar :twisted:
Kullanıcı avatarı
tekken6
Vanquisher
Vanquisher

Re:

Mesajgönderen sc--sz » 02 Ağu 2008 Cmt, 1:38 am

şimdi nasıl desem tek roketle sarmıyo be ondan ben salazarlaaa uğraşmak istiyorum öyle daha eğlenceli oluyo bence.bide bu asley le iki tane gelen bölüm nereesi yahu biraz açarmısın hatırlayamadım :oops:
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Re:

Mesajgönderen tekken6 » 02 Ağu 2008 Cmt, 2:19 am

Hani leon ve ashley aşağıya atlıyor sonra ashley yerden kalkınca Ironmaiden ı yerde yatarken görüyor ve what is this diyor ve Leon orda ne diyodu unuttum ama ordan uzaklaşmasını grektiğini biliyor o yüzden telaşla kaçmaya çalışıyor ve kontrol bize geçiyor.Daha açmama gerek avrmı?:D
Kullanıcı avatarı
tekken6
Vanquisher
Vanquisher

Re:

Mesajgönderen sc--sz » 02 Ağu 2008 Cmt, 1:27 pm

ha ben baştan beri yanlış anlamışım sen ordan bahsediyosun ok tmm şimdi anladım ya zaten onun içindeki küçük canavarlar hep belirli yerdedir değilmi içindekilerin her birine bir pompalı sıkınca finiş ok anladım onlar basit ya infraret zoom la dediğin gibi görünüyo :wink:
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Mesajgönderen tekken6 » 02 Ağu 2008 Cmt, 4:25 pm

Peki o elektrik silahı proyu bitirncemi açılıyo?
Kullanıcı avatarı
tekken6
Vanquisher
Vanquisher

Re:

Mesajgönderen sc--sz » 02 Ağu 2008 Cmt, 4:30 pm

aslında bakarsan hiç denemedim ama yüksek ishitmalle pro modu bitirdikten sonra satıcıya gelir sende ordan alırsın yoksa bitirdin diye ditek eline vermez silahı
Kullanıcı avatarı
sc--sz
Destroyer
Destroyer

Re:

Mesajgönderen tekken6 » 02 Ağu 2008 Cmt, 5:26 pm

Elbette vermez aten hiç gelmiyoki eline hiç silah ama handcannon ın pArasız olması çok güzel ya:D Ekstraların hepsi bitik easy ve normal de bitirdim.Ama proyu bitiremdim çok ozr bi mod.
Kullanıcı avatarı
tekken6
Vanquisher
Vanquisher

Re:

Mesajgönderen spiegel » 21 Ağu 2008 Prş, 9:23 pm

YAnlış hatırlamıyorsam. Ashley oradaki kutulardan birinin içine saklanabiliyordu. o orda beklerken sen yaratıkları öldür
Kullanıcı avatarı
spiegel
6.kyu
6.kyu

Dön Resident Evil

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir