• Reklam

Resident Evil 5

Resident Evil 5

Mesajgönderen -Hwoarang- » 29 Tem 2007 Pzr, 2:31 am

Resident Evil 5 in yeni video'su sonunda yayınlandı. Capcom'un uzun süre önce ilk olarak yayınladığı ve pekde açıklayıcı olmayan kısa teaser'in den sonra yayınlanan bu yeni video ile oyun iyice açıklığa kavuşmuş oldu. Oyunun çıkış tarihi şu an için kesinlik kazanmasada şimdilik 2009 olarak gösterilmiş. Oyun yeni nesil konsollar Ps3 ve Xbox360 platformlarında çıkacak PC için ise çıkıp yada çıkmayacağı henüz söz konusu değil. Re 5 den aldığım ilk izlenimlere gelecek olursak ilk olarak Re 4 ün kamera açıları ile aynı olmaları. Daha sağlam grafikler ve daha bol aksiyon. Bu sefer oyunun geçtiği mekan köy yerine sıcaktan kavrulan afrika bölgesi olmuş ve hatırladığım kadarıyla afrika nın yakıcı sıcağı karakterimizi olumsuz yönde etkileyeckti. Re 5 de yönlendireceğimiz karakter ise Re 1 ve Re Code Ver. X den de tanıdığımız S.T.A.R.S üyesi Chris Redfield olmuş. Yalnız bi konuya değinmek istiyorum ilk olarak Re 2 den tanıdığımız Leon S. Kennedy Re 4 e çok daha iyi ve başarılı olarak aktarılmıştı. Re 5 de Chrisi önceki serilerdeki haline bakarak ben fazla benzetemedim. Tamamen farklı bir kişiliğe bürünmüş sanki. Ve oyundaki düşmanlar, onlara gelecek olursak yüzeysel bakıldığında Re 4 deki palagas virüsünden etkilenen köy halkını (Ganadosları) andırıyolar ama video da baktığımızda daha kalabalıklar daha atikler ve daha güçlüler. Re 5 deki boss lar henüz hala açıklığa kavuşmuş gözükmüyor ve yine akılları kurcalayan yeni yayınlanan video'nun sonunda yer alan kapsül içindeki sarışın gizli bayan karakter. Kısaca Re 5 yine Re 4 ün izinden gitmeye devam edecek ve yeni yönüyle yine kendini oynattırmayı sürdürecek. Artık bu saatten sonrada eski tarza dönüşün olmayacağı konusuda sanırım kesinliğe kavuşmuş olduk. Eski serilerdeki temel özellikleri ve diğer şeyler artık mazide kaldı diyebiliriz.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

New Resident Evil 5 E3 2007 Extended Trailer Son Yayınlanan !

Resident Evil 5 E3 2007 MS Press Conference Trailer

Resident Evil 5 E3 2007 Sony Press Conference Trailer

Arkadaşlar videolar tamamen kendi uploadımdır. Re 5 konusunda olumlu yada olumsuz yöndeki görüşlerinizi sizde burada paylaşabilirsiniz.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
-Hwoarang-
4.kyu
4.kyu

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 1 kez

Reklam

Mesajgönderen karpuzcu » 29 Tem 2007 Pzr, 9:01 am

Harika bir oyun ama yapımcılar 2009 dan önce bişey beklemeyin diyor:(
The King of SoulCalibur

Resim

PSN: Karpuzcu
Kullanıcı avatarı
karpuzcu
Fujin
Fujin

Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen headshot » 29 Tem 2007 Pzr, 1:41 pm

Afrikalı vurucaz. Oleeeyy. :D Ama oyunu şimdi 1.5 sene beklemek war. :(
Kullanıcı avatarı
headshot
Raksasa
Raksasa

Teşekkür etti: 1 kez

Mesajgönderen jinemre » 29 Tem 2007 Pzr, 6:20 pm

-Hwoarang- teşekkür ederiz çok emek vermişsin bu başlığa :china: Gayet güzel oyun hem grafik açısından hemde konu bakımından ilgimizi çekeceğe benziyor ben Chiris'i de beğendim fakat tipini biraz daha karizmatik birşey yapsalar daha hoş olurdu :D Neyse alışırız :D Tür RE4'le aynı olacak belliki ve yaratıklarda zombi değil! Yeni tür bir virüs olduğu kesin. Düşmanlarımızın; zombiden hızlı, insan dan güçlü, RE4 deki köyülülere enjekte edilen las palagas virüslü insanlardan da yetenekli ve de çok daha hırçın oldukları apaçık ortada... Kısaca muhteşem bir oyun bizlerle buluşmak için 2009 u bekliyor :wink:
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen karpuzcu » 29 Tem 2007 Pzr, 7:14 pm

Oyun Fps olabilir diye dedikodular dolanıyor ortalıkta ama umarım olmaz...
The King of SoulCalibur

Resim

Kullanıcı avatarı
karpuzcu
Fujin
Fujin

Mesajgönderen darkwave » 29 Tem 2007 Pzr, 7:15 pm

iişallah pc de yaparlarsa kontrolleri biraz daha iyi yaparlar re4 pc de oynanması çok zor bir oyun tam bir konsol oyunu :P
Kullanıcı avatarı
darkwave
Avenger
Avenger

Teşekkür aldı: 3 kez

Mesajgönderen jinemre » 29 Tem 2007 Pzr, 8:28 pm

karpuzcu yazdı:Oyun Fps olabilir diye dedikodular dolanıyor ortalıkta ama umarım olmaz...

FPS olarak çıkacak olan RE5 değil :D Umbrella Chronicles Nintendo Wİİ ye çıkacak olaran Resident Evil :wink:

Resident Evil 5'in türü RE 4 ile aynı olacak büyük olasılıkla...
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 30 Tem 2007 Pzt, 7:12 pm

karpuzcu yazdı:Oyun Fps olabilir diye dedikodular dolanıyor ortalıkta ama umarım olmaz...

Son trailer da oyunun gameplay videosu yer alıyor. Buradan da FPS olmadığı gayet açık :wink:
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 110 kez

Mesajgönderen karpuzcu » 30 Tem 2007 Pzt, 9:30 pm

Olursa sorarım ama ben:)
The King of SoulCalibur

Resim

Kullanıcı avatarı
karpuzcu
Fujin
Fujin

Mesajgönderen Albert_Wesker » 09 Ağu 2007 Prş, 5:56 pm

Valla bu oyunda Chris çok güzel olmuş.. Modellemeyi beğendim.

Arkadaşlar Chris bu oyunda "B.S.A.A" adlı bir örgüt için çalışacakmış. Bu da öğrendiğim bir malumat (Artık S.T.A.R.S devri bitti, dilekolay aradan tam 9 sene geçti değil mi ?)
Resim
ALBERT WESKER
Kullanıcı avatarı
Albert_Wesker
4.dan
4.dan

Mesajgönderen jinemre » 09 Ağu 2007 Prş, 6:35 pm

Albert_Wesker yazdı:Valla bu oyunda Chris çok güzel olmuş.. Modellemeyi beğendim.

Arkadaşlar Chris bu oyunda "B.S.A.A" adlı bir örgüt için çalışacakmış. Bu da öğrendiğim bir malumat (Artık S.T.A.R.S devri bitti, dilekolay aradan tam 9 sene geçti değil mi ?)

Oyundaki Chiris karakterini, 3. filmdeki Chiris le birebir benzetmişler bu dikkatimi çekti. Resident Evil devamlı yeniliğe gitmeye çalışıyor bu son dönemlerde oyüzden yeni karakter olarak filmdeki kusursuz karakter Alice denen kadını da koycaklar bence :down: :| :cry:

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Mesajgönderen headshot » 13 Ağu 2007 Pzt, 12:52 pm

Son yayınlanan trailer da oyunun grafiklerini çok sevdim. :D
Kullanıcı avatarı
headshot
Raksasa
Raksasa

Re:

Mesajgönderen headshot » 12 Nis 2008 Cmt, 12:33 am

Jun Takeuchi ile yapılan röportaj: http://blog.capcom.com/archives/1116
Kullanıcı avatarı
headshot
Raksasa
Raksasa

Re:

Mesajgönderen bloodytalon » 12 Nis 2008 Cmt, 4:33 pm

kapsüldeki kız ya alice se olamaz mı :aptal:
Kullanıcı avatarı
bloodytalon
4.dan
4.dan

Re:

Mesajgönderen FausT » 15 Nis 2008 Sal, 1:54 am

bence o alice deil alice koycaklarini zannetmiyorum cunku oyunun butun zevki kacar. artik beyin gucmuzle oldurmeye baslariz dusmanlari :D roportaji izledim ancak ara ara verilen videolarda oynun re4 cok benzedigi dikkatimi cekti Jun oyunun cok daha farkli olacagini aciklamis daha once. oyunda daha once re lerde olmayan isik efekti daha cok on planda olacakmis ki buda oyunun gsl olacagina kesinlikle inaniyorlar (yaraticalardan bahsediyorum) isiktan karanliga ve tam tersi olan efekler hosuma gitti daha cok gercekci olmus. ama re4 gibi olursa acikcasi cok da gsl olmaz
Mirage (Lili) Divine Fist
Mirage (Asuka Kazama) Tekken Lord
Mirage (Sergei Dragunov) Tekken Lord
Kullanıcı avatarı
FausT
Berserker
Berserker

Teşekkür aldı: 4 kez

Sonraki

Dön Resident Evil

Kimler çevrimiçi