• Reklam

Resident Evil Outbreak File #1 ve #2

Resident Evil Outbreak File #1 ve #2

Mesajgönderen FausT » 26 Oca 2010 Sal, 7:02 pm

Arkadaslar Capcom forumlarinda bir grubun bu seriyi yenidein canladirmak istedikleri dikkatimi cekti. Ben Outreak serini cok sevmistim. Hic online oynama sansimda olmadigi icin bende bu seye katildim.
Outbreak kisa bilgi:
Outbreak serisi re2 ve re3 zamanlari arasinda gecen bir oyun. Senaryolardan olusmakta. Her bir ssenaryo 1 bolum digebiliriz. Oyunun karakterleri normal re serisyle alakasi olmyan karakterler. 8 farkli karakter bulunmakta bunun yaninda extralardan alabileceginiz fazla sayida npc karakterlerde bulunmakta. her karakterin farkli yetenekleri var. oyun tek basina oynamak isterseniz kendiniz ve 2 tane AI partneriniz olmak kosuluyla oyuna basliya biliyorsnuz fakat daha sonra Lone Wolf modunu extralardan acarak oyunu tek basinizada oyniyabilirsiniz. 2007 yilinin mart ayinda oyunun online serverleri kapatildi ve oyun artik sadece offline oynanabiliyor. online oyunu kendiniz ve sizden baska 3 kisiylede oyniyabiliyordunuz oyunda olursenizde karakteriniz sizin kontrolunuzdeki bir zombiye donusuyordu.
Amacimiz bu seriyi ps3 e ve xbox 360 a port ettirmek online oynamada geri verilecek sekilde.
eger yardim etmek isterseniz lutfen;
http://www.supportoutbreak.com sitesine bakin. Aslinda uye olmaniz gereken yer Capcom forumlaridir. forum linki burada http://www.capcom-unity.com/resident_evil/go/thread/view/7391/18679115/Resident_Evil_Outbreak_Discussion?pg=1 uye olup desteginizi forumda gostermeniz yeterli olacaktir her 50 destekciden sonra liste guncelleniyor.
Yardim edenlere simdiden tesekkurler etmiyenlerede okuduklari icin tesekkurler!
Mirage (Lili) Divine Fist
Mirage (Asuka Kazama) Tekken Lord
Mirage (Sergei Dragunov) Tekken Lord
Kullanıcı avatarı
FausT
Berserker
Berserker

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Reklam

Dön Resident Evil

Kimler çevrimiçi