Miharu Hirano yazdı:nina williams baştan xiaoyunun 4.cü resmi warya toplu saçlı o tekken 5dr inmi ? çünkü ben öle bir şey göremedimde customda ?
Hayır T5'in
Miharu Hirano yazdı:nina williams baştan xiaoyunun 4.cü resmi warya toplu saçlı o tekken 5dr inmi ? çünkü ben öle bir şey göremedimde customda ?

Miharu Hirano yazdı:burak kardeşim o hatalı resimleri kaldırırsan sevinirim link olarak atmak yasak çünkü foruma onları sil butonu war çarpı war attığın konuda onları kaldır şimdiki attığın dursun ok...

Ling_Xiaoyu_18 yazdı:teşekkürler jinemre

hadi yaaaaaaaaaaa ama ben o saç stilini istiyorum ya haksızlık yaaaaaanina_williams yazdı:Miharu Hirano yazdı:nina williams baştan xiaoyunun 4.cü resmi warya toplu saçlı o tekken 5dr inmi ? çünkü ben öle bir şey göremedimde customda ?
Hayır T5'in
niye tekken 5 dr de düzgün bir saç stili yokki xiaoyunu bir tek pembe saçı war güzel olan başkada yok 

Miharu Hirano yazdı:hadi yaaaaaaaaaaa ama ben o saç stilini istiyorum ya haksızlık yaaaaaanina_williams yazdı:Miharu Hirano yazdı:nina williams baştan xiaoyunun 4.cü resmi warya toplu saçlı o tekken 5dr inmi ? çünkü ben öle bir şey göremedimde customda ?
Hayır T5'inniye tekken 5 dr de düzgün bir saç stili yokki xiaoyunu bir tek pembe saçı war güzel olan başkada yok

The-Furian yazdı:Alacak bişe bulamazsan sansına güvenicen paraya kıyıp aura alıcan

nina_williams yazdı:Miharu Hirano yazdı:hadi yaaaaaaaaaaa ama ben o saç stilini istiyorum ya haksızlık yaaaaaanina_williams yazdı:Miharu Hirano yazdı:nina williams baştan xiaoyunun 4.cü resmi warya toplu saçlı o tekken 5dr inmi ? çünkü ben öle bir şey göremedimde customda ?
Hayır T5'inniye tekken 5 dr de düzgün bir saç stili yokki xiaoyunu bir tek pembe saçı war güzel olan başkada yok
Ya ben napayımNina'nın saç stilleri berbat.Bir tane var Aeon Flux tarzı o güzel bir tek
Ayrıca Ling'in saç şeklini ben ponytail yapmıştım T5'de

Battousai_dgs yazdı:İyide Atladığınız Bişi Var T5'teki Tüm Customize'lar Dr'de Mevcut.....

kazama yazdı:HEPSİ HARİKAAAAA ÇOK TEŞEKKÜRLER NİNA

Bu forumu gezen kullanıcılar: MSNbot Media ve 1 misafir