Yazina koptum xD Elestiri derken herkesin ilgilenecegi seylerden bahsetmistim

chocolategirl yazdı:@Nin@Z
Yazina koptum xD Elestiri derken herkesin ilgilenecegi seylerden bahsetmistimBunlar kimsenin ilgilenmeyecegi kucuk ayrintilar. Tam olarak baktiginda ilk gozunuze carpan resmi elestir yani sirf elesitmek icin 15 dakikani harcama
!! Ben masaüstümü başyapıtlarla(
) süslemek istiyorum ama bu çok küçük
Arkaplandaki yüzen nina resminin büyüğünün bulunmayacağını ve büyütürsen piksellerinin açığa çıkacağını biliyorum.. Ama napiim
ederiM...............................................-

ederiM...............................................-

Nin@Z yazdı::idea: Arkadaşlar sizi bilmem ama aklıma çok yatan bir proje var aklımda:
2010 yaklaşmakta hepimizin bildiği gibi...
Diyorum ki:: TekkenTRnin yetenekli Photoshopçu arkadaşları hep birlikte Tekken 2010 takvimi yapsalar çok iyi olurdu. Yani adminler kabul ederse e-posta yoluyla iş bölümü yapılarak 1 Ocak'a kadar takvim işi çok rahat biter diye düşünüyorum. Sitede en çok sevilen 12 karakter ile takvim yapılsa, bunları bizler bilgisayardan çıkarttırıp kullansak sizce de güzel olmaz mıydı??
-..............................................TeşekkürederiM...............................................-
Not:Biraz saçma bir fikir gibi düşünebilirsiniz. İstediğiniz şeyi yazın hiç gücenmem

![[Jin]](http://www.tekkentr.com/forum/images/smilies/jin2.gif)

chocolategirl yazdı:Şimdi bir video projesi üzerinde çalışıyorum. Bu biraz zaman alacak gibi görünüyorvideo bul, kırp, müzik ekle, efekt ekle....
Konusu ise sürpriz
şans dileyin bana

Nin@Z yazdı:Video çalışması nasıl olacak bari onu yazsaydın![]()
NEDEN konusu sürpriz anlamadmmerak ederim ben şimdi
![]()
İyi Şanslarrr

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir