DeadlyAssassin yazdı:@chocolategirl
14 yaş o kadar da küçük bir yaş değil Zeynep. İyi değerlendir Tekken'de bu yıllarını. Ağaç yaşken eğilir unutma xD

MaNiaX555 yazdı:@chocolategirl
adminimize katılıyorum bencede 14 yaş küçük değil(mesela ben 14 yaşındayım) ama yani sen en azından çalışabilecek bir yerde oturuyorsun. Ben Samsundayım ve Samsunda Tekken 5 DR PS3 bulmak gerçekten çok zor(şahsen ben bulamadım) bu yüzden bende kendini geliştirmeni tavsiye ederim ve oturduğun yerin kıymetini bil. Adminimizin ve atalarımızın dediği gibi Ağaç Yaşken eğilir.
DeadlyAssassin yazdı:İstanbul'daysan gel bir gün, turnuvalar ve buluşmalar ayarlıyoruz arada

chocolategirl yazdı:gerçekten çok haklısın, ancak doğum günüme kadar ps3 üm olmiycak ayrıca tekken 5 dr ps3 türkiyede yok psp için var(diye biliyorum)

DeadlyAssassin yazdı:chocolategirl yazdı:gerçekten çok haklısın, ancak doğum günüme kadar ps3 üm olmiycak ayrıca tekken 5 dr ps3 türkiyede yok psp için var(diye biliyorum)
Var ama Blu-Ray disk olarak satılmıyorİnternetten indirilebilir oyun, PS Store'dan alınıyor. PS3 aldığın zaman indirirsin, internet üzerinden oynarız.
Biz genellikle Anadolu yakasında, Kadıköy buluşuyoruz. Avrupa yakasında da Maslak tarafları çok uzak olur zaten

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir