chocolategirl yazdı:Hosgeldin derttes dostum(sende sbs magdurusun galibaaaa) oncelikle bu forumun diger butun forumlardan daha degisik oldugunu belirtmek isterim
o yuzden forumlardan sıkılıp bu forumu sevmen beni sasirtmadi
herneyse, iyi forumlar

batutekken yazdı:Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım adım Batuhan..Bu sitede herkesin olduğu gibi elbbette bendeTekkenin en iyi hayranlarındanım...Forumlara pek girmem sıkıyo adamı..(14 yaşında olduğum için sıkıcı mı geliyor bilmiyorum)Ama kesinlikle bu forumda günde en az 1 saatimi geçiririm elimden gelse daha fazla geçiririm ama benim bilgisayar sürem 1.5 saat
Hepinize iyi forumlar

Anna4Ever yazdı:Ya abi bu Sbs nasıl bir şey ben ilk defa gireceğim ama çok korkuyorumNeyse herkese şimdiden iyi şanslar

doree yazdı:batutekken yazdı:Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım adım Batuhan..Bu sitede herkesin olduğu gibi elbbette bendeTekkenin en iyi hayranlarındanım...Forumlara pek girmem sıkıyo adamı..(14 yaşında olduğum için sıkıcı mı geliyor bilmiyorum)Ama kesinlikle bu forumda günde en az 1 saatimi geçiririm elimden gelse daha fazla geçiririm ama benim bilgisayar sürem 1.5 saat
Hepinize iyi forumlar
Hoşgeldin Batuhan.. Öncelikle iyi forumlar. Diğer başlıklarda okudum, ps1 de tekken 4 demişsin. Benim bildiğim tekken 4 ps2 ye ait bir oyun.. Acaba tekken 3 ten mi bahsediyorsun? Hikayen güzelOyunu çok sevmeni sevdim

Anna4Ever yazdı:Moral verdiğiniz için teşekkür ederimBu arada 8.sınıf olayı kötüymüş.Üç sene boyunca işlenen konuların çıkması.Hakkaten de şimdi zamanımı iyi kullanmam gerek

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir