• Reklam

Hi again :D

Yeni üye olan arkadaşlar kendinizi bu forum altından başlık açarak tanıtabilirsiniz...

Hi again :D

Mesajgönderen Nin@Z » 23 Haz 2010 Çrş, 3:19 pm

Selam selam selam!!!
Tekrar bu siteye girebildiğim için gerçekten çok mutluyum <3
Babam 2. okul döneminin başlarında TekkenTR'de fazla vakit geçirdiğimi ve derslerime ağırlık vermem gerektiğini söyledi(9. sınıfın dersle ne alakası var bilmiyorm ama..) ve şu TTNET aile zımbırtısıyla siteye girmemi engelledi. Aynı zamanda Tekken oynamamı yasakladı. En son Mart ayında kuzenimin PSP'sinde Tekken 6 oynamıştım. Bunun dışında abimin de mevcut LYS sınavları nedeniyle PS3 kafeye gidemedik, gidemiyoruz...

Amaaa... Yaz tatili geldi 10. sınıf başlayana kadar babam bu siteye girmeme izin verdi ve bana PS3 alacak <3 (e zamanı gelmişti.. :D ) Bende geri dönüşümden herkesi haberdar etmek istedim. Sıkıldınız mı? Çok mu yazdım yoksa :?: :D Biraz daha sabır şimdi bitiriyorum..

Buradan tüm TekkenTR ailesine selamlar!!! Babalar rahat bırakmasa ve araya uzun ayrılıklar girse bile biz kocaman :!: bir aileyiz <3

Sonsöz: SONISPHERE FESTIVAL'e (yaşasın!) 2 gün!!!!!!! Yarın İstanbuldayım!!! Her neyse.. Big kisses! <3 (bende hemen cıvımaya başladım :D) Evet.. Hoşçakalın, metal müziksiz kalmayın!...

SİZİ ÇOK ÖZLEMİŞİM!! BIG KISSES AGAIN!!! <3 :P
Günde Bir Kere , Yıka Bulaşıkları Makinede
Kullanıcı avatarı
Nin@Z
Marauder
Marauder

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Reklam

Re: Hi again :D

Mesajgönderen chocolategirl » 23 Haz 2010 Çrş, 6:23 pm

Selam selam selam !! :D
Merak etme, kimse bayaadır giremedi dersler sağolsun. Hangi sitelerde pek dolandığımı bilmedikleri için (-Anne ben bi forum buldum çok süper, adı TekkenTR -Hee yavrum ne güzel :lol: ) benim modem direk gitti :D çoğunuz benim durumu biliyorsunuz zaten.

Maalesef Sonisphere Festival sırasında ben yaz okulunda olacağım için ben bütün programı kaçırıyorum :ma: ama fotoğrafları koyarsın siteye dimi Zeynep cim ?? :D (adaştık dimi ya biz ?? :P )

Bana ps3 çooook sonra gelicek sanırım (ama gelicek kimse merak etmesin :D ) Okul başlarken bende bomba gibi bi dönüş yapacağım (şimdilik herşey sürpriz :twisted: :badboy: )

Bendende BIG KISSES <3 Heppinizi çoook seviyorum <3 Sağlıcakla kalın :D
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Mesajgönderen DeadlyAssassin » 24 Haz 2010 Prş, 7:00 am

Tekrar hoşgeldin, ttnet aile zımbırtısı kısmına bittim :lol: Neyseki geçmiş olmuş, tekrar dönmen çok güzel. :)
Team Turk Masters ☆ DeadlyAssassin_TrM ☆
Resim
❤ www.youtube.com/KillerLady7 ❤
TEKKEN HYBRID is ❤ BIG HUGE LOVE ❤
Kullanıcı avatarı
DeadlyAssassin
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 78 kez
Teşekkür aldı: 110 kez

Mesajgönderen jinemre » 24 Haz 2010 Prş, 7:44 am

Hehhe hikayeni gülümseyerek okudum :D Tabi önce ders. Derslerden arta kalan boşvakitlerde anne-babaya yardım o da bitince Tekken :wink: Tekrardan aramıza hoşgeldin Nin@z, umarım en yakın zamanda kavuşursun PS3'üne :wink:
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen Nin@Z » 28 Haz 2010 Pzt, 11:05 pm

Teşekkürler hepinize <3

Öncelikle annemler festival sırasında Yunan Adalarını turlamaya gittiklerinden fotoğrafımız yok..:( (ama festivale gittim ya o yeter) Gerçekten hayatımın en güzel iki gününü yaşadım. İki diyorum çünkü 2. gün LYS sebebiyle Eskişehir'e geri döndük ama Pazar LYS den sonra hemen İstanbul'a geri döndük. Cuma günü Rammstein çok 'gaz'dı. Pazar ise hayalim 'Big Four'u gördüm ve hala inanamıyorum... Rüya gibiydi.

Ve ben yine Eskişehir'e döndüm... :(
chocolategirl yazdı: adaştık dimi ya biz ??

Evet adaştık :d Yaz kampıyla Festivalin çakışmasına üzüldüm.. İyiki Green Day konseri falan değildi yoksa kafanı duvarlara vururdun herhalde... :D

jinemre yazdı:umarım en yakın zamanda kavuşursun PS3'üne

Bu sabah kavuştum kavuşmasına ama Media Markt'ta Tekken 6 kalmadığı için Street Fighter alabildim..(ve Atarideki Street Fighter'lar çok daha güzeldi :D) Neyse artık başka bir Tekken 6 bulana kadar PS3 kafelere devam.. :D
chocolategirl yazdı:şimdilik herşey sürpriz

Çok kötüsün yaa!
Eh ne demişler: Kahretsin Windows 7, yaşasın Windows XP.... İşte TekkenTr ailesiii ==> :balon: (ben en ortadaki yeşil olanım, kişiliğime uyuyo :D)
Saygılar :china:
Günde Bir Kere , Yıka Bulaşıkları Makinede
Kullanıcı avatarı
Nin@Z
Marauder
Marauder

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 8 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 23 Tem 2010 Cum, 7:15 pm

Bende geri döndüüüümmmm :):):) ama bodrumdayım şimdi de ve anca anneannem vınn ını verirse girebiliyorum int e :D ama okul kayıtları için dönünce bol bol giricem

Nin@Z yazdı:Evet adaştık :d Yaz kampıyla Festivalin çakışmasına üzüldüm.. İyiki Green Day konseri falan değildi yoksa kafanı duvarlara vururdun herhalde... :D

Yok yaaa ne kasıcam direk kampı kaçırırdım :lol: Bide artık naapıcaaaz, festival veya yaz kampı gibi önemli bir olay sırasında annemiz veya babamızın kamerasını yürütüceeezzzz :lol: (ben onu yaptım 400 küsür fotoğraf çektim hangilerini koyucam siteye bilemiyorum :D )

Nin@Z yazdı:Çok kötüsün yaa!

Bilmezmiyiiimmmm :D:D:D Kötüyümdür beeeennn :D :twisted: eylülde öğreneceksiniz işteeee

Ps. Biliyorum başta hepinizin hediye isteğini almam lazımdı, ayıp ettim =( anca DevilBerkay a çikolata alabildim (deevv gibi bir İsviçre çikolatası, hemde beyaaazzzz :D:D )
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Dön Tanışma Bölümü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir