• Reklam

Selam

Yeni üye olan arkadaşlar kendinizi bu forum altından başlık açarak tanıtabilirsiniz...

Selam

Mesajgönderen ogulcan » 27 Nis 2010 Sal, 1:54 am

Merhaba arkadaslar. Sitenizi daha yeni gormek nasip oldu ve uye oldum. Yurtdisinda okudugum icin hemen hemen Turklerle hic oynamadim ama izledigim videolar gercekten beni etkiledi. Turkiyede bu kadar tekken tutkunu olan insan gormek ben cok mutlu etti :) Playstation id'im oogu. Karakterim Bryan iddaali arkadaslarla oynamayi sabirsizlikla beklerim:)
Kullanıcı avatarı
ogulcan
8.kyu
8.kyu

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: Selam

Mesajgönderen bigmania » 27 Nis 2010 Sal, 2:40 am

welcome.yurtdışı neresi nerde yaşıyorsun ne yaparsın ? varmı oralarda tekken kitlesi :D
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen jinemre » 27 Nis 2010 Sal, 9:35 am

Aramıza hoşgeldin Oğulcan. Site kurulalı 4 yılı bitirdik çok şükür, Allah daha uzun ömür versin sitemize :D Türkiye'de ciddi bir Tekken potansiyeli var ;)
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen ogulcan » 27 Nis 2010 Sal, 8:06 pm

Hosbulduk arkadaslar, valla yeni nasip oldu gormek sitenizi iyide oldu. Londra'da universite'de okuyorum. Burada tekken potansiyeli baya yuksek. Ozellikle aksam 8, 9dan sonra genelde en az 70ler geliyor, genelde Fransiz ve Ingilizler oynadigim insanlar. Istanbulda tatillerde oynarken genelde Yunanlar geliyordu cok nadir goruyordum yuksek rankler. Avrupa'nin tekken potansiyeli iyi diyebilirz:) Arkadaslar turnuva tarzi organizasyonlar yapiyormusunuz hic, katilmak isterim bende yazin Istanbulda olucam. Her zaman beni playstationda da ekliyebilirsiniz. Id'im oogu keyifli maclar yapariz:)
Kullanıcı avatarı
ogulcan
8.kyu
8.kyu

Mesajgönderen Anna4Ever » 27 Nis 2010 Sal, 8:09 pm

Hoşgeldin Oğulcan abi.
Kullanıcı avatarı
Anna4Ever
Marauder
Marauder

Teşekkür etti: 9 kez
Teşekkür aldı: 5 kez

Mesajgönderen leealex » 27 Nis 2010 Sal, 8:36 pm

hoşgeldin oğulcan psn ini ekliyeceğim avrupada türk tekkenciler baya bi çok aslında benim tanıdıklarımda gerçekten tekkende baya bi iyiler
hazirana doğru bir turnuva yapılacak istanbulda ben manisadan gelip katılmayı düşünüyorum eğer ki türkiyede olursan katılma şansın var :wink:
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen ogulcan » 28 Nis 2010 Çrş, 5:47 pm

Mayis itibari ile istanbuldayim katilirim tabi bilgi ulasinca kesin. Avrupadki tekkenciler soledigin gibi saglam Tuklerinde cok saglam olmasi normal onlarda dedim gibi baya ranki yuksek insanlarla oynak zorunda kaliyor her gun, gelisirler dogal olarak baya :D su anda finallerle ugrasiyorum ps'e giremiorm konsatremi baya dagitior yoksa:) cuma gunu bitiyor mac yapariz ;)
Kullanıcı avatarı
ogulcan
8.kyu
8.kyu

Dön Tanışma Bölümü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir