Bence kazuya'nın kostümü iğrenç olmuş zaten kimse kullanmaz. Bence bu ekstra kostüm olayını hem çok abartmışlar hem kötü yapmışlar (sizi bilmem ben böyle düşünüyorum) hiç derek yoktu. Çünkü zaten yeterince custum dalgarı var. Adamını istediğin gibi giydirirsin. Ben hiç kimsenin karakterini böyle giydirmek istiyeceğini düşünmüyorum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Youtube sorunu için bknz;
Okadar sene bekledik az daha bekleriz SABIR dostum. "Gelecek bizimdir!?" [yok bu replik baskaydi ]. Bende bazen sinir oluyorum, ama yapacak bir sey yok caresiz bekliyecegiz.
arkadaşlar sanırım tekken 6 nın elimize geçmesine çok kısa bir süre kaldı gittigidiyor sitesinde dün 10 günlük bir açık arttırma ile tekken 6 satışa konmuş durumda ayrıca özel içerikli tekken 6 oyunu nu da önsparişi var herkese duyrulur . reklam gibi olmasın atrıca bazı duyumlarıa göre pazartesi tahtakale ye gelecekmiş
En son leealex tarafından 17 Eki 2009 Cmt, 1:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kaybettiğim zaman sinir oluyorum napiim yapım bu ama asla karşındakimin kalbini kıracak kadar değil
arkadaslar en sonr gelisme LEO ERKEK!!! LEO ERKEMIS ONU KIZ SANAN HERKES COK KOTU HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMISTIR HERHALDE XD LEO yu kiz gibi giydiren bi cok kisi gordum yazik oldu eheuheuheueuhe
Mirage (Lili) Divine Fist Mirage (Asuka Kazama) Tekken Lord Mirage (Sergei Dragunov) Tekken Lord
Leo nun kendi profilinde bile kız olduğu yazıyor hatta hikayesinde kızların erkek gibi yetişdirildiği bir manastır tarzı yerde yetişdirildiğinden bahsediliyor ve son olarakda herkesin kız gibi giydirme sebebi onun kız olması neden paule kazuyaya kız elbiseleri atkuyruk kız saçları yok çünkü onlar erkek leoda erkek olsa zaten kız gibi giydirmek mümkün olmazdı değilmi zaten son yayınlanan official duvar kağıdındada leo nun gayet şirin bir kız olduğu ortaya çıkmıştır bkz.
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Bu mesaj için DevilNeverCryy kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
2 yıldır Leo'nun bayan olduğunu söyleyip durmaktayız ama bazı kişiler inatla erkekdir diye diretip durdular.... Kapak gibi bir yanıt olmuş Volkan sağol
jinemre yazdı:2 yıldır Leo'nun bayan olduğunu söyleyip durmaktayız ama bazı kişiler inatla erkekdir diye diretip durdular.... Kapak gibi bir yanıt olmuş Volkan sağol
Hiç önemli değil kardeşim ilk yayınlanan Tekken 6 wallpaperlarında kızdan çok erkeğe benziyordu hatta profilini okurken She diye hitap edildiğini gördüğümde çok şaşırmıştım ama sonra namco da hatasını anlamış olacakki yukarıdaki resimde çok şirin çizmişler ama hala bir bayan olmak için yetersiz oyun elime ulaşsın ilk işim Leo'dan tam bir leydi yapmak olucak