• Reklam

Tekken 6 BR Son Gelişmeler Vol. 3

Tekken 6 PS3, PSP, Xbox 360, Arcade versiyonlarıyla ilgili genel konular

Re: Tekken 6 BR Son Gelişmeler Vol. 3

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 26 Kas 2009 Prş, 12:30 pm

Arkadaşlar beklenen yama geldi sonunda gözümüz aydın ve ben test ettim
görüşlerimi yazıyorum
artık sinyal göstergesi 4 seviye olmuş
1:Kırmızı
2:Turuncu
3:Sarı
4:Yeşil
ayrıca daha önce arkadaşımında yazdığı gibi çekim gücüne göre ve dünyanın istediğimiz bölgeye göre ( Asya , Avrupa ,Japonya ) rakip seçebiliyorusunuz çok güzel olmuş ve işte en güzel haberi veriyorum 2. ve 3. seviyede yurtdışı ile maç yaptım ve 3. seviyde bile neredeyse yanyana gibiydik kombo yapabildim ilk defa onlineda 4. seviye nasıldır siz düşünün ben oynuyamadım üstelik pc ve internet eçıktı ve ps3 wireless dan bağlı olduğu halde bu kadar rahat ve güzel online oynadım sonunda düzeldi arkadaşlar hemen yükleyin yamaları kapışmalar başlasın artık yeterince bekledik :lol:
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Reklam

Mesajgönderen koray_devil_jin » 27 Kas 2009 Cum, 1:23 pm

Scenerio Campaing Offline Co-op'a ne oldu acaba o ayrı mı çıkacak :?:
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror

Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen jinemre » 01 Ara 2009 Sal, 10:39 am

volkana yazdı:Arkadaşlar beklenen yama geldi sonunda gözümüz aydın ve ben test ettim
görüşlerimi yazıyorum
artık sinyal göstergesi 4 seviye olmuş
1:Kırmızı
2:Turuncu
3:Sarı
4:Yeşil
ayrıca daha önce arkadaşımında yazdığı gibi çekim gücüne göre ve dünyanın istediğimiz bölgeye göre ( Asya , Avrupa ,Japonya ) rakip seçebiliyorusunuz çok güzel olmuş ve işte en güzel haberi veriyorum 2. ve 3. seviyede yurtdışı ile maç yaptım ve 3. seviyde bile neredeyse yanyana gibiydik kombo yapabildim ilk defa onlineda 4. seviye nasıldır siz düşünün ben oynuyamadım üstelik pc ve internet eçıktı ve ps3 wireless dan bağlı olduğu halde bu kadar rahat ve güzel online oynadım sonunda düzeldi arkadaşlar hemen yükleyin yamaları kapışmalar başlasın artık yeterince bekledik :lol:

Ufak bir düzeltme yapayim gözden kaçmış, Seviler 4 değil 5 oldu :) 5. seviye de yeşil. Biz buradan Asya aratmalarımızda genelde 5. seviye de oynuyoruz. Tekken 6'nın lagında hiç donma olmuyor sadece yavaş çekim gibi görünüyor herşey. Tekken DR'de donma yaşardık...
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 01 Ara 2009 Sal, 4:01 pm

jinemre yazdı:fak bir düzeltme yapayim gözden kaçmış, Seviler 4 değil 5 oldu :) 5. seviye de yeşil. Biz buradan Asya aratmalarımızda genelde 5. seviye de oynuyoruz. Tekken 6'nın lagında hiç donma olmuyor sadece yavaş çekim gibi görünüyor herşey. Tekken DR'de donma yaşardık...

Hadiya ben seviye 3 ten yukarısında oynamadım ona iyi diyodum demek 5 olsa uçarız :)
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Önceki

Dön Tekken 6

Kimler çevrimiçi