• Reklam

Tekken 6 da karakterinizi nasıl buldunuz

Tekken 6 PS3, PSP, Xbox 360, Arcade versiyonlarıyla ilgili genel konular

Tekken 6 da karakterinizi nasıl buldunuz

Mesajgönderen leealex » 30 Eki 2009 Cum, 12:42 am

arkadaşlar bu başlıkta favori karakterinizi eskiye göre karşılaştıralım
ben başlıyim
lee chaolan tekken 5 deki gibi stratejisi komboya bağlı bir adam ancak eskisi gibi duvara götürmek basit bir kombo ile olmuyor çok daha hard bir combo tekken 5 e göre diğer karakterlere göre daha hızlı fakat low atak potansiyeli düşmüş birde hiç hoşuma gitmeyen hitmanda açık veriyor eskisi gibi gart almıyor biraz daha sert hareetler eklenmiş buda hoşuma gitti ayrıca hızlı hareketler ws 2 3 bomba bir saldırır neredeyse tüm low gartlarda kaldırıyor her yerden değiyor müthiş bir saldırı middle hareketler daha iyi b 2+1 den sonra rakibi kaldırabilme şansın var yüzde 50 uf 4 boşa gittiğinde eskisi kadar full açık vermiyor sağlık küpü 200 demage galiba o yüzden kombolarda 70 demage geçince şapka çıkartıyorsun
oynamaktan çok hoşlandığım fakat iyiy oynayamadığım paule de nerdeyse etkili hiçbir hareket eklenmemiş sadece combo sırasında vurulabilecek bir kaç saldırı var tatmin edici nitelikte değil yeni favorilerim arasına belki larsıda alabilirim çok sert adam hoşuma gitti :)
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim

Bu mesaj için leealex kullanıcısına 1 kez teşekkür edildi. Teşekkür eden:
jinemre
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Reklam

Re: Tekken 6 da karakterinizi nasıl buldunuz

Mesajgönderen NinaForever » 30 Eki 2009 Cum, 12:39 pm

Nina bayaaa iyi olmuş hem tip olarak hemde dövüşme açısı olarak.Ben beğendim.Customizeler harika.Bound özelliğinin gelmesi çook hoşuma gitti.
En son NinaForever tarafından 24 May 2011 Sal, 12:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
NinaForever
Raijin
Raijin

Teşekkür etti: 17 kez
Teşekkür aldı: 15 kez

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 30 Eki 2009 Cum, 1:22 pm

Bende direk Steve'e daldım Leealex arkadaşımın dediği gibi bende izlerken herkes ws,1,2 boundu çok kullanıyodu kolay olur sanmıştım ama çok kasıntı ve riskli d/f,2 hareketini kaldırmışlar bu benim için çok kötü oldu ve yetmemezmiş gibi yeni bir mod daha eklemişler ve geçişi iyi değil o moda zaten pek kullananda görmedim en büyük korkum d/f 1+2 hareketinin açıklı olmasıydı neyseki değişmemiş eskisi gibi ama en çok beğendiğim ve steve de en çok eksik gördüğüm hareket eklenmiş ws,1+2 artık low guardlardan sonra steve de adamı kaldırabiliyor ki hemde ne kaldırma ardındada 72 damage lik bi kombo yapılabiliyo leealex inde yazdığı gibi çok iyi bir enerji zaten en uzun kombolarda bu standart enerji arasında gidip geliyor ayrıca ff,2 yi direk çıkarması mükemmel oldu yeni mod harici ben adamımdan oldukça memnunum hala çok hızlı etkili boyut a pek kaçırmıyor ve neredeyse açık vermiyor . İkinci olarak Kazuya ya çok hevesliydim ama adam ne yapsa açık veriyor yazayım b,1,2 açıklı d/f , 2 açıkılı ( Bu hareket niye açıklı olmuşsa ) ws , 2 açıklı ws , 1,2 açıklı d/f 3,2,1 açıklı ve en sinir olduğum d/f 4,4 açıklı bu kadar açık varken insan oynamaya korkuyor ya . ve yeni adamım ne yeni karakterlerden biri deil Bruce . Bruce dan çok memnun kaldım mükemmel komboları ve görselliği hareketleri bayıldım adama sanki Bruce deil yepyeni bir karakter koymuşlar oyuna hızlı low vuruşlar sert hareketleri uzun bi mesafe adamı taşıması filan çok beğendim ve pek açıkda bulamadık adamda ikinci karakter olarak Bruce alıyorum şimdilik :lol:
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen FausT » 30 Eki 2009 Cum, 5:40 pm

valla benim icin cok kolay oldu arcade moda girdim lili'nin ustune geldim kareye bastim ve buldum :P
Tamam igrenc espri bi yana :D
Lili'nin yeni halini cok sevdim. bir kac hareketinde oldukca yavasti. (ben ole 3 lu 5 li seyleri bilmiyorum o yuzden ps3 joystick tuslarini yazicam :D) f f X X+O da bi hayli yavas kaliyordu simdi hizli yapiyor ve iyi olmus. Bound yaptiktan sonra bile finisher olarak kullana biliyorum. Eklenen yeni hareketleride cok hosuma gitti. X Ucgen X'in yerden baslamasi iyi olmus boylece back roll la kalkan birini yerden alip yeniden comboya baslanabiliyor (duvar varsa). customize secenekleri bir harika cok sirin oluyor ama hala sac kismina giremedim :).
Devil Jin favorim olmasada yeni hareketleri cok hosuma gitti. Ozellikle sidestep ucgen u(hold) aparkati caktiktan sonra ucup kafaya vuruyor adam yere cakilincada isin atiyor 71 damage :)
Lars cok guzel bi karakter ilk basta cok kolay gibi gozukuyor ama oldukca karisik hareketleri var alismak biraz zaman aliyor. Alisa icin de ayni seyi soyliyebilirim. miguel, bob, zafina ve leo yu denemedim o yuzden yorum yok. Asuka her zamanki gibi combo hayvani olmus. ucgen kare ucgen+kare ile bound a girerseniz rakibiniz biraz ileri dusuyor boylece bound sonraki yapabileceginiz hareketlerde hizli olmaniz gerekiyor.
Mirage (Lili) Divine Fist
Mirage (Asuka Kazama) Tekken Lord
Mirage (Sergei Dragunov) Tekken Lord
Kullanıcı avatarı
FausT
Berserker
Berserker

Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 4 kez

Mesajgönderen jinemre » 30 Eki 2009 Cum, 10:38 pm

Güzel başlık Ali saolasın.

Öncelikle karakterimin hikayedeki yeri kesinlikle kusursuz olmuş tam beklediğim ve olması gerektiği gibi. Azazel'i zaten başka hiçkimse mağlup edemezdi... Oyun içerisinde ise; vuruşlar eskisinden daha sert ve hırslı. Dolayısıyla da çok can yakıcı kombolar ve vuruşlara sahip. Genel olarak kullanımı eskiye göre aşırı derecede zor olmuş Jin'in. En sevdiğim yönü ise bu. Daha birçok karakter hakkında açıklama yazabilirim ama yazı çok uzun ve sıkıcı olabilir şimdilik ana karakterimin hakkında ufak önbakış ve incelemesi yeterli olur diye düşündüm :)
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen koray_devil_jin » 31 Eki 2009 Cmt, 3:29 pm

Bende çok beğendim Jin biraz daha hızlanmış gibi geldi bana birde bikaç yeni hareket var sanırım yada ben daha önce bilmiyordum."A" ile seçtiğimiz kıyafet (ps3'de "X") çok hoşuma gitti ceket takımını çekmişiz :D Devil Jin'e gelince daha da bi korkunç olmuş :D lazer attıktan sonra baya bi kendine gelemiyo o süreyi uzatmışlar sinir oldum :x lazer gelmedimmi işin bitti sen kendine gelene kadar iyi bir dayak yiyosun zaten havadan inene kadar adam yetişiyor bide kafasını falan tutuyo 2 saat adamı hasta ediyo :D .Jin'inde Devil Jin'inde Customize çok hoşuma gitti Jin'de siyah gömlek siyah pantolon aldım direk :D
Kullanıcı avatarı
koray_devil_jin
Conqueror
Conqueror

Teşekkür etti: 13 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen Catalepsis » 15 Kas 2009 Pzr, 4:54 pm

Bryan çok değişmiş,ya da benim juggle'lara girerken ya da juggle içinde sık kullandığım bazı banko hareketlerimin kaldırılmış ya da etkilerinin değişmiş olması alışmamı biraz geciktirdi.Ama yerine gelen faydalı 2'li ya da 3'lüler,gaddar yumruk kombinasyonları ve en sonunda Bryan'a yakışan agresif tavırların yeterli seviyede artması T6'dan aldığım zevki arttırdı.Kısaca T6'da benim oyun tarzıma daha uygun bir Bryan buldum,aman ne güzel.Lakin yeni gülüş hakkında yorum yok,kötü değil ama hemen alışamıyor insan :wink:
Kullanıcı avatarı
Catalepsis
Beginner
Beginner

Teşekkür aldı: 0 kez

Mesajgönderen WRAHT » 15 Kas 2009 Pzr, 7:06 pm

Benim ana karakterim Jin. ve Tekken 6'da istediğim beklidiğim ne varsa olmuş gibi. Daha hızlı ve daha şaşırtıcı. Artık Jin tekkende önemli bir rakip halini aldı bence. Önceden hiç Jin kullanıcısı göremezdiniz varsade önemli maçlarda seçmezdi ama şimdi süper olmuş. Hem Hızlı Hem Sert Hem Şaşırtıcı. önceden çok klasikti.( gerçi her haliyle güzel :D)
Custimize olayına bayıldım ama ne yazıkki evde ps3 yok. Ama oyunu cafeerde oyunuyorum ve hiç almadığım kadar zevk alıyorum özellikle Jin'le bide evde olsa

BU OYUNA DOYUM OLMAZ BEE
Kullanıcı avatarı
WRAHT
2.dan
2.dan

Teşekkür etti: 2 kez
Teşekkür aldı: 2 kez

Mesajgönderen chocolategirl » 07 Oca 2010 Prş, 10:42 pm

ben çok karakterle oynamayı denediğim için oyundaki bazı genel durumları gözlemledim. Daha detaylı oynadığımda görüşlerimi belirtmekten mutluluk duyarım :)
En son chocolategirl tarafından 05 Tem 2011 Sal, 12:56 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
chocolategirl
Tekken God
Tekken God

Ülke: United States Minor Outlying Islands (um)
Teşekkür etti: 66 kez
Teşekkür aldı: 51 kez

Mesajgönderen ♣Berk♣ » 17 Mar 2010 Çrş, 6:30 pm

hwoarang(dogrumu yazdım bilmiyorum ama genelde yanlıs yazarım :lol: ):
süper oldum ben,kalitesini gene korumus tekken 6 da,ekstra olarak daha hızlanmıs.
Kullanıcı avatarı
♣Berk♣
6.kyu
6.kyu

Teşekkür aldı: 1 kez

Mesajgönderen _Asuka Kazama_ » 26 Mar 2010 Cum, 11:11 am

Asuka tekken 6 da baya gelişmiş bence.Özellikle Nina bi sıkıştırdımı oyun hemen bitiyor :D Nina karşıma çıkınca baya zorlanıyorum ben :D
Resim
Kullanıcı avatarı
_Asuka Kazama_
Master
Master

Ülke: Japan (jp)
Teşekkür etti: 12 kez

Mesajgönderen dangerousnina » 07 Haz 2010 Pzt, 2:35 pm

ben ninayı çok güzel ve estetik buldum rahat combo yapabiliyorum lawda aynı şekilde
Resim

Welcome to my world my world basketball <3<3<3<3<3

Resim
Kullanıcı avatarı
dangerousnina
Warrior
Warrior

Teşekkür etti: 11 kez

Mesajgönderen scorpion » 07 Haz 2010 Pzt, 4:02 pm

ben hala bryan ve asuka güzelde ayarlanmış kaliteleri
Kullanıcı avatarı
scorpion
Overlord
Overlord

Teşekkür etti: 1 kez

Mesajgönderen dragunovchu » 13 Haz 2010 Pzr, 11:03 am

ben de nina dragunov lav lei vb.. karakterlerde çok ii oynuyorum
En son dragunovchu tarafından 13 Haz 2010 Pzr, 11:04 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
*GET READY OF THE NEXT BATTLE*
Kullanıcı avatarı
dragunovchu
7.kyu
7.kyu

Teşekkür etti: 5 kez

Mesajgönderen delpieroalk » 01 Oca 2011 Cmt, 6:09 pm

Ben Tekken 3de Eddy ile başladım Tekken 6 oldu hala Eddy :)
Roger That !
Kullanıcı avatarı
delpieroalk
7.kyu
7.kyu

Sonraki

Dön Tekken 6

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir