• Reklam

tekken 6 low parry combo

Tekken 6 PS3, PSP, Xbox 360, Arcade versiyonlarıyla ilgili genel konular

Re: tekken 6 low parry combo

Mesajgönderen jinemre » 08 Haz 2010 Sal, 3:34 pm

leealex yazdı:bir mishima ile oynamak için tek kelime ile ile mükemmel olmak gerekiyor

Komboyu yapamadığım için öyle söylemedim. Yıllardır Mishimalar ana karakterim ama diğer karakterleri de biliyorum.

Demek istediğim şu: Kombonun zorluk seviyesine oranla giden damage karakterler arasındaki uyuşmazlığı gösteriyor. Örneğin; Devil Jin Low parry'den sonra 4 ewgf vuruyor 45 damage, Bruce sıradan bir kombo yapıyor 54 damage gibi. Sadece bir örnek bu, sana istemediğin kadar çoğaltırım bu örnekleri.
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Reklam

Mesajgönderen DevilNeverCryy » 08 Haz 2010 Sal, 5:43 pm

Ya Tekken 6 da mishimaların avantajları bi hayli kalkmış gibi mesela eskiden turnuvalara bakardım full mishimalar şimdi bakıyorum bir sürü değişik karakter Emreninde dediği gibi Bruce un o kadar basit kombosu 54 damage alırken Devil Jin 4ewgf ile 45 alıyo bence büyük haksızlık var tdr de ahtım vardı kendimi kazuya ya vericekdim 6. oyunda ama nedense sevmedim bi hantallık ve etkisizlik var çok zor komboları var doğru dürüst enerji yemiyo bide taşıma olayı çok kötü Kazuya ile bi adamı ne kadar taşıyabilirsinizki ?
Son of Sparda Legendary Dark Knight Dante
Resim
Kullanıcı avatarı
DevilNeverCryy
Team TrM
Team TrM

Ülke: Turkey (tr)
Teşekkür etti: 29 kez
Teşekkür aldı: 90 kez

Mesajgönderen bigmania » 08 Haz 2010 Sal, 11:52 pm

@jinemre

kanka biz zorların adamıyız :D mishimalar ile eski ve yeni jenerasyon tekken-bigmania style karışımı hazır,uygulamada sıkıntı war oda arcade stik ile düzelicek inş
Resim
Kullanıcı avatarı
bigmania
Team TrM
Team TrM

Teşekkür etti: 59 kez
Teşekkür aldı: 164 kez

Mesajgönderen leealex » 09 Haz 2010 Çrş, 12:33 am

bende onu söylemek istemiştim zorluk açısından mishimalar ile 4 ewgf vurmakla bruce un basit kombosu arasındaki fark
normal bir karakterle boyuttan df2 vurmak yeterli iken mishimalarla ışık hızında ewgf ile bunu yapabiliyorsunuz buda gerçekten zor ilerde bir arcade alırsam bende mishimalara sarmayı düşünüyorum
En son leealex tarafından 09 Haz 2010 Çrş, 12:36 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Mesajgönderen jinemre » 09 Haz 2010 Çrş, 6:46 am

leealex yazdı:bende onu söylemek istemiştim zorluk açısından mishimalar ile 4 ewgf vurmakla bruce un basit kombosu arasındaki fark
normal bir karakterle boyuttan df2 vurmak yeterli iken mishimalarla ışık hızında ewgf ile bunu yapabiliyorsunuz buda gerçekten zor ilerde bir arcade alırsam bende mishimalara sarmayı düşünüyorum

Mishimaların hem zor olup hem az can almasını yadırgamıyorum zaten. Zor olması özellikle hoşuma gidiyor hatta. Ama oyunda haksız rekabet olmasından bahsediyorum ben. Bu haksız rekabetin en güzel örneklerinden birisi bu videoda görülüyor... Bir örnek daha verecek olursak kimi karakterler çok basit ve aşırı hızlı low vuruşlardan sonra boundlu kombolara girebiliyorken bazı karakterler ise low vuruştan sonra sadece 3 hit daha vurabiliyor ve bound hiç yapamıyor. Bu haksız rekabettir, oyundaki dengesizliktir. Eğer oyuna denge getirilecekse bunların hepsi gözönünde bulundurulmalı. Tekken 6 malesef dengesiz bir oyun, her açıdan... Ama oyunu çok seviyorum ;)

Ayrıca arcade stick konusuna gelince senin daha önceden hiç arcade geçmişin yokki bahanen arcade stick olsun :D Arcade stiği alınca ewgf ler otomatik çıkmayacak bunu sana msn de de söylemiştim hatırlarsan :lol:
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen leealex » 09 Haz 2010 Çrş, 10:12 am

sıfırdan başlarız bizde napalım padle oynamaya çalışsak 2 günde ne pad kalıyo ne parmak :)
turnuva masraflari ve site giderleri icin lutfen reklamlari tiklayalim
Kullanıcı avatarı
leealex
Tekken Emperor
Tekken Emperor

Teşekkür etti: 67 kez
Teşekkür aldı: 58 kez

Önceki

Dön Tekken 6

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir