leealex yazdı:bende onu söylemek istemiştim zorluk açısından mishimalar ile 4 ewgf vurmakla bruce un basit kombosu arasındaki fark
normal bir karakterle boyuttan df2 vurmak yeterli iken mishimalarla ışık hızında ewgf ile bunu yapabiliyorsunuz buda gerçekten zor ilerde bir arcade alırsam bende mishimalara sarmayı düşünüyorum
Mishimaların hem zor olup hem az can almasını yadırgamıyorum zaten. Zor olması özellikle hoşuma gidiyor hatta. Ama oyunda haksız rekabet olmasından bahsediyorum ben. Bu haksız rekabetin en güzel örneklerinden birisi bu videoda görülüyor... Bir örnek daha verecek olursak kimi karakterler çok basit ve aşırı hızlı low vuruşlardan sonra boundlu kombolara girebiliyorken bazı karakterler ise low vuruştan sonra sadece 3 hit daha vurabiliyor ve bound hiç yapamıyor. Bu haksız rekabettir, oyundaki dengesizliktir. Eğer oyuna denge getirilecekse bunların hepsi gözönünde bulundurulmalı. Tekken 6 malesef dengesiz bir oyun, her açıdan... Ama oyunu çok seviyorum

Ayrıca arcade stick konusuna gelince senin daha önceden hiç arcade geçmişin yokki bahanen arcade stick olsun

Arcade stiği alınca ewgf ler otomatik çıkmayacak bunu sana msn de de söylemiştim hatırlarsan