• Reklam

youtube daki ending videolar için hangi modu oynamalıyım

Tekken 6 PS3, PSP, Xbox 360, Arcade versiyonlarıyla ilgili genel konular

youtube daki ending videolar için hangi modu oynamalıyım

Mesajgönderen tecking » 30 Ağu 2010 Pzt, 4:31 pm

benm xboxım var.tekken 6'yı ingiltereden aldm.oyun orijinal.story mode lars ile ilerlemeli oyun.arcade modda ise azazeli yenince video vs. çıkmıyor.tekken 5 deki gibi direkt turnuvadan başlanmıyormu ya.story campaign zor.birde ps3 ve xboxı aynı tvlerde yanyana denedik xbox çok üstün geldi ps3'ten görüntü olarak.
Kullanıcı avatarı
tecking
8.kyu
8.kyu

Ülke: United Kingdom (uk)
Teşekkür etti: 0 kez
Teşekkür aldı: 0 kez

Reklam

Re: youtube daki ending videolar için hangi modu oynamalıyım

Mesajgönderen Lightning » 30 Ağu 2010 Pzt, 5:46 pm

slm eger ps3 ile ayniysa senario modundaki arenayi her karekterle oynamalisin asil dicegim goruntu
konusu xbox ps3 ile bir olamaz cunku blu-ray farki var tabi tv farkida var 1080p olsa daha iyi goruntu olabilirsin
Kullanıcı avatarı
Lightning
4.kyu
4.kyu

Ülke: Turkey (tr)

Mesajgönderen jinemre » 30 Ağu 2010 Pzt, 6:48 pm

Hayırlı olsun Tekken'in. Ending videolarına Tekken 6'da erişebilmek için Lightning'in de demiş olduğu gibi senaryo Moddan Arena'yı oynamalısın.

PS3 ile Xbox görüntü farkına gelecek olursak, doğru bir gözlenimde bulunmuşsun. Xbox ve PS3'e ortak yapılan oyunlardan çoğunda Xbox üstünlük sağlıyor, bu kanıtlanmış birşey. PS3 yalnızca kendi yaptığı oyunlarda Xbox'ı geçti örneğin; God of War 3, Uncharted... gibi. PS3'e Yakında çıkacak olan Grand Trusmo ile ortada grafik rekabeti filan kalmayacak gerçi...
Okuduğunuz zaman sadece siz; Yazdığınız zaman herkes yararlanır. TekkenTR.com paylaşımlarınızı bekliyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
jinemre
Team TrM
Team TrM

Ülke: China (cn)
Teşekkür etti: 171 kez
Teşekkür aldı: 165 kez

Mesajgönderen tecking » 31 Ağu 2010 Sal, 3:57 pm

teşekkürler emre.en zor seviye oynamayı seven biriyim gerçekten çok zor oluyor scenario campaign.amerikan çıkışlı oyunları denedim birde.g.turismo 'yu bilemem.ama grid xbox için mükemmel oluyor.ama hatasız, cihazın bozulmasından korkmadan oyun oynamak isteyenlere ps3,gerçekçilik ve kalite severlere de xbox'ı öneririm.bende her 2side mevcut fakat ben gerçekçilik sevdiğim için xboxı aldım.ps3'e tekken almamıştım hata yapmışım :D :D :D.
Kullanıcı avatarı
tecking
8.kyu
8.kyu

Ülke: United Kingdom (uk)

Dön Tekken 6

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir