Arkadaşlar içinizde xbox 360 da tekken 6 yada takılan varmı? varsa beni eklesin yada ID sini versin xbox da lag durumu nasıl ona bakacağım. benim Live ID : Mahserr
hız uygun olmadığından katılma talep edemiyorum ..
(Psn id ekledim , burada gördüklerimi ekliyoum, hayırlı olsun.. ps3 ödünç, o yüzden tanışalım en kısa zamanda online'da. 1mbps eklemek gerekir tabii şimdilik..)
İ mza Yok !
Psn id yanda, tekrar edeyim: TrFreakz ,kısa süreliğine arkın ps3 bende olduğundan bir tanışalım onlineda .. zaman bunu gerektiriyor biz de yapalım. Buluşmalara kimsenin geldiği yok.
Ya Coklu karakter nasıl oynuyorSunuz merak ediyorum.Ben baska bi karaktere baslamaya kalktığımda paulu unutuyorum biraz.Su aralar Steve e yogunlastım göründüğü gibİ değilmiş onu söyleyebilirim
arkadaşlar benim psn ID:msevindi, yani benim evde ps3 olmadığı için ps3 cafede oynuyorum,tabi herzaman online oynama şansı da bulamıyom beni ekleyebilirseniz online oynarız
turnuvaya bende katılmak isterdim ama fırsatım olmuyo leealex ile aynı grupta olmayı çok isterim bu sayede hangimiz daha ii onu belirlemiş olurduk. ali kardeşim ve ben bi türlü hangimizin daha ii olduğuna karar veremedik. yakında tekkene geri döneceğim...
Online bir turnuvaya evde makinem ve gerekli hızda bağlantım olmadığı için katılamıyorum zaten ancak 1 haftada 1 dükkanda gece kaldığım için 1 hafatda 1 oynama fırsatım oluyor ayrıca 5 de çekse online istenen performansı veremiyor ben göre göre hareketleri yedikten sonra ne yapayım böyle online ı
@ Juliajuggler Dostum benim psn id im DevilNeverCryy ilk fırsatda ekliyorum oyununu görmeyi çok isterim Julia bilmediğim bir karakter sayende öğrenmiş oluruz benim üstümde bir dene bakalım ne olucak